Титан остава собственик!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

didayyord
Контакти:

Re: Титан остава собственик!!!

Мнениеот didayyord » 21 юни 2013 21:31

CSKA.SOFIA написа:
Avon написа:
CSKA.SOFIA написа:
didayyord написа:Хаха, аба вие защо си мислите, че цялата държава се върти около ЦСКА. В държавата има много по-сериозни проблеми, от вашия отбор, пък бил той и едната от емблемите на футбола ни. Алооо, събудете се, хората в момента се притесняват какво ще ядът децата им в бъдеще, а не на кой стадион ще ходят и при кой собственик.

ФАКТ! Но и когато се подиграваш на ЦСКА стъпваш на много тънък лед. И този под на Бойко краката се счупи !

Мдааа явно някой гол на храбрия шивач е бутнал правителството Изображение

АБЕ ХОРА НАЛИ НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СЪС ЗНАМЕНАТА И С НАДПИСИ "МАФИЯ" СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВА. Онези със разбитите глави го свалиха, а това не бяха левскари .

Ти от къде знаеш. Или на левскарите не им разбиват главите по протестите. Защото моята са я разбивали. Момче, живота не Левски-ЦСКА, недей да го делиш по този начин, там на площада всички сме ЗАЕДНО!!!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 21 юни 2013 21:31

CSKA.SOFIA написа:
ПортугалецКамикадзе написа:Убеден съм, че Бойко трепери от страх Каталунеца да не го нападне :lol:

Абе не че трепери, ама има едно наум,че пак ще го свалим хахаххахаха

Срещу 30 или 40 лв. ще го направите
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 21:32

mitko_r написа:
ПортугалецКамикадзе написа:Ааааааааааааааа, ЦСКА свалили Бойко :lol: Неее, добре, че си останах вкъщи тая вечер да се посмея едно хубаво :lol: :lol:

Така е ! :mrgreen: Да му се чуди човек на Бойко , що не им даде по 30лв и парче пица и да ги нареди като лястовици по бордюра тия 95 килограмови червени революционери !? :? :shock:

Е разбираемо е да го защитавате. Той ви е собственик все пак. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДНА РАЗУМНА БЪЛГАРИЯ !!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 21:33

CSKA.SOFIA написа:
ПортугалецКамикадзе написа:
CSKA.SOFIA написа:
ПортугалецКамикадзе написа:Ааааааааааааааа, ЦСКА свалили Бойко :lol: Неее, добре, че си останах вкъщи тая вечер да се посмея едно хубаво :lol: :lol:

Кое ти е толкова смешно ?

Ти сериозно ли бе пич? :lol:

Така като пишеш и на мен ми става смешно ....кажи какво искаш ? :) :) :) :)

Искаш да ми кажеш, че Бойко е свален заради ЦСКА, а не примерно заради социалната му политика, заради тока и т.н.?
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 21 юни 2013 21:33

еми тъй то :lol: ...толко помия изляхте по Левски след автогола на Везалов, толко подигравки- ей на, сега може би ви се връща :lol:

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 21 юни 2013 21:34

CSKA.SOFIA написа:
didayyord написа:
CSKA.SOFIA написа:
didayyord написа:Хаха, аба вие защо си мислите, че цялата държава се върти около ЦСКА. В държавата има много по-сериозни проблеми, от вашия отбор, пък бил той и едната от емблемите на футбола ни. Алооо, събудете се, хората в момента се притесняват какво ще ядът децата им в бъдеще, а не на кой стадион ще ходят и при кой собственик.

ФАКТ! Но и когато се подиграваш на ЦСКА стъпваш на много тънък лед. И този под на Бойко краката се счупи !

Добре де, ама те в момента силите на деня гравитират около Пловдив, не може ли например Цветан Василев са ви е спрял сделката. Може Пеевски да е намерил някоя папчица "топ секретно ГГ" :) .

Пеевски изпадна в немилост.ДА БЕ !Не стига че половин България го мрази, остава да спънки и на ГГ

Абе той изпадна в немилост, ама за пет дена имаше достъп до всичко с надпис "топ секретно". Копия се правят бързо.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 21 юни 2013 21:34

а може би пък има договорка Левски да е шампион на юбилея и за това ГГ отлага идването си с една година :lol:

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 21:35

CSKA.SOFIA написа:
CSKA.SOFIA написа:

Кое ти е толкова смешно ?

Ти сериозно ли бе пич? :lol:

Така като пишеш и на мен ми става смешно ....кажи какво искаш ? :) :) :) :)

Искаш да ми кажеш, че Бойко е свален заради ЦСКА, а не примерно заради социалната му политика, заради тока и т.н.?

Не! Първо беше заради политиката му спрямо хората. В края политиката му спрямо ЦСКА излезнаха феновете дали платени или не НЕЗНАМ

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 21 юни 2013 21:36

Стига толкова! Темата зацикли... Аз предлагам всички заинтересувани от казуса задружно да пишат по стената на юридическия жонгльор Георги Градев във фейсбук. Той знае истината , цялата истина и само истината . ;)
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: "Титан" и Гриша Ганчев приключиха

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 21 юни 2013 21:36

по-интересно (ако е вярна информацията), от къде ТИТАН изведнъж намериха кинти, мистериозно е някак си...

Върни се в “ЦСКА”