Манчини готов да поеме България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Манчини готов да поеме България?

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 окт 2009 10:26

Това просто е абсурдно ! Тоя вестник и за парцал не става вече......да обърнем внимание, на това: 'Легендата на Левски Ники Илиев, предлага на Манчини да стане треньор на България' :lol: :lol: :lol: Е как става тая работа ? Извинявайте, ама като какъв работи Илиев в БФС ? Аз се съмнявам, че има въобще нещо вярно в това.....дали въобще Ники Илиев е говорил пред въпросният вестник.....или ако да, какво по точно е казал......щото нашите журналисти си умират да вадят думи от контекста на казаното......само и само, да излезе сензация ! Според мен, тази информация цели единсвено скандали в националният.....видите ли - един левскар ( Ники Илиев ) възстава срещу друг ( Мъри Стоилов ) като предлага едно добро треньорско име, да го замести. Това просто е абсурдно.....и този жалък опит да се скарат левскари, и да се нагнети напрежение в националният ни отбор няма да успее !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 07 окт 2009 10:39

И аз съм готов да поема Националите :) :) :)

racer
Контакти:

Мнениеот racer » 07 окт 2009 10:52

поредната лъжлива информация, треньора отново ще си е българин

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 07 окт 2009 10:53

THE G.A.M.E написа:Това просто е абсурдно ! Тоя вестник и за парцал не става вече......да обърнем внимание, на това: 'Легендата на Левски Ники Илиев, предлага на Манчини да стане треньор на България' :lol: :lol: :lol: Е как става тая работа ? Извинявайте, ама като какъв работи Илиев в БФС ? Аз се съмнявам, че има въобще нещо вярно в това.....дали въобще Ники Илиев е говорил пред въпросният вестник.....или ако да, какво по точно е казал......щото нашите журналисти си умират да вадят думи от контекста на казаното......само и само, да излезе сензация ! Според мен, тази информация цели единсвено скандали в националният.....видите ли - един левскар ( Ники Илиев ) възстава срещу друг ( Мъри Стоилов ) като предлага едно добро треньорско име, да го замести. Това просто е абсурдно.....и този жалък опит да се скарат левскари, и да се нагнети напрежение в националният ни отбор няма да успее !
Еми те така или иначе са си скарани левкарите....не виждам къде е абсурда? Някой скоро ги нарече и "мишки" май.....или си забравил? Сираков и Ники отдавна не се разбират...а Мъри всички знаем че Наско си го носи под мишница....

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 07 окт 2009 10:58

аз сам за сняната на МЪРИ и това и един добар вариянт само дето ПЕРУКАТА пак сте каже НЯМА ПАРИ за такива трениори
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 окт 2009 10:59

Дано стане, макар че не вярвам на Тема спорт.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 окт 2009 11:03

Със сигурност е някоя партенка на журналята,то в тази криза и вестниците им не се продават и за това...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2009 11:09

Не лош избор за чужденец е Манчини.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 окт 2009 11:17

omegga megadeath написа:
THE G.A.M.E написа:Това просто е абсурдно ! Тоя вестник и за парцал не става вече......да обърнем внимание, на това: 'Легендата на Левски Ники Илиев, предлага на Манчини да стане треньор на България' :lol: :lol: :lol: Е как става тая работа ? Извинявайте, ама като какъв работи Илиев в БФС ? Аз се съмнявам, че има въобще нещо вярно в това.....дали въобще Ники Илиев е говорил пред въпросният вестник.....или ако да, какво по точно е казал......щото нашите журналисти си умират да вадят думи от контекста на казаното......само и само, да излезе сензация ! Според мен, тази информация цели единсвено скандали в националният.....видите ли - един левскар ( Ники Илиев ) възстава срещу друг ( Мъри Стоилов ) като предлага едно добро треньорско име, да го замести. Това просто е абсурдно.....и този жалък опит да се скарат левскари, и да се нагнети напрежение в националният ни отбор няма да успее !
Еми те така или иначе са си скарани левкарите....не виждам къде е абсурда? Някой скоро ги нарече и "мишки" май.....или си забравил? Сираков и Ники отдавна не се разбират...а Мъри всички знаем че Наско си го носи под мишница....

Добре бе пич......как я виждаш тази работа, Ники Илиев да предлага на доказани специалисти да стават селекционери на България ?
От километри си личи, че тази информация е изсмукана от вакуума на вселената !
Що се отнася до това, че всички левскари били изпокарани.....грешиш ! По обидинени са от всякога ! Обидинява ги, ненависта им към Батков !
П.П. Точно Ники Илиев няма да каже лоша дума за работата на Стоилов ! Напротив, точно той го каза, че в момента Мъри е най добрият български треньор !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 окт 2009 11:23

TheClub написа:
Треньорът, който направи Интер шампион след толкова голяма пауза, Роберто Манчини проучва възможността да стане национален селекционер на България, съобщава "Тема Спорт". Това призна вестника легендата на Левски Николай Илиев, който е близък приятел с италианския специалист. Двамата се засякоха миналата седмица за демонстративния мач по случай стогодишнината на Болоня.

"Предложих на Манчини да оглави България и той започна да ме разпитва дали наистина съществува подобен вариант. Роберто ми каза, че в момента си търси работа и няма нищо против да практикува професията си в Източна Европа", сподели бившият национал.

Според източници на "Тема Спорт", от БФС са готови да изкушат Манчини с годишна заплата в размер на 700 000 евро. Бившият наставник на Интер ще получи и бонуси, в случай че ни класира за Евро 2012.

Какво мислите ? Аз смятам, че би бил един добър вариант...

Не е лошо, ама не е и истина :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Национален отбор”