Контрола Локомотив - Теута Дуръс (Албания)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Контрола Локомотив - Теута Дуръс (Албания)
Напълно съм съгласен със SMITH, изключително коректен анализ на ситуацията и допълнения от Lyubaka послепис относно спонсорите. Добър, лош, трябва да подкрепяме играчите и треньора, защото в момента реалността е такава. Най-малкото, нещата ще се получат с позитивна нагласа. каквито и качества или характер да има човека отсреща, ако се отнасяш с доверие към него и го подкрепяш, дори да е негативно настроен или непукист ще положи усилия за да докаже че ще оправдае доверието на феновете към него. Стига негативни коментари и настроение, така с нищо не помагаме на любимия отбор.
Слаб мач за Локомотив.Не видях разлика в играта от миналия сезон 

Всички играят за победа .Това е истината в 1 отбор .Айде , стига глупости.Ако станем шампиони тази година с Георг Василев , който е направил силен мач пак ли ще сме против всички ?
favaca8888 написа:Много обичам такива като SMITH i damyanov ,
Досега бая неща направихме да ги изгоним, макар и с малък ефект и НЯМА ДА СПРЕМ ДОКАТО НЕ ВИДИМ ГИГОВ ВЪН ОТ КЛУБА, А КОКЪЛА УВОЛНЕН !
КОй на кога е писнал, нас въобще не ни интересува ! Тези са гробокопачите на Локомотив и докато съм жив ще се боря да се махнат от Локомотив !
SMITH,
Доста хора искаха да вземат клуба, през всичките тези години, имаше много кандидати, но Гигов им каза че иска 10 млн. лева на базата на какво ?
База ли имаме, школа ли ( която изпадна вчера в Б група ), стадион ли ? Може би Жоро Марков струва половин милион ?
ГИГОВ НЕ ГО ДАВА КЛУБА, КАТО НЕ ГО ДАВА ЩЕ ГО ХРАНИМ ВСЕКИ МАЧ И ТОВА Е ! А ЗА ПОДЧОВЕКА ВЕЛЕВ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА!
В МОМЕНТА В КОЙТО ГИГОВ СЕ МАХНЕ, ЩЕ ИМА ОПАШКА ОТ ХОРА ,КОИТО ЩЕ ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ЛОКОМОТИВ ! НО ДОКАТО ГНИДАТА Е НАЧЕЛО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!
Виж сега приятелю,
Няма да ти казвам през кое ми е дали ме обичаш или не, а и не е това целта.
Аз не искам да се конфронтирам с никого, най-малкото защото отлично знаеш, че синьо-червената мъгла ни залива всеки ден. Твоето мнение си е твое, моето си е мое. По отношение на "опашката от желаещи" по-горе колегата е казал всичко. Убеден съм, че дори и ЕДИН сериозен желаещ да е имало, то щях да знам за това, не ме питай как и откъде. Ако ти можеш да ми назовеш конкретно име ще се радвам да го прочета. Основното, което исках да ти кажа беше това, че малко повече позитивизъм няма да навреди на никого. Отбор само от юноши милеещи за клуба и изравящи терена всеки мач и в най-оптимистичните ти сънища няма как да се случи. Просто годината е 2013, а не 1978 и не само Локомотив София, а и 99 % от отборите в света няма как да съществуват по желания от теб начин.
Представи си само как, ако евентуаааално някой футболист или пък треньор си чуе името, скандирано от феновете дали не е възможно да му щракне нещо и следващия мач да бъде още по-мотивиран...Независимо чий юноша е. Да - вярно е, че може би повечето са лекета, но бъди сигурен, че не абсолютно всички са лекета. Лекета има и в Барселона, и в Милан, и в Ман Юн, но отборите си играят и печелят и покрай другото и лекетата стават хора.
Не забравяй, че все пак всичко това е спорт, това е една игра, която има за цел един да победи, друг да загуби и хората, които гледат да се радват на това. Целта не е да се псува, да се мрази, да се убива и да се създават отрицателни емоции.
Хайде със здраве и САМО ЛОКО!
И харесвали ти това дето се случва със школата и базата? Кажи колко струва едно ново игрище и кой ще изгони Локомотив от Надежда, че е такава разруха. Кажи и защо 3 години не извади 60000 лв. за саниране на въжетата.
Какво щеше да знаеш след като 2 пъти е предлагано на Гигов да купят Локомотив, първият път за 4 млн. лв., в началото на века и втория преди 2 години за 2 млн. лв. и двата пъти е поискал двойно и повече. Не ме питай от де знам и кои са предлагали
Какво щеше да знаеш след като 2 пъти е предлагано на Гигов да купят Локомотив, първият път за 4 млн. лв., в началото на века и втория преди 2 години за 2 млн. лв. и двата пъти е поискал двойно и повече. Не ме питай от де знам и кои са предлагали

Pride написа:И харесвали ти това дето се случва със школата и базата? Кажи колко струва едно ново игрище и кой ще изгони Локомотив от Надежда, че е такава разруха. Кажи и защо 3 години не извади 60000 лв. за саниране на въжетата.
Не, не ми харесва.
Ако някой наистина желае да се захване сериозно с този отбор - няма какво да го спре. Двойно, тройно - има си начини за всичко, когато има желание. Ако ми говориш за далавераджии тип коко динев или марешки - не, мерси. Ако говориш за сериозни хора, то или парите не им стигат или желанието. Следователно не са достатъчно сериозни.

Още веднъж ... страхотен анализ на SMITH. Приятелю не знам кой си, но адмирации за такива трезвомислещи хора като теб.
SMITH написа:Айде стига с тия мрънкания бе момчета. Не усещате ли, че вече омръзнахте и на локомотивци и на неутрални фенове.
Какво е това ежедневно мрънкане за оставки и затвори? Ако утре Велев го уволнят и Гигов влезе в затвора какво положително ще се случи? Изведнъж ще заиграят само юноши за без пари, които ужасно много обичат отбора си? Изведнъж стадионът ще блесне, ще изникнат 5 нови игрища, ще изникнат кадърни треньори и всичко ще е цветя и рози?
За толкова много време, през което чета само мрънкане, мразене и уволняване на някого, ако бяхте насочили енергията си към всякакви връзки, контакти, медии, популярни личности за това да се намери някой наистина толям и сериозен човек или фирма, която да поеме отбора, може би вече щяхме да сме забравили за Гигов.
Но след като такъв човек или фирма НЯМА , то в момента не виждам какво печели отбора и феновете от това, че всеки ден някой мрънка, уволнява, коли и беси?
Аз ще Ви кажа - нищо не печели...Никой.
Подкрепяйте отбора, подкрепяйте футболистите - добри, лоши, куци - те в момента носят фланелката на Локомотив.
Бъдете малко по-позитивни и съм сигурен, че рано или късно ще дойдат и по-добри времена за Локомотив.
+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
Гаджев ще подобрява рекорди ми се струва !
За съжаление по-голямата част от феновете ни нямат желание да се промени ръководството.
Жалко, че преди години когато имаше повече фенове на "Локомотив" не му скочихме на Гигов.С управлението си успя от хиляди да ни претопи в няколко стотин.Излизам извън кожата си само като ил видя физиономийте
Гледам Георг го пускат явно докато намерим нападател........
За съжаление по-голямата част от феновете ни нямат желание да се промени ръководството.
Жалко, че преди години когато имаше повече фенове на "Локомотив" не му скочихме на Гигов.С управлението си успя от хиляди да ни претопи в няколко стотин.Излизам извън кожата си само като ил видя физиономийте

Гледам Георг го пускат явно докато намерим нападател........

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
НЯМА ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВЕЦ КОЙТО ДА ХАРЕСВА Кайчо-ЛЪЖЕЦА !!!
Дано такива като Смит и Деп(може би Джони...
) ГО ПРОУМЕЯТ ТОВА .
ГОЛАТА ИСТИНА Е ЧЕ :
1.За 19 години публиката се стопи от 5-6000 средно на мач до 500-1000 души...
2.Съсипа с безхаберие а най-вероятно умишленно една от най-читавите школи в БГ- фактите с изпадането на 17г. миналата година и на 19г. тази го подчертават дебело.
3.От най -новия и хубав(макар и недовършен) стадион в България ,заедно с Аврионов го докараха до руина и взимане на лиценза ЗА ТРИ ГОДИНИ !
4.Има спечелени за тези 19 г. точно една купа на България ,един сребърен и три бронзови медала....тоест утре КАТО СИ ОТИДЕ Лъжльо ОСТАВА СЛЕД СЕБЕ СИ НИЩО !
СРАВНЕТЕ ГО С ПОСТИГНАТОТО В ЛИТЕКС ОТ ГАНЧЕВ(1997-2013= 4 ТИТЛИ И 4 КУПИ !!!) ОСНОВНО РЕНОВИРАН СТАДИОН С ЛИЦЕНЗ ЗА УЕФА ,ШКОЛА И БАЗА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В БГ И ДОМУСЧИЕВ В ЛУДОГОРЕЦ (2010-2013 = 2 ТИТЛИ И 1 КУПА + СУПЕРКУПА ) И СЪЩО НОВ СТАДИОН ,БАЗА И ШКОЛА НАПЪЛНО ОБНОВЕНИ И НА ЕВРОНИВО !
АЙДЕ СРАВНЯВАЙТЕ И ПИШЕТЕ СКЪПИ ГИГОМОТИФЦИ !
САМО ЛОКО !

Дано такива като Смит и Деп(може би Джони...

ГОЛАТА ИСТИНА Е ЧЕ :
1.За 19 години публиката се стопи от 5-6000 средно на мач до 500-1000 души...
2.Съсипа с безхаберие а най-вероятно умишленно една от най-читавите школи в БГ- фактите с изпадането на 17г. миналата година и на 19г. тази го подчертават дебело.
3.От най -новия и хубав(макар и недовършен) стадион в България ,заедно с Аврионов го докараха до руина и взимане на лиценза ЗА ТРИ ГОДИНИ !

4.Има спечелени за тези 19 г. точно една купа на България ,един сребърен и три бронзови медала....тоест утре КАТО СИ ОТИДЕ Лъжльо ОСТАВА СЛЕД СЕБЕ СИ НИЩО !
СРАВНЕТЕ ГО С ПОСТИГНАТОТО В ЛИТЕКС ОТ ГАНЧЕВ(1997-2013= 4 ТИТЛИ И 4 КУПИ !!!) ОСНОВНО РЕНОВИРАН СТАДИОН С ЛИЦЕНЗ ЗА УЕФА ,ШКОЛА И БАЗА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В БГ И ДОМУСЧИЕВ В ЛУДОГОРЕЦ (2010-2013 = 2 ТИТЛИ И 1 КУПА + СУПЕРКУПА ) И СЪЩО НОВ СТАДИОН ,БАЗА И ШКОЛА НАПЪЛНО ОБНОВЕНИ И НА ЕВРОНИВО !

АЙДЕ СРАВНЯВАЙТЕ И ПИШЕТЕ СКЪПИ ГИГОМОТИФЦИ !

САМО ЛОКО !