УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Мнениеот deepblue » 21 юни 2013 18:45

Red_Girl написа:
Викаш, че всички сме тъпи, ама ти и да пишеш не можеш. Дори не знаеш и запетайки къде има.. :lol: :lol: Сам си прави изводите.. :lol: :lol:

Red_Girl написа:Май, май изобщо не си бил.. и само заблуждаваш тука. :lol: :lol: Погледни първо себе си и тогава говори за мене. :lol:

А ти се научи как се пише менЕ и тогава коментирай другите :!:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 18:58

deepblue написа:
Red_Girl написа:
Викаш, че всички сме тъпи, ама ти и да пишеш не можеш. Дори не знаеш и запетайки къде има.. :lol: :lol: Сам си прави изводите.. :lol: :lol:

Red_Girl написа:Май, май изобщо не си бил.. и само заблуждаваш тука. :lol: :lol: Погледни първо себе си и тогава говори за мене. :lol:

.
Много добре знам как се пише.. и го пиша така, както и вместо " това" , пиша - "тва".. Не се опитвай да ми намираш кусури. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 юни 2013 19:03

Red_Girl написа:
deepblue написа:
Red_Girl написа:

.
Много добре знам как се пише.. и го пиша така, както и вместо " това" , пиша - "тва".. Не се опитвай да ми намираш кусури. ;)

Тва, онова......мене, тебе......момиче, травестит.....цесекар, психодиспансер....
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 юни 2013 19:07

matador написа:ЦСКА е много пред останалите отбори в България едва ли някога някой отбор от България ще стигне ЦСКА в Европа.Последните години в ЦСКА е пълен хаос но въпреки това само Лудогорец с малко е по добре от нас.С един средно добър собственик ЦСКА отново ще се мери срещу силните отбори от Европа.От кога едно участия в ШЛ е по голям успех от два полуфинали в КЕШ.Левски също са имали не малко възможности да стигне до полуфинал но не успявал.

Нито само Лудогорец са "с малко" по-добре от вас, нито с един средно добър собственик ще се мерите срещу силните от Европа.
Само Левски!

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 19:08

Син до гроб_ написа:
Red_Girl написа:
deepblue написа:
Red_Girl написа:

.

Тва, онова......мене, тебе......момиче, травестит.....цесекар, психодиспансер....

нещо като левскар-наркоман едното пояснява другото

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 юни 2013 19:09

Old_death написа:
alexveselinov написа:
lisynger написа:
alexveselinov написа:
И Аякс, и Нотингам.. Големи късметлии сме.. :lol: :lol: Друго е да нямаш късмет с Тампере и Беверен.. :lol: :lol:

Ти беше ли на тези мачове?

Ти беше ли на битката при Ахелой или поне на тази при Шипка?

Останаха ви само черно-белите снимки за спомен ;)

1-3 на Герена са цветни снимки , въпреки че не зная какво общо има целия спам с темата . Колкото и да ви боли , факта е , че ЦСКА е най - успелия български тим в ЕКТ .! Трябва да се примирите с това и да умувате върху въпроса кога ще затворят кабриото на Герена !

Ако Сектор А бъде готов до месец май 2014 година, дали ще ти издържи тогава комунистическо-партизанското сърчице? Имаш по-малко от година да лекуваш изпъкналите си от злоба вени.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 21 юни 2013 19:09

Old_death написа:
alexveselinov написа:
lisynger написа:
alexveselinov написа:Ти беше ли на тези мачове?

Ти беше ли на битката при Ахелой или поне на тази при Шипка?

Останаха ви само черно-белите снимки за спомен ;)

1-3 на Герена са цветни снимки , въпреки че не зная какво общо има целия спам с темата . Колкото и да ви боли , факта е , че ЦСКА е най - успелия български тим в ЕКТ .! Трябва да се примирите с това и да умувате върху въпроса кога ще затворят кабриото на Герена !

Факт ,който аз поне не оспорвам.
НО за последните 20 години сте многоооооооо-многооооооооо назад от Левски в ЕКТ.
Факта ,че всяка година започваме с по-голям коеф от вас говори само по себе си.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 19:10

siniq_fen написа:
matador написа:ЦСКА е много пред останалите отбори в България едва ли някога някой отбор от България ще стигне ЦСКА в Европа.Последните години в ЦСКА е пълен хаос но въпреки това само Лудогорец с малко е по добре от нас.С един средно добър собственик ЦСКА отново ще се мери срещу силните отбори от Европа.От кога едно участия в ШЛ е по голям успех от два полуфинали в КЕШ.Левски също са имали не малко възможности да стигне до полуфинал но не успявал.

Нито само Лудогорец са "с малко" по-добре от вас, нито с един средно добър собственик ще се мерите срещу силните от Европа.

Ако имаме добър собственик, който мисли за школата, добър треньор -няма начин да не се получи. :)) Много добре го знаеш, това важи и за вас и за всички като цяло. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 21 юни 2013 19:10

Red_Girl написа:Аз казах каквото имам и нищо не успя да успориш..

Граматикова, айде да не се изхърляме с уроците по бел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 19:11

flo. написа:НО за последните 20 години сте многоооооооо-многооооооооо назад от Левски в ЕКТ.
Факта ,че всяка година започваме с по-голям коеф от вас говори само по себе си.

А с какво настроение завършихте? :lol: Мисля по-важно е, не как ше почнеш, а как ще завършиш.

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”