Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Декларация от привърженици на Левски

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 10:05

stefan_bg2 написа:
tprodanov написа:Тая декларация е доста безумно нещо. Пак, благодарение на не знам си кви платени ли, неплатени ли изроди, започва да ни се насажда мнението, че вината е в треньора и трябва да наблегнем на неговата смяна, вместо да поискаме справедливост за истинския мустакат виновник. Уважаеми батков? Вие в ред ли сте? И накрая - от привържениците? Ама нещо допитване ли имаше? Кой на кого даде правото за този подпис?

И как да не е в тренъора? 6 мача без победа, 5 от тях загуби това как ти се струва, Батков ли е виновен, той е виновен за всичко останало, но за самата игра не съм съгласен. С тези футболисти Велев стана шампион.....но най-добрия вариант е и Батков и Ратков да ги няма :!:

ОК, Ратко не става, но като подредиш приоритетите кое е по-важно и по-спешно? Ратко аз ли го назначих? Сега ще чакаме мустака да си измие ръцете с поредната синя легенд, след това ще назначи Йовов и Седрик примерно, след това Топчо и всички пак ще ги оплюеме, и така до кога? Батков ще ни е вечен, а ние като цскарите ще си оплюем всички легенди???

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 окт 2009 10:08

stefan_bg2 написа:
tprodanov написа:Тая декларация е доста безумно нещо. Пак, благодарение на не знам си кви платени ли, неплатени ли изроди, започва да ни се насажда мнението, че вината е в треньора и трябва да наблегнем на неговата смяна, вместо да поискаме справедливост за истинския мустакат виновник. Уважаеми батков? Вие в ред ли сте? И накрая - от привържениците? Ама нещо допитване ли имаше? Кой на кого даде правото за този подпис?

И как да не е в тренъора? 6 мача без победа, 5 от тях загуби това как ти се струва, Батков ли е виновен, той е виновен за всичко останало, но за самата игра не съм съгласен. С тези футболисти Велев стана шампион.....но най-добрия вариант е и Батков и Ратков да ги няма :!:

Реално като беше Кокала треньор, искахте всеки друг само не и Кокала. Ето ви всеки друг само не и Кокала....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 07 окт 2009 10:22

Аз съм твърдо ДА,за смяна на треньора,дали ще е Гочето или някой друг не ме интересува,за мен е по-важно сегашният треньор да се махне,а що се отнася до Батков нито му прощавам,нито пък и някога ще му простя,та той опропасти всичко свързано с отбора и всичко,което се нарича ЛЕВСКИ.На такъв човек не мога да простя,той се подигра с НАШИЯТ ЛЕВСКИ.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 07 окт 2009 10:23

Евала на Юлии Москов, точно в десятката на проблемите в Левски!!! Дано някой от ръководителите ни да го прочете това негово мнение, със сигурност ще има полза!!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 10:28

Да де, само дето с една смяна на отбора и едно дръпване на пред на отбора ще остави мустака там, където си е, и пак ще има нов шанс, нов бушон за гърмене, нов кредит на доверие, нови средни резултати, някакво прилично представяне за кратък епизод и до тук. После пак целата драма наоколо. Хората, които не могат да си вадят поуки от собствените си грешки, са обречени да ги повтарят.

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 07 окт 2009 10:33

Добре де, всички знаем от къде идват проблемите в Левски-няма пари. Ако ги имаше сега щяхме да пеем съвсем друга песен, ама - цъ!!! Ако наистина всеки от нас се мисли за привърженик на клуба и ако е готов с каквото и колкото може да помогне, Батофф на мига да се консултира с най-мощните финансисти в Европа, и да се намери варианта в който и ние привържениците да имаме начин да помагаме на отбора- финансово!!! Мисля, че на никой истински милеещ за Левски няма да му е проблем да внася няква сума на месец като членски внос! Разбира се след това ние привържениците ще искаме да се чува и нашият глас при взимането на важни решения относно селекция,треньори и тн.

racer
Контакти:

Мнениеот racer » 07 окт 2009 11:01

хахаха каква е тая декларация написана във форум.........знаеш ли въобще как се подава официална декларация и то от името на всички привърженици? нима Батков или някой от екипа му ще отвори тази сутрин този форум и след като я прочете ще смени сърбина? колкото вчера на срещата с Гугутката отиде само един истински фен, а тука във форума се писа кой ли нe???

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 11:03

blue SASHO1977 написа:Добре де, всички знаем от къде идват проблемите в Левски-няма пари. Ако ги имаше сега щяхме да пеем съвсем друга песен, ама - цъ!!! Ако наистина всеки от нас се мисли за привърженик на клуба и ако е готов с каквото и колкото може да помогне, Батофф на мига да се консултира с най-мощните финансисти в Европа, и да се намери варианта в който и ние привържениците да имаме начин да помагаме на отбора- финансово!!! Мисля, че на никой истински милеещ за Левски няма да му е проблем да внася няква сума на месец като членски внос! Разбира се след това ние привържениците ще искаме да се чува и нашият глас при взимането на важни решения относно селекция,треньори и тн.

Ти ще си дадеш парите да ти ги управлява батков? И си мислиш, че това ще помогне на отбора? :shock:
Моля, нека не ставаме като цскарите, те минаха през това съвсем наскоро, толкова ли не сме си взели поука?

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 07 окт 2009 11:21

Относно декларацията за гочето не я подкрепям, защото смятам, че трябва да се даде кредит на доверие на достанич поне до края на шампионата. Плюс това батков не му дреме ние феновете какво искаме, а той си взима решенията. Преди като беше начело Велев, някои привърженици го обиждаха постоянно и казваха всеки друг, но не и кокала да е старшитреньор. ето дойде сърбина и пак рогатни към него. не го защитавам, но смятам, че нека му дадем шанс поне до май месец. нека да го подкрепяме във всеки мач, а не да му искаме оставката, да го оставим на спокойствие да си върши работата!
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Декларация от привържениците на ПФК "Левски"

Мнениеот Keanu^Reeves » 07 окт 2009 11:27

bigbonusprize написа:Съвсем изглупяхте. За какво ви е Гочето? Майтап ли си правите? По добре Ратко...
Ако ще сменяме треньора Илян Илиев или Ники Илиев. Това са двата варианта за мен... Не подкрепям декларацията...

Съгласен съм с тебе, ти си трезво мислещ човек, дошло в времето в Левски да се даде шанс на някой млад специалист и най-вече Левскар, който ще изгради нов Дрийм Тим, така както се даде шанс на никому известния преди 5 години Станимир Стоилов! Сега обаче Мъри се изчерпа за Левски!!! Време е да се създаде новият Мъри, в лицето на друг млад и неопитен специалист, който да се докаже с ЛЕВСКИ:

ИЛИАН ИЛИЕВ, НИКИ ИЛИЕВ, ИЛИЯ ГРУЕВ и СЕДРИК БАРДОН !!!
Това са моите варианти за следващ Старши-Треньор на ЛЕВСКИ! Един от тези ще бъде идеалния Треньор, който ще създаде новият Дрийм Тим на Левски, но имайте търпение, така както се случи със Стоилов, успехите дойдоха 2 години след като пое кормилото на Левски!

Върни се в “Левски”