stefan_bg2 написа:tprodanov написа:Тая декларация е доста безумно нещо. Пак, благодарение на не знам си кви платени ли, неплатени ли изроди, започва да ни се насажда мнението, че вината е в треньора и трябва да наблегнем на неговата смяна, вместо да поискаме справедливост за истинския мустакат виновник. Уважаеми батков? Вие в ред ли сте? И накрая - от привържениците? Ама нещо допитване ли имаше? Кой на кого даде правото за този подпис?
И как да не е в тренъора? 6 мача без победа, 5 от тях загуби това как ти се струва, Батков ли е виновен, той е виновен за всичко останало, но за самата игра не съм съгласен. С тези футболисти Велев стана шампион.....но най-добрия вариант е и Батков и Ратков да ги няма
ОК, Ратко не става, но като подредиш приоритетите кое е по-важно и по-спешно? Ратко аз ли го назначих? Сега ще чакаме мустака да си измие ръцете с поредната синя легенд, след това ще назначи Йовов и Седрик примерно, след това Топчо и всички пак ще ги оплюеме, и така до кога? Батков ще ни е вечен, а ние като цскарите ще си оплюем всички легенди???