Правила футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Правила футбол

Мнениеот Tommi » 21 юни 2013 17:57

lisynger написа:Лесно

Мхм :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 18:01

Tommi написа:
lisynger написа:Лесно

Мхм :lol:

Не можеш да удариш някого нарочно с топка ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2013 18:07

lisynger написа:Не можеш да удариш някого нарочно с топка ?

Разбира се, че може. Но при правилно изпълнение на тъч топката е в игра от момента, в който премине тъч линията. И има игрова обстановка, а не спряна игра. За трети път ще напиша, че може да се даде жълт картон, може да се даде червен или може да не се отсъжда нарушение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 18:15

Tommi написа:

Разбира се, че може. Но при правилно изпълнение на тъч топката е в игра от момента, в който премине тъч линията. И има игрова обстановка, а не спряна игра. За трети път ще напиша, че може да се даде жълт картон, може да се даде червен или може да не се отсъжда нарушение.

Преценка на съдията е дали ударът е бил умишлен или е от игрова ситуация.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2013 18:18

lisynger написа:
Tommi написа:

Преценка на съдията е дали ударът е бил умишлен или е от игрова ситуация.

В случая говорим за умишлен. Авторът така е написал. Върни се на първата страница и виж какво съм написал.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 21 юни 2013 19:47

Ето още малко от магията на Йохан Кройф http://www.youtube.com/watch?v=kIAVTd3jVe8

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 21 юни 2013 20:07

Добре,хайде и аз да Ви питам нещо: Играч изпълнява дузпа-бие към вратата,топката удря гредата и пак се връща при него,той отново бие и вкарва топката във вратата. Какво отсъжда съдията в този случай?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2013 20:11

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Добре,хайде и аз да Ви питам нещо: Играч изпълнява дузпа-бие към вратата,топката удря гредата и пак се връща при него,той отново бие и вкарва топката във вратата. Какво отсъжда съдията в този случай?

Гол отсъжда много ясно.

dan71
Контакти:

Мнениеот dan71 » 21 юни 2013 20:26

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Добре,хайде и аз да Ви питам нещо: Играч изпълнява дузпа-бие към вратата,топката удря гредата и пак се връща при него,той отново бие и вкарва топката във вратата. Какво отсъжда съдията в този случай?

Непряк свободен удар - играе два пъти с топката

Върни се в “Футбол - Свят”