УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Re: УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Мнениеот BigBrother » 21 юни 2013 17:53

Мисля, че достатъчно са били ясни от УЕФА, кой е най-успешия български клуб, за да се налага да се обяснява тук на някои хора като на бавноразвиващи :idea:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:53

Red_Girl написа:
ПортугалецКамикадзе написа:Пошегувах се, не бих нарекъл жена *****. Такава, която не познавам -съвсем.

Той е много умен и затова не те разбира. :lol: :lol:

Ти си много грамотна, ти си български филолог. Дай ми дефиниция на "ирония" ;)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:54

Без име написа:Нямаш какво да кажеш и започваш да се правиш на филолог от БАН? :lol:
Сама си прави изводите, че съм на 16 и пиша по-грамотно от по-голямата част от този форум.

Аз казах каквото имам и нищо не успя да успориш.. :lol: :lol: А ми се правиш на интересен.. Ти си един от най-неграмотните във форума.. Само си виж последното мнение и преброй грешките в него, Умнико.. :lol: :lol:

А и ако си толкова интелигентен, както се пишеш, се опитваш да докажеш, че другия не е прав, а не започваш да псуваш като хамалин, ама явно и възпитанието ти куца.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 21 юни 2013 17:54

Foreigner написа:
Кировец II написа:
Foreigner написа:
Кировец II написа:Хаха, ЦСКА се споменавали заради Стоичков и така да е - преведи и сравни написаното за ЦСКА и това за Левски, ако можеш и не те е срам. :lol:
"The Army Men also boast the best record of any Bulgarian club in UEFA competition, with two European Cup semi-finals and one appearance in the last four of the European Cup Winners' Cup to their name."

Мога и не ме е срам!
.....
.....
п.с. Не знаех, че вместо THE MOST SUCCESSFUL (най-успешния) се използва the best record (с най-добри резултати/класирания).

Толкова си жалък, че няма на къде. ПРЕВЕДИ БОЛДА в цитата ми!!!

Ти не стига, че си жалък, ами и един елементарен превод не може да си направиш.

КЪДЕ В БОЛДА ПИШЕ "НАЙ-УСПЕШЕН" за каквото е пусната темата?!?

С НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ(С НАЙ-ДОБРО КЛАСИРАНЕ), а не най-успешен.

Хората не са прости, ако са смятали, че е най-успешният щяха да напишат най-успешния, а не с най-добро класиране!

Никой не ви отрича класиранията, НО ВИ СПОМЕНАВАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО, защото Стоичков е стигнал дъното и ви е треньор.

Щом си в ЦСКА не можеш да си стигнал дъното....милион факти мога да ти покажа.
ЦСКА е трамплин за големия футбол!
Много приказвахте когато Л.Пенев стана треньор на ЦСКА. А по-късно се насрахте, когато медиите си съчиниха че ще напуска нац.отбор заради ЦСКА! :lol: :lol: :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 юни 2013 17:55

Без име написа:
ПортугалецКамикадзе написа:Red_Girl, наистина много си информирана относно нас. Ти да не си новата Мара на сектор Г?
И между впрочем чакам да ми кажеш на колко мача съм бил. Имай предвид, че не всички левскари в тоя форум са такива, дето са от Левски само когато бие и го гледат основно по телевизията. Има и такива, които са на всеки мач, без значение от времето, състоянието на отбора и т.н. :idea:

Имаш право. Може да е някоя к**** на Левскар, който познава и двамата и той да и е дал грешно инфо дали сме били на стадиона. :lol:

Вие го.в.дата само с к.рви ли движите?Нормални жени няма ли с вас?Двама глупака се правят на оборотни пред едно момиче :lol: !Жалкари!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 21 юни 2013 17:55

lisynger написа:
Foreigner написа:
lisynger написа:
Foreigner написа:
lisynger написа:Щом е било толкова лесно вие как така нямате полуфинал ? :lol:

Късмет. Чичо Митко (овчарчето Калитко) е бил играч, треньор или просто е теглил жребия. :mrgreen:
По-горе съм дал срещу какви грандове сте играли за да стигнете полуфинал. Ти сам си прави сметката. :mrgreen:

Добре де вие,защо не сте ги били същите тия отбори и вие сте играли в тоя турнир ? :lol: Славия също имат полуфинал,а вие не :oops:

Славия играе полуфинал за КНК през 66-67г кат отстранява отборите на:
Swansea Town Wales 1 - 5 Bulgaria PFC Slavia Sofia 1 - 1 0 - 4
RC Strasbourg France 1 - 2 Bulgaria PFC Slavia Sofia 1 - 0 0 - 2
Servette FC Switzerland 1 - 3 Bulgaria PFC Slavia Sofia 1 - 0 0 - 3
И отпадана на полуфинала.
Кво друго ако не липса на късмет. 2005-2006 играем 14 мача и отпадаме на 1/4финал, а вие тогава с 6 мача стигат полуфинал.

Пак те питам,защо не сте били и вие 6 мача като е било толкова просто ?Признавайте успехите на другите отбори и се радвайте на вашите ;)

Абе кой не ви признава успехите? Нали тва ти обяснявам. Вие всяка година като ставахте шампиони що не стигахте всяка година до полуфинал??? Нали сте много успели. Два пъти сте ударили късмет и сега се мислите за голямата работа. Само дето единствено България и Албания няма партийн-отбор финалист. Така че повече трябва се срамувате от тези полуфинали. Ние освен за евротурнирите е трябвало да мислим и за първенството, а не като вас да ни е уредена работата.
...

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 21 юни 2013 17:55

ПортугалецКамикадзе написа:Аз постиженията ви не отричам. Жалко за вас, че връзката ви с тях са черно-бели ленти.

Черно бели и цветни. Докато при вас ни едните ни другите :lol:
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 21 юни 2013 17:56

и нека коментарите започнат сега! :lol:
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:58

Red_Girl написа:
Без име написа:Нямаш какво да кажеш и започваш да се правиш на филолог от БАН? :lol:
Сама си прави изводите, че съм на 16 и пиша по-грамотно от по-голямата част от този форум.

Аз казах каквото имам и нищо не успя да успориш.. :lol: :lol: А ми се правиш на интересен.. Ти си един от най-неграмотните във форума.. Само си виж последното мнение и преброй грешките в него, Умнико.. :lol: :lol:

А и ако си толкова интелигентен, както се пишеш, се опитваш да докажеш, че другия не е прав, а не започваш да псуваш като хамалин, ама явно и възпитанието ти куца.

Принципно, но само принципно харесвам възпитаните разговори. Тук, много хора обичат да обиждат. Санкции не следват. Реших и аз да си позволя след като ще остана безнаказан, въпреки че ме съмнява, васконти да ми прости.
Няма съмнение, че съм от най-неграмотните. Щом ти си казала - така да е. :mrgreen:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 17:59

Foreigner написа:Абе кой не ви признава успехите? Нали тва ти обяснявам. Вие всяка година като ставахте шампиони що не стигахте всяка година до полуфинал??? Нали сте много успели. Два пъти сте ударили късмет и сега се мислите за голямата работа. Само дето единствено България и Албания няма партийн-отбор финалист. Така че повече трябва се срамувате от тези полуфинали. Ние освен за евротурнирите е трябвало да мислим и за първенството, а не като вас да ни е уредена работата.

Да отсраниш най-големия отбор на Ливърпул в 2 мача е късмет?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”