УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:48

ПортугалецКамикадзе написа:Red_Girl, наистина много си информирана относно нас. Ти да не си новата Мара на сектор Г?
И между впрочем чакам да ми кажеш на колко мача съм бил. Имай предвид, че не всички левскари в тоя форум са такива, дето са от Левски само когато бие и го гледат основно по телевизията. Има и такива, които са на всеки мач, без значение от времето, състоянието на отбора и т.н. :idea:

Имаш право. Може да е някоя к**** на Левскар, който познава и двамата и той да и е дал грешно инфо дали сме били на стадиона. :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:49

asdfghj написа:
Red_Girl написа:
Без име написа:Бях. И много ясно чух, как вярната синя публика ревеше " И само Левски оле, и само Левски оле, и само Левски - ОБИЧАМЕ ТЕ!"

Чул си? Не си ли пял и ти? :lol: :lol: И все пак явно си го чул на запис, щото "вярната синя публика" не спря да освирква и беше в шок..и имаше тишина.. :lol: :lol:

Ле-ле, имай милост,..тоя от ,,без име" ще стане ,,без думи" ! :lol:

Той е за " Без коментар" :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 21 юни 2013 17:49

Кировец II написа:
Foreigner написа:
Кировец II написа:Хаха, ЦСКА се споменавали заради Стоичков и така да е - преведи и сравни написаното за ЦСКА и това за Левски, ако можеш и не те е срам. :lol:
"The Army Men also boast the best record of any Bulgarian club in UEFA competition, with two European Cup semi-finals and one appearance in the last four of the European Cup Winners' Cup to their name."

Мога и не ме е срам!
.....
.....
п.с. Не знаех, че вместо THE MOST SUCCESSFUL (най-успешния) се използва the best record (с най-добри резултати/класирания).

Толкова си жалък, че няма на къде. ПРЕВЕДИ БОЛДА в цитата ми!!!

Ти не стига, че си жалък, ами и един елементарен превод не може да си направиш.

КЪДЕ В БОЛДА ПИШЕ "НАЙ-УСПЕШЕН" за каквото е пусната темата?!?

С НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ(С НАЙ-ДОБРО КЛАСИРАНЕ), а не най-успешен.

Хората не са прости, ако са смятали, че е най-успешният щяха да напишат най-успешния, а не с най-добро класиране!

Никой не ви отрича класиранията, НО ВИ СПОМЕНАВАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО, защото Стоичков е стигнал дъното и ви е треньор.
...

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 17:49

Пошегувах се, не бих нарекъл жена *****. Такава, която не познавам -съвсем.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 юни 2013 17:50

Що не ходите във форума на УЕФА да спорите с тях - какви са им доводите, че наричат ЦСКА отбора с най-добро постижение в турнирите на УЕФА, а си чешем езиците - спорете с УЕФА по казуса. :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:50

ПортугалецКамикадзе написа:Пошегувах се, не бих нарекъл жена *****. Такава, която не познавам -съвсем.

Той е много умен и затова не те разбира. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 17:51

Аз постиженията ви не отричам. Жалко за вас, че връзката ви с тях са черно-бели ленти.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:51

Red_Girl написа:
Без име написа:ПортугалецКамикадзе, тази наистина е много добре осведомена за това, кой къде е ходил и какво е правил? Да не си на Пеевски дъщеря, та за краткия му престой да ти е снесъл информация за всички Левскари по света. :? :mrgreen:

Викаш, че всички сме тъпи, ама ти и да пишеш не можеш. Дори не знаеш и запетайки къде има.. :lol: :lol: Сам си прави изводите.. :lol: :lol:

Нямаш какво да кажеш и започваш да се правиш на филолог от БАН? :lol:
Сама си прави изводите, че съм на 16 и пиша по-грамотно от по-голямата част от този форум.
[center]1914[/center]

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 17:52

Без име написа:
Red_Girl написа:
Без име написа:ПортугалецКамикадзе, тази наистина е много добре осведомена за това, кой къде е ходил и какво е правил? Да не си на Пеевски дъщеря, та за краткия му престой да ти е снесъл информация за всички Левскари по света. :? :mrgreen:

Викаш, че всички сме тъпи, ама ти и да пишеш не можеш. Дори не знаеш и запетайки къде има.. :lol: :lol: Сам си прави изводите.. :lol: :lol:

Нямаш какво да кажеш и започваш да се правиш на филолог от БАН? :lol:
Сама си прави изводите, че съм на 16 и пиша по-грамотно от по-голямата част от този форум.

Марго, ти ли си ?

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 юни 2013 17:53

Foreigner написа:
Кировец II написа:the best record of any Bulgarian club in UEFA competition

Мога и не ме е срам!
.....
.....
п.с. Не знаех, че вместо THE MOST SUCCESSFUL (най-успешния) се използва the best record (с най-добри резултати/класирания).

Каква е разликата между най-успешен и най-добър рекорд?! Пространството между рогата ти прави разликата - нищо друго!
Последна промяна от Кировец II на 21 юни 2013 17:53, променено общо 1 път.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Върни се в “ЦСКА”