УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Re: УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 17:32

Кировец II написа:
BRF написа:
ПортугалецКамикадзе написа:
Тогава Левски беше от отборите, които ви взеха титлата, така че бях доволен. Една точица да ни бяхте взели, щяхте да сте шампиони

Единствения отбор, който ни спря се казва Лудогорец. Тия дербита бяха само за протокола... Освен това ви бихме 1 и 1 загубихме - няма как да сте критерий за титлата при положение, че се решаваше в последния кръг. Двата най-добри отбора играха мача на истината. :!:

Абе загубихте 8 точки за 5 кръга, 3 от които с нас. Така че си трай.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:32

Без име написа:Киево, Олимпик Марсилия, Удинезе, Оксер, Лацио... Само от последните 10 г. :)

Кои са Киево, Удинезе и Оксер извинявай? :lol: :lol: Лацио тук ви тупнаха 5-ца и след тва нямаше и за какво да играят.. По твойта логика ние бихме Пуул, остранихме Динамо, Рапид, Леверкузен.. Няма място за сравнения.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:33

Red_Girl написа:
Без име написа:
Red_Girl написа:
Без име написа:Трябва да сменим песента - "Сектор Г защо мълчиш, пак с празни седалки ли стоиш?"

След последния съдийски сигнал за купата и титлата нещо не се чувахте? Защо така? :lol: :lol:

Щото Тв7 превключи на шампионската радост на Лудогорец, може би? :mrgreen:

Не си ли бил на мача? :lol: :lol: Или и ти ги гледаш по телевизията и коментираш все едно си бил на стадиона.. А и за твое нещастие Тв7 не смени и гледахме жестовете на Гошо и радостта на феновете на Славия и вашата мъка.. :lol: :lol:

Бях. И много ясно чух, как вярната синя публика ревеше " И само Левски оле, и само Левски оле, и само Левски - ОБИЧАМЕ ТЕ!"
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:33

Без име написа:Напротив знае се - 1914 г. Има и документи. За разлика от указа, с които е създаден героя на социалистически труд - Септември при ЦДВ

Ми то и Батков показа документ за 1911.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 21 юни 2013 17:34

Foreigner написа:
Кировец II написа:Хаха, ЦСКА се споменавали заради Стоичков и така да е - преведи и сравни написаното за ЦСКА и това за Левски, ако можеш и не те е срам. :lol:
"The Army Men also boast the best record of any Bulgarian club in UEFA competition, with two European Cup semi-finals and one appearance in the last four of the European Cup Winners' Cup to their name."

Мога и не ме е срам!
.....
.....
п.с. Не знаех, че вместо THE MOST SUCCESSFUL (най-успешния) се използва the best record (с най-добри резултати/класирания).

Толкова си жалък, че няма на къде. ПРЕВЕДИ БОЛДА в цитата ми!!!
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:34

Без име написа:Бях. И много ясно чух, как вярната синя публика ревеше " И само Левски оле, и само Левски оле, и само Левски - ОБИЧАМЕ ТЕ!"

Чул си? Не си ли пял и ти? :lol: :lol: И все пак явно си го чул на запис, щото "вярната синя публика" не спря да освирква и беше в шок..и имаше тишина.. :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 17:35

Red_Girl написа:
Без име написа:Бях. И много ясно чух, как вярната синя публика ревеше " И само Левски оле, и само Левски оле, и само Левски - ОБИЧАМЕ ТЕ!"

Чул си? Не си ли пял и ти? :lol: :lol: И все пак явно си го чул на запис, щото "вярната синя публика" не спря да освирква и беше в шок..и имаше тишина.. :lol: :lol:

Окей, ние не сме били на мача, ти си била и ни осведомяваш :lol: Я ходи си гледай турски сериали, не се занимавай с футбол.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:35

Red_Girl написа:
Без име написа:Киево, Олимпик Марсилия, Удинезе, Оксер, Лацио... Само от последните 10 г. :)

Кои са Киево, Удинезе и Оксер извинявай? :lol: :lol: Лацио тук ви тупнаха 5-ца и след тва нямаше и за какво да играят.. По твойта логика ние бихме Пуул, остранихме Динамо, Рапид, Леверкузен.. Няма място за сравнения.. :lol:

Еми жена си нормално е да не знаеш други отбори освен най-известните от съответните страни. Простено ти е.
То и ние бихме Динамо Букурещ и АИК. ;)
[center]1914[/center]

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 17:37

Без име написа:
Red_Girl написа:
Без име написа:
Red_Girl написа:
Без име написа:Трябва да сменим песента - "Сектор Г защо мълчиш, пак с празни седалки ли стоиш?"

След последния съдийски сигнал за купата и титлата нещо не се чувахте? Защо така? :lol: :lol:

Щото Тв7 превключи на шампионската радост на Лудогорец, може би? :mrgreen:

Не си ли бил на мача? :lol: :lol: Или и ти ги гледаш по телевизията и коментираш все едно си бил на стадиона.. А и за твое нещастие Тв7 не смени и гледахме жестовете на Гошо и радостта на феновете на Славия и вашата мъка.. :lol: :lol:

Бях. И много ясно чух, как вярната синя публика ревеше " И само Левски оле, и само Левски оле, и само Левски - ОБИЧАМЕ ТЕ!"

Абе ти верно си на нещо уж първо си гледал по тв после пък е пял на стадиона.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:37

ПортугалецКамикадзе написа:
Окей, ние не сме били на мача, ти си била и ни осведомяваш :lol: Я ходи си гледай турски сериали, не се занимавай с футбол.

Имам повече мачове на отбора си от вашите общо, така че изобщо не ми казвай кво да правя, а ходи гледай филма" левски шампион" :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”