metodito написа:Везалов е чудесен защитник - трябва да остане. Футболист с футболист не си прилича - бил от Берое като Иво Иванов и си бил вкарал автогол като Иво Иванов. Везалов бил виновен за изгубената титла - не ваденето на Владо и ДеКарвальо - най-активните футболисти, нито тактиката, която беше от тази с Лудогорец - да не пуснем гол... Не Везалов ще да е...
Имам предпочитание към играта в дефанзивен план, любимото ми първенство е италианското и обичам да играя в защита и да отнемам топките на надувките и финтаджиите, така че имам самочувствието да поназнайвам нещо и според мен Везалов е най-хубавото нещо в центъра на защитата, което се е случвало на "Левски" от Рабех насам, ако изключим Рисп, който набързо бе разкаран...
и кое ме е чудесното? бавен, тромав и, както се видя, ужасно неориентиран... за ръста си играе покъртително зле с глава, и най-вече при обичайните срещу левски изритани напред топки, в бг ВСИЧКИ играят така срещу нас, 10 в защита и я ритаме напред, дори четирибуквията и лудогорец в последния мач, димов например 99% от тези топки ги обира, везалов срещу "исполините" от славия се разминава 10 пъти с топката... айде мерси.

[/offtopic]