Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот седемнамалко » 21 юни 2013 17:25

metodito написа:Везалов е чудесен защитник - трябва да остане. Футболист с футболист не си прилича - бил от Берое като Иво Иванов и си бил вкарал автогол като Иво Иванов. Везалов бил виновен за изгубената титла - не ваденето на Владо и ДеКарвальо - най-активните футболисти, нито тактиката, която беше от тази с Лудогорец - да не пуснем гол... Не Везалов ще да е...
Имам предпочитание към играта в дефанзивен план, любимото ми първенство е италианското и обичам да играя в защита и да отнемам топките на надувките и финтаджиите, така че имам самочувствието да поназнайвам нещо и според мен Везалов е най-хубавото нещо в центъра на защитата, което се е случвало на "Левски" от Рабех насам, ако изключим Рисп, който набързо бе разкаран...

и кое ме е чудесното? бавен, тромав и, както се видя, ужасно неориентиран... за ръста си играе покъртително зле с глава, и най-вече при обичайните срещу левски изритани напред топки, в бг ВСИЧКИ играят така срещу нас, 10 в защита и я ритаме напред, дори четирибуквията и лудогорец в последния мач, димов например 99% от тези топки ги обира, везалов срещу "исполините" от славия се разминава 10 пъти с топката... айде мерси.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 юни 2013 18:32

Залепени от Борката :)

[offtopic]Изображение

Изображение[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2013 19:06

и кое ме е чудесното? бавен, тромав и, както се видя, ужасно неориентиран... за ръста си играе покъртително зле с глава, и най-вече при обичайните срещу левски изритани напред топки, в бг ВСИЧКИ играят така срещу нас, 10 в защита и я ритаме напред, дори четирибуквията и лудогорец в последния мач, димов например 99% от тези топки ги обира, везалов срещу "исполините" от славия се разминава 10 пъти с топката... айде мерси.

Не съм съгласен. Мисля, че е добър защитник. А ако намерят по-добър от него - за резерва е чудесен вариант. Не е добре да го гонят. Не, че някой е казал, че го махат, де...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 юни 2013 20:49

Както е тръгнало, Топчо да слага екипа и до Дани Димов. Ники Илиев за резерва (щото е поодъртял все пак) и така...

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 21 юни 2013 21:04

Махнаха Прохазка,иначе можеха да го дестват за централен защитник,май само там не са го пускали.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 юни 2013 21:47

tirion написа:Махнаха Прохазка,иначе можеха да го дестват за централен защитник,май само там не са го пускали.

Прохазка и за греда не ставаше
Само Левски!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 22 юни 2013 16:12

metodito написа:

Не съм съгласен. Мисля, че е добър защитник. А ако намерят по-добър от него - за резерва е чудесен вариант. Не е добре да го гонят. Не, че някой е казал, че го махат, де...

всеки си има право на мнение, според мен не е лош защитник, но няма достатъчно качества за да играе при нас (плюс това е много чуплив) и най-вече не пасва на начина, по който играят ВСИЧКИ наши противници в България срещу нас.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 юни 2013 00:35

Наздраве пичове, ЦСКА вече го няма. :) :) :) :) :)
Край. Свърши се.........

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юни 2013 00:46

Eminem написа:Наздраве пичове, ЦСКА вече го няма. :) :) :) :) :)
Край. Свърши се.........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 юни 2013 01:24

Eminem написа:Наздраве пичове, ЦСКА вече го няма. :) :) :) :) :)
Край. Свърши се.........

А ЦСКА умре але алеееееееее ...Наздраве :)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”