УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:20

Red_Girl написа:
ПортугалецКамикадзе написа:А вие какво правихте в 30 кръг? Онанирахте, то друго не ви остана. Жалкото ви животче се осмисли от нашата загуба.

Цяла България ви се смя.. :lol: :lol: То няма и какво друго да е.. Дори Гошо Петков се изграви с вас :lol:

А пък ние се изгаврихме с вас. После и Ганчев се изгаври, че ще ви даде Георги Миланов, да не вземе Мура за втори път да се изгаври с вас? А, извинявай, те изпаднаха и нямат право на евроучастие. :mrgreen:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:20

ПортугалецКамикадзе написа:АаАааа съсредоточили сме се били :lol: Хаха, това е най-тъпото нещо, което съм чувал :lol:
Кажете какво взехте миналия сезон бе, тарикати?
Red_Girl, тая емоция дето я изживяхме в последните кръгове струва много повече от тенекиите, дето си ги броите.

Ахахха, е все такива емоции да изживявате ви пожелавам, особено тази в последния! :lol: :lol: Само , че до преди този последен кръг си мечтаехте за "тенекиите" и след като не ги спечелихте обърнахте нещата.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 17:20

ПортугалецКамикадзе написа:АаАааа съсредоточили сме се били :lol: Хаха, това е най-тъпото нещо, което съм чувал :lol:
Red_Girl, тая емоция дето я изживяхме в последните кръгове струва много повече от тенекиите, дето си ги броите.

Що верно се получи това Щампиони. Какво беше станало ?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 17:21

Пожелавам ти все такива емоции да изживяваш тогава :lol: И е тъпо да се заяждаш с момиче
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 юни 2013 17:21

Avanti_Ragazzi написа:
lisynger написа:
Avanti_Ragazzi написа:
CSKA.SOFIA написа:Ами ще завършим с вас последния кръг и с този мач ставаме шампиони. Правете си сметка колко бързо трябва да излизате от стадиона или ще гледате червена България как се радва

Ти май ше си единственият розов глупак в България който ше празнува титла след 26 тия кръг тогава! :shock: :lol: : :mrgreen:

p.s. Нормалните хора ше празнуват след 38-мия, ама ти понеже си специален си я празнувай след 26-тия! :lol: :lol: :mrgreen:

Ти снима ли с купите на вашия празник в 30 кръг

А на бас, че съм ходил на повече награждавания на Левски от колкото ти на ЦСКА а? :lol: ;)

Взехте и вие да се хвалите в минало време!Кога ви беше последното награждаване за нещо :? ?
Тук не броим Щампионската титла от последния сезон!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 юни 2013 17:21

Без име написа:А пък ние се изгаврихме с вас. После и Ганчев се изгаври, че ще ви даде Георги Миланов, да не вземе Мура за втори път да се изгаври с вас? А, извинявай, те изпаднаха и нямат право на евроучастие. :mrgreen:

Изгаврихте се с Апостола..С нищо друго.. Гледай там Тампере, Бате и компания и след това коментирай Мура.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 юни 2013 17:22

''Синият лъв изрева:Искам си купата у дома !''
:lol: :lol: :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 17:23

Red_Girl написа:

Ахахха, е все такива емоции да изживявате ви пожелавам, особено тази в последния! :lol: :lol: Само , че до преди този последен кръг си мечтаехте за "тенекиите" и след като не ги спечелихте обърнахте нещата.. :lol: :lol:

Аз пък ти пожелавам емоциите след Локо Сф и Цска. Или ги нямаше, щото беше заета да се кефиш на Славия.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 юни 2013 17:24

CSKA.SOFIA написа:

Що верно се получи това Щампиони. Какво беше станало ?

Грешка в ДНК-то на присъстващите в секБтор!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 17:24

Кировец II написа:
ПортугалецКамикадзе написа:Това казвам и аз. Мастурбирахте на нашия мач, понеже вие не можахте да изживеете нищо през този сезон. Докато Локото ви помпаше отзад, вие мастурбирахте на нашия мач. Грам емоциика нямаше за вас тоя сезон.
Red_Girl, вие какво взехте тоя сезон?

Кавалчо, миналата година, когато ЦСКА гостуваше и удряше гредите в Разград ти какво правеше? :lol: Каква беше вашата емоцийка последните 4 години, като изключим тази и поредното 2-ро място? :lol:

Тогава Левски беше от отборите, които ви взеха титлата, така че бях доволен. Една точица да ни бяхте взели, щяхте да сте шампиони - най-важното за един чорбарокомунист, кавалчо.
Иначе като става въпрос за емоцийки, имаше и приятни имаше и неприятни за тия четири години. А вашите емоции през последните 20 къде са? За положителните говоря.
lisynger, тука ми все тая дали сте момчета или момичета. На живо не бих седнал да споря с някой за футбол, еле пък с момиче. Все едно да си споря със стената.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Върни се в “ЦСКА”