УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: УЕФА: ЦСКА е най-успешният български клуб

Мнениеот BRF » 21 юни 2013 16:39

Син до гроб_ написа:
Stanimir-74 написа:
Син до гроб_ написа:
CSKA.SOFIA написа:
Син до гроб_ написа:Аха...ШЛ значи. Извинявам се за неудобния въпрос, но би ли постнал вашите резултати от ваши мачове в ШЛ или поне някоя снимка на публиката ви от тези мачове? Може и статистика. Предполагам ще ти отнеме доста време за да подготвиш снимков материал и статистика от вашето участие, все пак сте Еврогранд, ХаризмЪ, имате 4 свещени букви .

Половината стадион бяха хора, които искаха да видят Барса на живо. Имаше около 10 000 левскари. Е те успехите и футболистите говорят сами за себе си --1/2 финали

От 1992-93 турнирът за КЕШ се преименува на Шампионска лига и има групова фаза, като се превръща в най-силният клубен турнир в света. Та питам аз, какви са ви резултатите в групите и ако може да покажеш някоя снимка от тези ваши мачове в тези прословути групи.

Да се класираш в този формат и то след като отстраниш с клизма 7-ия в Калчото, който изпадна на следващата година е наистина голямо постижение. А след това да бъдеш изтривалка в групата и да те изнасилят 17 пъти - това вече наистина е подвиг!

2-0 и 2-2, къде по точно е клизмата, господин млад меринджей? 7-ят в страната световен шампион-Италия, и в отбора си имащ национален състезател от същия световен шампион! Чорбаризмът е диагноза.

Цял национал :o :lol: !Нещастни говеда!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 юни 2013 16:41

Без име написа:
Stanimir-74 написа:
Син до гроб_ написа:Някой от червените фенове ще даде ли статистика от мачовете ви в групите на ШЛ ( в тия на Лига Европа всички ви знаем класирането) и снимков материал? Ако не сте разбрали и това е пречката: ШЛ означава Шампионска лига- в нея участват най-силните отбори на континента (Европа, че като ви знам умствения багаж някои от вас ще и помислят ,че става дума за Азиатската Шампионска лига), пък за най-неумните ще кажа: инициалите са топка от много звездички, сетихте ли се?

2 полуфинала в КЕШ и 1 в КНК и то само, когато играеха шампиони в КЕШ! В нета има достатъчно евроидиотски снимки, на които пише 1:17. Позараснахте ли вече??

Как ми се иска да видя нов краснооармейски полуфинал...
Щастливци са всички 70 годишни шумкари и партизани, които са могли да видят Харизмата в действие...

Аз съм на 34 и съм гледал полуфинал в ЕКТ-шумкар :lol: !

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 21 юни 2013 16:41

Най успешен отбор означава отбор с най-много успехи - най-много титли, най-добри участия в турнирите, най-добри играчи в България и чужбина, най-добри треньори.. по тия точки ЦСКА не може да бъде бит от никого в България. Факт!
Последна промяна от eddie на 21 юни 2013 16:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 16:42

CSKA.SOFIA написа:
Без име написа:
CSKA.SOFIA написа:А и човек като се замисли не е толкова лошо да си отбор на властта. Всички най-добри футболисти са идвали при теб, най-големите успехи. Всички те обичат и има един син отбор, измислен и оставен да съществува само за да има ЦСКА с кой да прави дербита.

На кво си ? ЛСД, Амфети, Хероин? Или си облъчен от Дучето или ГА? А, може би, просто си природно тъп... :?

За първото може би трябва да питам теб какви за въздействията върху човешкия мозък. Вторите двама КОИ СА ТИЯ? А може и третото да е вярно

Ами, да си чел, какво правят преди да ги употребиш. Не мога, а и не искам, да споделям моите знания с тъпи хора. :)
[center]1914[/center]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 21 юни 2013 16:42

Факт е, че БКП претопи офицерския АС'23, а от Левски си направи своя наложница.. Това подуенци никога няма да преглътнат.. :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 16:43

asdfghj написа:Изображение

Taбла ли ще си показваме? там много губите.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 юни 2013 16:44

asdfghj написа:Изображение

Това от групите в ШЛ ли е?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 16:45

BRF написа:
Без име написа:
Stanimir-74 написа:
Син до гроб_ написа:Някой от червените фенове ще даде ли статистика от мачовете ви в групите на ШЛ ( в тия на Лига Европа всички ви знаем класирането) и снимков материал? Ако не сте разбрали и това е пречката: ШЛ означава Шампионска лига- в нея участват най-силните отбори на континента (Европа, че като ви знам умствения багаж някои от вас ще и помислят ,че става дума за Азиатската Шампионска лига), пък за най-неумните ще кажа: инициалите са топка от много звездички, сетихте ли се?

2 полуфинала в КЕШ и 1 в КНК и то само, когато играеха шампиони в КЕШ! В нета има достатъчно евроидиотски снимки, на които пише 1:17. Позараснахте ли вече??

Как ми се иска да видя нов краснооармейски полуфинал...
Щастливци са всички 70 годишни шумкари и партизани, които са могли да видят Харизмата в действие...

Аз съм на 34 и съм гледал полуфинал в ЕКТ-шумкар :lol: !

Аз пък съм на 16 и съм гледал 1/4 финал. Виждаш ли разликата? Моите набори, красноармейци, не са виждали дори 1/4 финал, да не говорим за 1/2. Абе, като се замисля, те май и 1/8 финал не са виждали? :mrgreen:
[center]1914[/center]

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 16:45

Без име написа:
CSKA.SOFIA написа:
Без име написа:
CSKA.SOFIA написа:А и човек като се замисли не е толкова лошо да си отбор на властта. Всички най-добри футболисти са идвали при теб, най-големите успехи. Всички те обичат и има един син отбор, измислен и оставен да съществува само за да има ЦСКА с кой да прави дербита.

На кво си ? ЛСД, Амфети, Хероин? Или си облъчен от Дучето или ГА? А, може би, просто си природно тъп... :?

За първото може би трябва да питам теб какви за въздействията върху човешкия мозък. Вторите двама КОИ СА ТИЯ? А може и третото да е вярно

Ами, да си чел, какво правят преди да ги употребиш. Не мога, а и не искам, да споделям моите знания с тъпи хора. :)

Докато споделяш куките пак ще разбият някое депо за наркотици във фенклуба ви ...

Върни се в “ЦСКА”