МОН маха “Тютюн”, “Моята молитва” и “До Чикаго и назад”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: МОН маха “Тютюн”, “Моята молитва” и “До Чикаго и назад”

Мнениеот W84me » 21 юни 2013 12:47

Madridist написа:Без думи :evil: Антибългари като Мукадес Налбант нямат място в управлението на страната . Припомням, че въпросната госпожа беше заместник-министър на образованието и при ГЕРБ. Тогава написа един скандален доклад за етническа принадлежност,в който реши да маха стихотворения на Ботев, Вазов и да смята осъждането на Левски за справедливо , защото нарушавал обществения ред и съществуващите закони на Османската империя. След този скандален доклад, беше освободена от Сергей Игнатов. Сега за награда, при новото управление, тя е върната като заместник-министър, и още през първия месец, голяма част от идеите й добиват реалност. С интерес очаквам новите учебници по история. Както и скорошния край на сегашното протурско управление.

Само, че тази промяна е правена от ГЕРБ, а сега ще бъде отменена ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2013 13:07

А Мукаддес защо е зам. министър ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 21 юни 2013 13:25

dunavfc написа:Брат ти малоумен ли си ? Питам те сериозно ? Къде съм казал,нещо за творбите бе ? Кво ми слагаш думи в устата,като някой кретен..
Казал съм,че който е против махането на тия творби е расист ?
Някак си е парадоксално да коментираш,"интелекта" ми при положение,че видно си доста ограничен и нелеп в разсъжденията ти ;)

не, ти каза, че аз съм расист, защото под "рязаните" визирах ДПС и техния заместник министър на образованието! и с другите заглавия ти обясних защо не съм расист! точно ти започна да задаваш риторични въпроси за кланета и реваншизъм с вековна давност, опитвайки се да ги изкараш нещо като довършване на моята мисъл! върни се и си виж постовете и пак помисли кой, на кого слага думи не в устата, а в постовете. а какво повече да кажа, щом самият ти си си сложил интелекта в кавички? ботев има само 20 стихотворения и за 12 години в училище няма да натоварят никой, няма и по две на година. те дават на учениците много повече възпитание и поводи за размисъл от далчев, лилиев, теодор траянов, а да не говорим за пенчо славейкови късния яворов. и накрая, за да съм в тон с максимата "не спори с идиот, защото другите няма да видят разликата" ще ти кажа(напиша)- ако протестът срещу отстраняването на моята молитва от задължителните за изучавания произведения и въвеждането на 4 часа турски( майчин )език под покровителството на рязаните, ДПС, посредством свой заместник министър, ме прави расист, значи съм такъв в твоите очи и не мога да го променя, каквото и да кажа. съвсем друг е въпросът, ако ти се числиш към тях..
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 юни 2013 13:33

Ако някой ти каже на теб гяур,ти ще помислиш ли,че той няма предвид нищо ксенофобско,а просто има предвид една българска партия ?

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 21 юни 2013 13:50

Да не се отклоняваме от темата, за да станат ясни на всички кои са боклуците, заради които е било на ръба да се случи тази гавра с българщината!

Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще уволни виновните за новите учебни планове, съобщиха от пресцентъра на ведомството. „Докато аз съм министър, няма да позволя от програмата по български език и литература да отпадат произведения на български класици." Тази категорична позиция изрази министърът на образованието и науката Анелия Клисарова по повод появилите се в медиите твърдения, че ще се променят учебните планове и програми по български език и литература.

Министър Клисарова отбеляза, че объркването е причинено от проект, разработван по време на управлението на ГЕРБ, който е качен на сайта на образователното министерство. Във въпросния проект по български език и литература липсват значими произведения на Христо Ботев, на Никола Вапцаров и на други български класици. В този проект не се разглежда „ Тютюн", а „Осъдени души".

Министър Клисарова изрази категоричното си несъгласие с предвиденото в проекта: „Не виждам как с подобни промени можем да повишим качеството на обучение и защо българските класици трябва да са представени с по-малко произведения", заявява тя.

Министър Клисарова обяви, че от вчера е разпоредила проверка, която да установи как е разработен проектът, кой го е подписал, на какъв принцип е решено кои произведения да отпаднат и кои не, на каква стойност е той и кой е взел парите за него. След проверката, министърът ще уволни виновните и ще даде нарочна пресконференция, на която ще предостави информация по случая, уведомяват от МОН.

http://www.blitz.bg/news/article/206724
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2013 13:54

1982 написа:А Мукаддес защо е зам. министър ???

???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Наско
Контакти:

Мнениеот Наско » 21 юни 2013 14:25

Да платен съм , ГЕРБ ми плащат по 50 лв на ден , за да настройвам хората срещу ДПС и БСП! :lol: Доказателство е и датата ми на регистрация! :lol: А да попитам подлогите от БСП и ДПС защо Мукадес Налбант е зам. министър на кулурата? ОТГОВАРЯЙТЕ!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 21 юни 2013 15:41

Много ми трудно да споря с герберасти без да използвам по-крайни квалификации, но все пак ще дам всичко от себе си и ще опитам :lol: Мукадес Налбант е зам-министър по една много проста причина - дпс участва в управлението. Какво повече има за чудене и умуване?! Точно както и когато протурската герб управляваше, министър на културата беше чистокръвният ариец Вежди Рашидов. Тогава протестирахте ли и ако не защо :?:
А сега вие, мили мои плиткоумни създания (не успях да се въздържа, сори :lol: ), бъдете така добри да ми кажете, ще изразите ли по някакъв начин възмущение срещу изтривалката на Ердоган, затова, че по негово време е имало проект за елиминирането на български класици от учебната програма? И ако не защо :?:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 юни 2013 16:14

Братле,ти си ебати промито същество :roll: Ако приемем,че това е по вина на ГЕРБ,какъв е проблема да се спре или редактира от сегашните ? Толкова ли е трудно за асимилиране бе мама му стара...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юни 2013 16:27

dunavfc написа:Братле,ти си ебати промито същество :roll: Ако приемем,че това е по вина на ГЕРБ,какъв е проблема да се спре или редактира от сегашните ? Толкова ли е трудно за асимилиране бе мама му стара...

Ами спряха го, не виждаш ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”