Батк-off, Христол-off, Гальо – вън! Това са най-меките послания на феновете към футболните президенти у нас.
Да, най-меките са...защото на никой от феновете не му е приятно това, което става с тези отбори. Я да попитам аз нещо...Кой беше Тодор Батков преди да стане президент на Левски? Кой беше Христолов преди да стане президент на Ботев? Коя беше Галя преди да стане президент на Локомотив? Анонимници, непознати на широката общественост! Кога адвокат Батков щеше да получи орден от Гоце...ако не беше президент на Левски? Никога!
Защото нашите клубове не са устроени като Реал Мадрид или Барселона, където феновете внасят своята финансова лепта в клуба, за да бъдат негови членове. И самите те да избират президентите си.
Кой е виновен за това нашите клубове да не са като Реал и Барселона?...половин век комунизъм и 20 години псевдодемокрация, която даде зелена светлина на такива босове да правят каквото си искат с отбори, които имат почти сто годишни истории, традиции и многобройни фенове. Аз своята лепта към клуба си я давам под формата на абонаметна карта, различни фенски артикули и билети за евромачовете. Толкова имам, толкова давам!
Честно казано, понякога ми става жал за босовете на родните ни клубове. Те дават парите си, блъскат си главите да решават различни казуси, изживяват неудачите и накрая за благодарност ги псуват.
Ей са се разревах. Горките

Направо живи да ги оплачеш