Казанска афера

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Re: Казанска афера

Мнениеот valio_av » 07 окт 2009 00:17

tprodanov написа:
valio_av написа:
stefan_bg2 написа:Батков да не би да игра в мачовете за ШЛ, че той ни вкара, когато се съблече и вземе да вкарва, тогава може да ми се прай на дървен философ :!: ;)

Той не игра ,но дори когато изоставахте с 16 точки от нас,той намери начин да ни прецака под масата и служебно да играе в Европа.Благодарение на него получихте много привилегии,затова не го плюйте ;) .Отсъжданията във ваша полза от 2005 ви измъканха напред в УЕФА и пак благодарение на неговите Връзки.Айде моля ви.

Ахаххаах, ама още ли има абдали, които си мислят, че батков ги е прецакал? НО не, виж, той имал връзки и в уефа и там са ни бутали!!! Пич, ти вече надминаваш нормалното дори за цесекар, ЕВАЛА :mrgreen:
Само един жокер - тоя нещастник, и на финал на ШЛ да ни кара - пак не го щем. Нема морал за Левски. Знам, че това понятие ти е неразбираемо, вие нали за това не плюехте лупи, божков, и тия сега. Нищо, че некои изкарахме доста пари покрай врътката цска-сливен...

Сега, относно данъците - ако аз си осигурявам работника на 250 лв и на граждански договор му давам още 20 000лв, искам некой тарикат да ми посочи къде точно е закононарушението?
Пич,нещо да ти говори името Яра ?Този ви бутна в групите в ШЛ.Всичко това са игри на центарлата и вашия човек,така че си махни сините очила и то с диоптри и погледни реално.Ако не беше той щяха да ви изхвърлят още 2006 заради свастиките в сектор Б в Барса и куп други грехове които има сектора.Ако продаде Левски жална ви майка! :lol: :mrgreen: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 00:23

:mrgreen:
Аха. Свастиките викаш? Ти на мач извън България ходил ли си? Щото аз съм виждал агитки, пред които нашите са като бебенца и нищо не им правят, това тук беше некъв мит за местна употреба, че все сме с последно предупреждение. Я кажи, в ШЛ тогава, пак ли връзките баткови ни вкараха? :mrgreen:

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 07 окт 2009 00:34

tprodanov написа::mrgreen:
Аха. Свастиките викаш? Ти на мач извън България ходил ли си? Щото аз съм виждал агитки, пред които нашите са като бебенца и нищо не им правят, това тук беше некъв мит за местна употреба, че все сме с последно предупреждение. Я кажи, в ШЛ тогава, пак ли връзките баткови ни вкараха? :mrgreen:

Нали това ти казвам,той ви класира в групите и щеше да спечели милиони ,но вие се орезелихте с Тампере,Бате и т.н.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 07 окт 2009 00:47

tprodanov написа::mrgreen:

Тебе това ли те боли,че още не е станало като на стадион Хейзъл?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 00:55

Не, дреме ми за хейзъл. В България футболно хулиганство няма и не смятам да си пълня мислите с такова.

Вальо, сега не разбрах, сезона в уефа, или сезона в шл ни направи бататюрк или и двата, да се слави името му, наздраве тоше? :mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2009 06:27

Според мен Казанската афера си е дело само на Борат и на никой друг.Селския тарикат си бе направил сметката да изкара някой лев от това,пътьом да завлече ЦСКА и да отвлече вниманието на сините фенове от безхаберното си управление на клуба и общественото мнение от течащата равизия на Герена!Пари може и да е изкарал,като гледам е замазал очите на някои сини мозъци,за ревизията не се чува нищо,но сметките му спрямо червените се оказаха без кръчмар.Дано най-после се намери някой да осъди тоя дебил и да му даде урок,че като публична личност не можеш да си правиш проветрение на устната кухина пред камерите,да плещиш глупости и да занимаваш половин месец цяла България с изцепките си!Това,че финансира кандидатпрезидентската кампания на агент Гоце не го прави неприкосновен!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 08 окт 2009 09:33

tprodanov написа:
valio_av написа:
stefan_bg2 написа:Батков да не би да игра в мачовете за ШЛ, че той ни вкара, когато се съблече и вземе да вкарва, тогава може да ми се прай на дървен философ :!: ;)

Той не игра ,но дори когато изоставахте с 16 точки от нас,той намери начин да ни прецака под масата и служебно да играе в Европа.Благодарение на него получихте много привилегии,затова не го плюйте ;) .Отсъжданията във ваша полза от 2005 ви измъканха напред в УЕФА и пак благодарение на неговите Връзки.Айде моля ви.

Ахаххаах, ама още ли има абдали, които си мислят, че батков ги е прецакал? НО не, виж, той имал връзки и в уефа и там са ни бутали!!! Пич, ти вече надминаваш нормалното дори за цесекар, ЕВАЛА :mrgreen:
Само един жокер - тоя нещастник, и на финал на ШЛ да ни кара - пак не го щем. Нема морал за Левски. Знам, че това понятие ти е неразбираемо, вие нали за това не плюехте лупи, божков, и тия сега. Нищо, че некои изкарахме доста пари покрай врътката цска-сливен...

Сега, относно данъците - ако аз си осигурявам работника на 250 лв и на граждански договор му давам още 20 000лв, искам некой тарикат да ми посочи къде точно е закононарушението?

По принцип закононарушение няма.Но граждански договор се сключва за извършване на определена дейност за определен срок. Мисля,че срокът е 4 раб.дни в календарен месец. По граждански договор се плащат само здравни осигуровки. Затова има понятие"прикрит трудов договор". Стига някой да има желание всичко може да се разкрие! А пък прикриването на данъци става с двойното счетоводство. Това Батков много добре го знае и владее техниките!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 окт 2009 09:41

Снощи в ''Стани богат'',единия от въпросите беше :Какъв е прякора на футболистите които бяха пред трансфер в Казан? :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 09:44

garfild8 на 08 Окт 2009 09:41

Снощи в ''Стани богат'',единия от въпросите беше :Какъв е прякора на футболистите които бяха пред трансфер в Казан?

Евротуристи ли беше отговора? :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 окт 2009 09:48

Не,приятелю.Ивайло Манолов и партньорката му,една поетеса избраха ''Панаирджийските мечки'' и колегата ти по фенски пристрастия Н.Кънчев каза че това е верния отговор.Другите варианти за отговори бяха''Четиримата от запаса'',''Руската четворка'' и последния не мога да се сетя в момента.
Само Черно море.

Върни се в “Футбол - България”