Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 06 окт 2009 22:35

Casper написа:
stenly написа:
Casper написа:joro bad 89.253.133.158 06 Окт 2009 07:55 Изтриване: тема
» ПЕТЪР ЖЕКОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЦСКА!!!
Може ли, потребител да изтрива тема, или си имаме нов модератор, за когото не знам?

Няма нов мод, може би е изтрил собственото си мнение.

Так си помислих и аз, но в последни действия , пише : "изтриване на тема". Преди да напиша тук, се пробвах с моя потребителски ник msm, да пусна тема и да си я изтрия, но не успях. Та мисълта ми е , да не би да има пак някъв пробив в системата, както с потребителя donaldo, който махна бана на "Седем и два".

Изтрита е Тема, защото мнението му е било зададено като нова Тема и изтривайки мнението си е изтрил и собствената си тема, в която не е имало отговори на други потребители.
Проверих, няма нови модове!
Всеки потребител би трябвало да може да трие собствените си мнения. Би трябвало да го имаш и ти като опция.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 окт 2009 22:37

kartago написа:Един мой съвет към сините модератори, а и към всички, моля ви, обърнете внимание на потребителя ЕМИЛ, аз лично мисля, че въпреки, че е запален фен и често провокира, има достатъчно умствен "багаж" и може да свърши работа! Това е мое мнение, не ангажирам никого с него, просто искам да помогна.

Аз също го следя от доста време.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 06 окт 2009 23:01

Аз си пиша с него по-скайп, изгледа ми доста свестен човек, направи ми впечатление, че е много културен, рядко се срещат такива хора, изключвам хората, коит сме тук 8-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 окт 2009 23:28

stenly написа:
MORSKI написа:Tези дни съм много зает- работя, в универсиетета ходя взема ми се здравето...Моя подфорум е на 4,5 място по посещения,има всякакви личности,конфликти и голяам брой потребители. Понеже нямам много време, а и комп нямам в София- искам да ми се назначи заместник...
Стенли надявам се да ме разбереш...
Ето и предложения от мен...
1:Огризко
2:Гарфилд
Трябва да се говори ис тях дали са навити, но това са моите предложения, имам над 7 месеца поглед върху"моите хора" и смятам, че тези са най-подходящи!!!
Очаквам отговор ;)

Ясно!
Първо ми кажи колко време няма да си тук?

Еми аз съм си в София засега за постоянно...Проблема е ,че нямам свой собствен компютър и във времето когато съм пред компютъра на съквартирантите ми е малко, колкто да хвърля по-бегълк поглед....Пък и не ми емного удобно да седя с часове пред чужд компютър....
Друго е когато има още един човек на когото да разчитам,който да познава обстановката във форума, пък и съм говорил вече с огризко, той се съгласи, пекан е, смятам, че ще се справи...
Това, че искам помощник в никакъв случай не значи, че се отказвам няма такова нещо ;)
Не съм си и го помислял ;)
Просто имам голяма нужда от помагач...
Петьо,вие и без това имате доста работа, кусур ти е и моя форум да мислиш....

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 окт 2009 23:36

MORSKI написа: Еми аз съм си в София засега за постоянно...Проблема е ,че нямам свой собствен компютър и във времето когато съм пред компютъра на съквартирантите ми е малко, колкто да хвърля по-бегълк поглед....Пък и не ми емного удобно да седя с часове пред чужд компютър....
Друго е когато има още един човек на когото да разчитам,който да познава обстановката във форума, пък и съм говорил вече с огризко, той се съгласи, пекан е, смятам, че ще се справи...
Това, че искам помощник в никакъв случай не значи, че се отказвам няма такова нещо ;)
Не съм си и го помислял ;)
Просто имам голяма нужда от помагач...
Петьо,вие и без това имате доста работа, кусур ти е и моя форум да мислиш....

Аз пък разбрах, че ще те няма няколко дни на разположение или поне така беше написал по-горе.
Засега аз помам форума ти, за после ще мислим!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 окт 2009 10:44

ok ;) ok Не, тук съм си, но просто вече нямам същото време...
И все пак, според мен помощник за моя форум е нужен, ама ти си знаеш ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 окт 2009 11:14

Така-за това с изтрита тема не е някакъв проблем,а просто като пуснеш тема и никой не ти е отговорил-изтривайки мнението си напрактика изтриваш и цялата тема-и аз съм го правил преди да стана мод!
Иначе за моя подфорум окончателно се убедих ,че наистина поне засега мога и сам и с помоща и на глобалните понякога!И мисля ,че ще е така поне докато върви отбора,още повече че и в момента сините са зети достатъчно с проблемите около отбора си и почти липсват провокациИ!
За Емил-познавам го лично и напълно споделям мнението на Картаго за него!
Изображение

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 07 окт 2009 12:33

Вчера пак подадохме сигнал до програмистите. Надявам се, че днес всичко ще е наред

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 окт 2009 16:25

kartago написа:...Един мой съвет към сините модератори, а и към всички, моля ви, обърнете внимание на потребителя ЕМИЛ, аз лично мисля, че въпреки, че е запален фен и често провокира, има достатъчно умствен "багаж" и може да свърши работа! ...

Аз се запознах с него и лично. Мисля, че имаш право, но донякъде. Разбран и подлежи на определена култивация, по отношение на форумните си изяви. Единственият проблем е, че посещава редовно мачовете на отбора си, дори и в провинцията и в напечените моменти, не е сигурно, че ще може да се разчита на него, особено в този не толкова добър за Левски момент. От друга страна, след като са трима човека, смятам, че могат да се разбират по между си! Като цяло съм "ЗА"!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 окт 2009 16:47

То май само аз не ходя на мачовете :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”