Бербатов напуска националния след квалификациите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Re: Бербатов напуска националния след квалификациите!

Мнениеот Bully_Blue » 15 окт 2008 01:15

Абе да се маха,как няма да го плюят като наистина е най-слабия във националния отбор и никога не дава всичко от себе си.Стилиян пък си е абсулютен селски футболист,незнам как играе във Висшата лига,като той е за ''В'' група,само я рита напред и я подава на бековете.Без Бербатов и Стилиян според мен националния ще е по-добър.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Gorashko
Контакти:

Мнениеот Gorashko » 15 окт 2008 07:43

Bully_Blue написа:Абе да се маха,как няма да го плюят като наистина е най-слабияT във(в) националния отбор и никога не дава всичко от себе си.Стилиян пък си е абсу(о)лютен селски футболист,незнам(пише се- не знам) как играе във Висшата лига,като той е за ''В'' група,само я рита напред и я подава на бековете.Без Бербатов и Стилиян според мен националнияТ ще е по-добър.

Запетайките няма да ги поправям.
Да се научим да пишем, за да уважват мненията ни.
Със здраве
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 окт 2008 07:59

ДОЛУ ЛАПИЧКИТЕ ОТ БЕРБО, МИШЛЕНЦА!!! Подписвам се с две ръце под мнението на долуцитираният!!!

Цветан Буров
"Голямата забележителност в София са златните кубета на храм-паметника Александър Невски. По зла ирония на съдбата само на около километър и половина е храма на обречените - БФС, където с неотразима сила светят други кубета. Кубетата на завистта, тези на Борислав Михайлов (под прикритие) и на Йордан Лечков. Зададе се конгрес и те тръгнаха да търсят виновник за проваления си мандат. И го намериха в единственото здраво място от загниващия ни футболен организъм - прицелиха се в Димитър Бербатов. Оказа се, че според двамата Берба е големият, единственият проблем на най-популярната игра у нас. Всъщност двамата има защо да са обидени. Те организираха пуча срещу Иван Славков с надеждата да харчат приходите от класиранията за европейски и световни първенства. Тяхната революция обаче изяде детето им Христо Стоичков, а наследството "Ицо" все още обрича националите на тотални страдания. И няма нищо по-нормално в това да пропуснем и световното в ЮАР, и следващото ЕП и въобще всичко, за което имаме шанс.
Няма как това БФС да просперира при този президент. Та това е най-страхливият човек на света. Гръмна "Ристосковгейт", оказа се, че единствен наш Боби не е чул записа. Лечков нападна Бербатов, само наш Боби единствен не прочел агенциите. Българският футбол се разпада, само наш Боби не видал Апокалипсиса. Видя обаче Бербатов! Видя го и Йордан Лечков, който явно тотално е забравил футболните си години. Тогава ако него, гения, го бяха накарали да е дубльор на Златко Янков в бетона срещу Германия, щеше сам да си тръгне от терена. Геният не може да се вкарва в коловози, защото тогава се превърща в просто ишлеме. Затова и Лечков трябваше днес да защити Бербатов! Да каже, че срещу Италия имахме един вратар и 9 състезатели с дефанзивни функции, а отпред сам Митко оставен на произвола на съдбата. Да нападне страхливия почти колкото Боби Пламен Марков (интересно защо двамата така си допадат!?). Тези ръководители на българския футбол свикнаха да търсят вината не в себе си, а в онези като Бербатов - изоставените на произвола на съдбата. Видовден обаче идва. И тогава Съдбата ще си го върне тъпкано. И никой няма да завижда нито на Боби, нито на който и да било от неговото Политбюро. Защото това Политбюро си позволи такива неща с Бербатов, каквито онова на Тодор Живков дори не си е помисляло по адрес на инакомислещите гении."
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

ПЕТРОВ
Контакти:

Мнениеот ПЕТРОВ » 15 окт 2008 09:12

"Мегазвездата" на българския спорт Димитър Бербатов е заминал днес бесен за Грузия, разкриха негови близки и съотборници. Митко бил толкова бесен от случващото се на негов гръб, че след като се запознал и с мнението на Йордан Лечков, направо отсякъл: "Избутвам и тези квалификации и баста, писна ми. Щом аз съм винавен за всичко да се оправят тогава без мен"- А ДАНО, АКО МОЖЕ И ПО-РАНО.
ДАНЧО ЛЕЧКОВ Е 4 е С БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ СП, А ТАЯ КУКЛА [url]Б А Р Б И[/url]КАКВО.....????

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 15 окт 2008 09:21

То и Стоичков напусна националния ама се върна с букет за Бонев в ръка.Нали ако си осере пътеките в националния Бербатов ще загуби пари.Вече на всички е ясно че той се пази от контузии когато играе за България.Вероятно БФС няма достатъчно пари да му плати подобаваща застраховка.А при тази ситуация всеки би се щадил от неприятности.Аз мисля,че ще играе,но до като не го осигурят както трябва ще е само на половината от възможностите му играта.

ПЕТРОВ
Контакти:

Мнениеот ПЕТРОВ » 15 окт 2008 09:23

КАК Е ПО-ПРАВИЛНО ДА СЕ НАПИШЕ
АЗ НЕ ЯМ КИСЕЛО МЛАКО ИЛИ НЕ ЯМ КИСЕЛО МЛЯКО АЗ

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 15 окт 2008 09:26

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО НАКАРА НАСИЛА ДА ИГРАЕ,ПЪК И ЗА НАС КВАЛИФИКАЦИИТЕ В СРЯДА ПРИКЛЮЧВАТ
Батков вън!

Liverpool_FC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_FC » 15 окт 2008 09:26

За Лечков няма какво да коментираме, когато си селяндур по манталитет, обикновено си оставаш такъв завинаги. По-интересното е как така тези големи 'професионалисти' от Гонг си затраяха. Ами както беше и преди със Стоичков, голямо лизане на задника му падна. Ама явно така е по-лесно...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 окт 2008 09:35

БЕРБАТОВ има право да върши това, което пожелае.....
И съм сигурен, че каквото и решение да вземе, все ще ви е виновен. Ако остане, .....защо е останал, ако напусне, ..... защо се е махнал....Кофти нация сме. Търсим грешки в тези, които ни измиват лицето, само и само да оправдаем собствената си слабост и бездарие. Лесно е да се каже, че е пробягал 2 километра. Прав е Лечков. Може и толкова да са. А колко избяга десния бег, чиято работа е да подпомага крилото......Колко избяга лявото крило и каква му беше ефективността...Въпроси, на които отговора го знаят всички, но най-лесно е да се напада този, на когото се разчита. Щото така ще се чуе и на Лечков името. Ако се изкаже за Живко, Сираков ще го схока...сещате се защо, ако оплюе Мартин ще получи такава майна, каквато и Стоичков не е казвал.
Бербо е голям. Признат.Оценен. За жалост всичко това е там, където НЕ НИ Е МЯСТОТО-В ЕВРОПА. Ние сме дребни зависливи душици, които първо питат какви премии ще вземат футболистите, колко пари е получила Руми Нейкова за Олимпийската титла и.т.н. Като че ли в мижавата си службица или офис сме заслужили нещо повече. И защо те ще вземат, а ние не. ГАДОВЕ СМЕ.
Да е жив и здрав Бербатов. И когато има централен нападател, които да му е конкуренция дори на 20%, тогава да се заяждаме с него. И тогава въпросите да са защо не влезе ТАЗИ РЕЗЕРВА, а играе Бербатов....Вижда се, че дори и за това ни е виновен - МНОГО Е ДОБЪР И ЗАСЕНЧВА ВСИЧКИ. И Михайлов и Лечков и всеки дръзнал да спомене името му. БЕРБО, РЕШИ СИ - ВИНАГИ ЩЕ СИ ПРАВ...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
nemalp
Контакти:

Мнениеот nemalp » 15 окт 2008 09:51

Жалко ако си трагне... а тия педали от БФС какво бучат. Да отидат те да играят. Футбола много се промени от времето когато те играеха, стана много по силов. А и на всичкото отгоре ние имаме 3 добри играчи Бербо, Марто, и Стилян. Останалите са играчи средна ръка, а тези от А група са направо трагични. Не е виновен само Бербо, целия отбор, треньори, ръководители... Бербо като се махме ще плачат и ще се опитват го върнат. Момчето тича много, но като играе винаги сам в нападение какво очакват

Върни се в “Футбол - Свят”