Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sky1
Контакти:

Re: Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Мнениеот sky1 » 20 юни 2013 18:36

saso_big наистина освен тъп и си некомпетентен. Преди 100 години Пловдив е бил 48 000, а София А София 103 000. Много ми е интересно как като разделиш 48 000 на 5 се получава 103 000. Човек преди да клевети е хубаво да почете . И също така кой си ти за да казваш кой къде да живее? Кеф ми е днес в София, утре в Рим, вдруги ден в Сидни. Въобще не ми вълнува saso_big какво мисли. Хубаво, че си ти (вероятно през 90-та още в ташкент), че не лежиш :))), аз като съм протестирал ти не си знаел за планетата Земя :lol:
Човек не се оценява от къде идва, а колко може. Ако ще и под жълтите павета да са те правили това не е гаранция ,че си нещо :!:

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 18:45

sky1 написа:saso_big наистина освен тъп и си некомпетентен. Преди 100 години Пловдив е бил 48 000, а София А София 103 000. Много ми е интересно как като разделиш 48 000 на 5 се получава 103 000. Човек преди да клевети е хубаво да почете . И също така кой си ти за да казваш кой къде да живее? Кеф ми е днес в София, утре в Рим, вдруги ден в Сидни. Въобще не ми вълнува saso_big какво мисли. Хубаво, че си ти (вероятно през 90-та още в ташкент), че не лежиш :))), аз като съм протестирал ти не си знаел за планетата Земя :lol:

Добре, корекция защото явно обичаш точните науки. Явно си математик и през 90-та си бил голяма работа. Нека не са 100 години. Нека годината да бъде точно 1878. Вече може да започваш да проверяваш. Относно това, къде да живееш, едва ли виждаш някъде да съм написал нещо повече от това, че си мечтая да живееш в своя си град, а не да ми се влачиш като парцал по Раковска и да искаш дребни за хляб, защото баща ти е бил овчар а ти смяташ тази работа за долна. Няма нищо долно да си овчар. Тук в България, децата на овчарите ги е срам от това, че са деца на овчари. Всички искат да са деца на инженери, лекари, кметове, депутати и министри. Е, съжалявам но няма как. Едни се раждат в Далас а други в Хараре. Съдба.

А иначе, за още нещо си прав в твоите съждения. Да, тъп съм. Тъп съм, защото стоя от час и се занимавам с хора като теб. Кеф ми е да гледам колко си жалък, но май ще трябва да спра защото повече няма какво да ти кажа, а и да ти кажа още нещо ти пак няма да го разбереш и пак ще напишеш, колко съм тъп и да си пия лекарствата. Или бъркам? А?

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 20 юни 2013 18:49

ХАахахахХАхахахахахах Софиянецааа Столичанинаа Гражданинаа ми то всички вие се смятате за граждани ама сте супер диви селяни :idea:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 18:52

velito написа:ХАахахахХАхахахахахах Софиянецааа Столичанинаа Гражданинаа ми то всички вие се смятате за граждани ама сте супер диви селяни :idea:

Така е. Точно това се опитвам да кажа.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 20 юни 2013 18:52

saso_big не си тъп, ти си много тъп. Дай където се родим там да си стоим. Хората които могат и имат възможност ще живеят където си искат без значение кой е баща им. Може дори да са сираци,но да живеят в Манхатан. Като имаш акъл и пари ще живееш където си искаш ( толкова е просто). А ти ако ще дядо ти да е бил президент на Тамбакту като нямаш акъл за две стотинки ще проклинаш успелите. Пак ти казвам хората не се делят спрямо предците си,а спрямо това какво могат. Дай сега Карлос Слим да живее в Мексико, като може да си позволи да живее където си поиска, понеже видиш ли дядо му бил роден в Мексико и създавал суматоха в Манхатан. Ти имаш съждения на някакъв четвъртокласник.

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 18:57

sky1 написа:saso_big не си тъп, ти си много тъп. ..................................... Пак ти казвам хората не се делят спрямо предците си,а спрямо това какво могат.

Нали се разбрахме да не се повтаряш. По веднъж е достатъчно.

И кога по-точно ми каза това което пак ми казваш. Не ти ли го казах аз, това по-горе? Или? Хайде, почивай. Почна много да се объркваш. И какво викаш, овчарите да почнат да правят сърдечни трансплантации, защото така искали. То, да ти кажа скоро лекари няма да останат и щем не щем до овчарите ще прибегнем. Бъди готов да се притечеш на помощ.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 20 юни 2013 19:01

saso_big написа:
sky1 написа:saso_big не си тъп, ти си много тъп. ..................................... Пак ти казвам хората не се делят спрямо предците си,а спрямо това какво могат.

Нали се разбрахме да не се повтаряш. По веднъж е достатъчно.

И кога по-точно ми каза това което пак ми казваш. Не ти ли го казах аз това по-горе? Или? Хайде, почивай. Почна много да се объркваш. И какво викаш, овчарите да почнат да правят сърдечни трансплантации, защото така искали. То, да ти кажа скоро лекари няма да останат и щем не щем до овчарите ще прибегнем. Бъди готов да се притечеш на помощ.

Чакай да се разберем,първо в Пловдив нямало протести (ЛЪЖА); второ преди сто години Пловдив бил 5-ти по-голям от София (ЛЪЖА). Ти си толкова зле,че не знаеш какви глупости изричаш.
Оцветявам ти го за по-лесно разбиране.
Казвам,че ако детето на един овчар е умно и е достатъчно способно да стане доктор,това,че баща му е бил овчар не го прави по-малко доктор. А ако детето на един Софиянец е тъпо (такова като тебе), то доктора (сина на овчаря) не му е виновен ,че е тъп.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 20 юни 2013 19:04

saso_big написа:
velito написа:ХАахахахХАхахахахахах Софиянецааа Столичанинаа Гражданинаа ми то всички вие се смятате за граждани ама сте супер диви селяни :idea:

Така е. Точно това се опитвам да кажа.

не е важно от къде си а как се държиш защото ги има всякакви
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 19:08

sky1 написа:Казвам,че ако детето на един овчар е умно и е достатъчно способно да стане доктор,това,че баща му е бил овчар не го прави по-малко доктор. А ако детето на един Софиянец е тъпо (такова като тебе), то доктора (сина на овчаря) не му е виновен ,че е тъп.

Доста често децата на овчари стават доктори, нали? Ти да не си доктор? Сигурно цялото село се гордее с теб. Бабите викат ли:
- Виж го нашия sky1, стана доктор защото беше умно дете от малко. Жалко за баща му, който сега няма на кой да остави овцете.

Много деца на софиянци са тъпи. Много повече отколкото може да си представиш. Колкото десетки, стотици села като твоето. И ти ще разбереш какво искам да ти кажа но за разлика от някой други ще ти е необходимо доста повече време. Нищо. Имаме време. Аз няма да те изоставя в този труден за теб момент.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 20 юни 2013 19:12

Saso ти си толкова зле ,че спирам да пиша. В празна глава като твоята акъл не се налива. :!:

Върни се в “Футбол - България”