Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Re: Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 17:25

za nas e toj religiq написа:
И какво точни ни касае мнението ти :?: Объркал си темата , тая не е за вас :lol:

Видях тук,
ihalamadrid написа:
ЕМИЛ написа:
ihalamadrid написа:Правилно,шопското дерби е "най-добро" :oops:

че ни споменавате и усетих някаква насмешка, та затова реших да си кажа, че да не живеете в заблуда.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 20 юни 2013 17:33

wannabe написа:Омразата и обичта нямат нищо общо помежду си. Аз лично обичам моя клуб безкрайно, и това няма нищо общо със и не ми пречи да ви мразя комунистическото отборче. Просто двете неща са на отделни плоскости ама какво да ви обеснявам, красота вяра бран :lol:

Защо някои хора се разпознаха в описанието,написано от мен по нагоре,без да съм споменавал,конкретно кой имам в предвид?И един съвет,относно общото м/у омразата и любовта...Разликата е много,много малка,но за това е нужно повече четене и нищо друго. :mrgreen:

Тралала

Мнениеот Тралала » 20 юни 2013 17:36

saso_big написа:
Дербито на Пловдив е толкова малко и незабележимо спрямо дербито на столица, точно толкова, колкото е разлика в броя титли на двата Пловдивски "гранда". Не случайно съм ги сложил в кавички. Познавам доста пловдивчани и на всеки десет, девет са освен за Ботев или Локо и за Левски и ЦСКА. Странно но не съвсем.. Пловдив си е провинциален град с провинциални хора, които имат провинциални маниери. Нормално е да се тупат в гърдите и да се правят на "велики" но тайно да си викат за големите отбори. Погледнете колко PB-та има написани по номерата на коли движещи се в София.

"Най-старите следи от селище на днешен Пловдив са от неолитическия период, датиращи от близо 6000 г. пр. Хр., а първото цивилизовано селище Евмолпия е основано от траките през ок. 1200 г. пр. Хр."

Добре се вижда кой на кого е провинция.ОПРЕДЕЛЕНО ЖИВЕЕШ В ЗАБЛУДА!
А относно смешното ви дреби, няма да коментирам.Всички виждат.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 20 юни 2013 17:38

saso_big написа:Много хубав разказ за миналото. По-често трябва да има такива.
Това за разказа. Сега за дербитата.

Дербито на Пловдив е толкова малко и незабележимо спрямо дербито на столица, точно толкова, колкото е разлика в броя титли на двата Пловдивски "гранда". Не случайно съм ги сложил в кавички. Познавам доста пловдивчани и на всеки десет, девет са освен за Ботев или Локо и за Левски и ЦСКА. Странно но не съвсем.. Пловдив си е провинциален град с провинциални хора, които имат провинциални маниери. Нормално е да се тупат в гърдите и да се правят на "велики" но тайно да си викат за големите отбори. Погледнете колко PB-та има написани по номерата на коли движещи се в София. Дербито на Пловдив е равно по интерес и интрига на дербито на Варна и е доста по важно и голямо от дербитата на Русе, Плевен или Бургас, но да се сравняват мачовете между Левски и ЦСКА и този между Ботев и Локо е смешно. Доста смешно.

Видях, че се пише и за омразата и колко е лоша тя. Лоша ли е? В какво се изразява тя? В побой над съперника? Не е проблем в омразата. Проблема е, че няма ред, няма полиция. Аз съм роден и съм живял цял живот в чорбарски квартал. Имам десетки, стотици ПРИЯТЕЛИ чорбари. Ходя на всяко дерби заедно с тях. Това пречи ли ми да мразя ЦСКА. Не. Не ми пречи. Бия ли се с тези хора, когато се видя? Не. Какво като им мразя отбора. Аз мразя още кьопоолу, шкембе чорба, тъпи мутри, умни политици. Омразата не е лошо чувство. Когато мразиш нещо ти просто го пренебрегваш, обезценяваш и не го ползваш. Аз на мач на ЦСКА срещу друг отбор освен Левски не съм ходил и няма и да отида, защото ............................. точно така, мразя ЦСКА. Приятелите ми чорбари, не ми се сърдят, че имам собствено мнение. Аз също не им се сърдя, че са от ЦСКА. Всеки прави грешки в своя живот. Тази няма да им е нито първата, нито последната.

saso_big,забележи и преброй колко пъти си използвал думата провинция и нейните производни...?Това се нарича комплекс за малоценност.Това ти го казва пловдивчанин,служил и живял в София над пет години. ;)

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 20 юни 2013 18:02

Да ни оправят стадион Пловдив (9-ти септемви) тогава ще видите какво е дерби мазни шопи :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 18:13

velito написа:Да ни оправят стадион Пловдив (9-ти септемви) тогава ще видите какво е дерби мазни шопи :twisted: :twisted: :twisted:

Кой да ви оправи стадиона? Майка ти, баба ти, леля ти или някой непознат? Аз ли да ви го оправя? Бойко ли да ви го оправи? Станишев? Доган? Христолов или Гергов? Кой да ви оправи стадиона? Дядо Коледа? Снежанка или джуджетата да ви оправят стадиона. Тази седмица всеки ден ходя до Пловдив. Като гледам колко ви е кеф от сегашното положение на страната и ви съжалявам. Никакви протести. Ама защо на село да протестираме - сигурно това се питате? Защо, като тук никой няма да ни чуе. По добре мазен шоп отколкото апатична майна. Само чакате някой да ви оправи. Е, спрете да чакате. Вас от 20 години ви оправят няколко човека. Анално основно, но понякога искат и свирки да им правите.

Доста е трудно но ще го кажа. Селяндурите, които са се заселили на мястото, където е родена цивилизацията на Европа не заслужавате да живеете като хора. Сегашното ви положение е постигнато с години апатия и бездействие. Стойте си в скапаното село и си ревете колко сте зле, и виж след време, някой ви оправил стадиона.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 20 юни 2013 18:18

saso_big написа:
velito написа:Да ни оправят стадион Пловдив (9-ти септемви) тогава ще видите какво е дерби мазни шопи :twisted: :twisted: :twisted:

Кой да ви оправи стадиона? Майка ти, баба ти, леля ти или някой непознат? Аз ли да ви го оправя? Бойко ли да ви го оправи? Станишев? Доган? Христолов или Гергов? Кой да ви оправи стадиона? Дядо Коледа? Снежанка или джуджетата да ви оправят стадиона. Тази седмица всеки ден ходя до Пловдив. Като гледам колко ви е кеф от сегашното положение на страната и ви съжалявам. Никакви протести. Ама защо на село да протестираме - сигурно това се питате? Защо, като тук никой няма да ни чуе. По добре мазен шоп отколкото апатична майна. Само чакате някой да ви оправи. Е, спрете да чакате. Вас от 20 години ви оправят няколко човека. Анално основно, но понякога искат и свирки да им правите.

Доста е трудно но ще го кажа. Вие селяндурите които сте се заселили на мястото, където е родена цивилизацията на Европа не заслужавате да живеете като хора. Сегашното ви положение е постигнато с години апатия и бездействие. Стойте си в скапаното село и си ревете колко сте зле, и виж след време, някой ви оправил стадиона.
http://news.plovdiv24.bg/438790.html
Пий хапчетата и не прекалявай с лубрикантите за отзаде. Ти някакъв морален съдник ли се явяваш? Като се има в предвид ,че София е 3 пъти по-голяма не смятам,че 2000 човека в Пловдив са никакви протести.
Последна промяна от sky1 на 20 юни 2013 18:20, променено общо 1 път.

Тралала

Мнениеот Тралала » 20 юни 2013 18:19

Аре БАН за тоя. Достатъчно обиди и глупости изписа.Комплексарче.

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 18:27

sky1 написа:
saso_big написа:
velito написа:
Пий хапчетата и не прекалявай с лубрикантите за отзаде. Ти някакъв морален съдник ли се явяваш? Като се има в предвид ,че София е 3 пъти по-голяма не смятам,че 2000 човека в Пловдив са никакви протести.

Като няма какво да напишеш по-добре не пиши. По-добре е. Морален, неморален,все тая. Важното е, че лежите и чакате да станат нещата. То така сте се научили, защото "София е 3 пъти по-голяма". А защо е три пъти по-голяма след като преди 100 години Пловдив е бил 5 пъти по голям от нея? Имам си една мечта. Всички пловдивчани, пазарджийклии, асеновградчани, монтанци, видинци, ямболлий, сливнанлий, хасковлийй и всякакви лиййййййй да си се приберат откъдето са дошли. Имам ама едва ли ще се сбъдне. Тогава може би Пловдив ще стане доста по-голям от смрадливата София, не мислиш ли? Осрахте ми града а сега ревеш коолко голям бил. Защо не си серете във вашите градове? Защо, бе? Нали са ви по-хубави, по-бели, по-чисти. Писна ми от селяндури. Не селяни. Селянин е човек който живее на село, обича земята и се бори всеки ден с живота. Селяндур е човек, който иска всичко да става лесно, защото си мисли, че някой му е длъжен. Не. Никой не ви е длъжен за нищо.

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 18:33

Тралала написа:Аре БАН за тоя. Достатъчно обиди и глупости изписа.Комплексарче.

Хайде, БАН за истината. Боли, знам. Често съм виждал сълзите причинени от нея. Често съм виждал и хора изкарали средното си образование случайно, да се опитват да живеят все едно всичко е нормално. Е няма как. Няма как единственото ти умение е да гледаш кози, а да ти се иска да проектираш машини или да трансплантираш сърце. Съжалявам. Няма как да не полагаш усилия и да искаш да живееш добре? Дори и тъпата мутра всеки ден става, облича си анцуга, нахлузва джапанките, качва се в BMW-то и отива на работа в кафенето, после отива до басейна, после на бара, на дискотека и чак посред нощ си ляга пребит от работа. Дори и той полага усилия. Е, вярно по-добре беше да чука камъни в затвора но това е положението.Малка част от селяндурите превзеха държавата и сега мнозинството им завижда жестоко.

Върни се в “Футбол - България”