Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Re: Локо (Пд) и Ботев се намразват след гол "лъжливото овчарче"

Мнениеот sudromanista73 » 20 юни 2013 15:55

Интересна тема,но това не е истината за омразата...По скоро е най разпостранената.След 1990 година,започна целенасочено да се възпитава покололение,което първо мрази,а след това обича...За съжаление,това е цялата истина. ;)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 20 юни 2013 16:01

Омразата и обичта нямат нищо общо помежду си. Аз лично обичам моя клуб безкрайно, и това няма нищо общо със и не ми пречи да ви мразя комунистическото отборче. Просто двете неща са на отделни плоскости ама какво да ви обеснявам, красота вяра бран :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 20 юни 2013 16:22

wannabe написа:Омразата и обичта нямат нищо общо помежду си. Аз лично обичам моя клуб безкрайно, и това няма нищо общо със и не ми пречи да ви мразя комунистическото отборче. Просто двете неща са на отделни плоскости ама какво да ви обеснявам, красота вяра бран :lol:
В първи клас :!: В първи клас :!:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 20 юни 2013 16:25

Плюс няколко препинателни знака, които идея си няма къде се поставят.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 20 юни 2013 16:28

sky1 написа:[offtopic]И този е студент :!: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Платено? Или да не питам... :lol:[/offtopic]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 юни 2013 16:42

По принцип не ви знам пловдивските омраза/любов ама... гледайки и другите "фенски изпълнения" повече ми се струва, че е целенасочена .. да го кажа политика да се насъскват агитките една срещу друга. Няма значение за кое дерби, кой град и кои отбори става дума, просто май нарочно се прави. Напрежение да има, лумпеншина и ако може сюрия "фенове", които да се ползват за ударна група на Някого.

Ай сиктир, аз с колко ЦСКА-ри, които на стадиона ще се скъсат да ме хранят на говедо след това сядам на маса, ебаваме се за рогати и прасета и си пием бирата? И то заклети фенове, не като мен.. аз не съм фанатик, фанатизма не ми влиза в натурата. И интересното е, че подобни отношения имам предимно с хора над 30 години.
Любопитно....
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2013 17:11

Betchualeng Arnaikem написа:По принцип не ви знам пловдивските омраза/любов ама... гледайки и другите "фенски изпълнения" повече ми се струва, че е целенасочена .. да го кажа политика да се насъскват агитките една срещу друга. Няма значение за кое дерби, кой град и кои отбори става дума, просто май нарочно се прави. Напрежение да има, лумпеншина и ако може сюрия "фенове", които да се ползват за ударна група на Някого.

Ай сиктир, аз с колко ЦСКА-ри, които на стадиона ще се скъсат да ме хранят на говедо след това сядам на маса, ебаваме се за рогати и прасета и си пием бирата? И то заклети фенове, не като мен.. аз не съм фанатик, фанатизма не ми влиза в натурата. И интересното е, че подобни отношения имам предимно с хора над 30 години.
Любопитно....

Батка ами това е съвсем нормално , навремето не страняхме от някой защото е черно бял или жълт ! Напротив , бяхме си нонстоп заедно и израснахме така !
Вярно ,не сме си говорили с дни , бъзикали сме се и номера сме си правили , но винаги сме си оставали приятели ! А днешния младеж по горе мрази :!: Кой и какво и той не знае ама е отрасъл с омраза !
Последна промяна от za nas e toj religiq на 20 юни 2013 17:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 20 юни 2013 17:11

Много хубав разказ за миналото. По-често трябва да има такива.
Това за разказа. Сега за дербитата.

Дербито на Пловдив е толкова малко и незабележимо спрямо дербито на столица, точно толкова, колкото е разлика в броя титли на двата Пловдивски "гранда". Не случайно съм ги сложил в кавички. Познавам доста пловдивчани и на всеки десет, девет са освен за Ботев или Локо и за Левски и ЦСКА. Странно но не съвсем.. Пловдив си е провинциален град с провинциални хора, които имат провинциални маниери. Нормално е да се тупат в гърдите и да се правят на "велики" но тайно да си викат за големите отбори. Погледнете колко PB-та има написани по номерата на коли движещи се в София. Дербито на Пловдив е равно по интерес и интрига на дербито на Варна и е доста по важно и голямо от дербитата на Русе, Плевен или Бургас, но да се сравняват мачовете между Левски и ЦСКА и този между Ботев и Локо е смешно. Доста смешно.

Видях, че се пише и за омразата и колко е лоша тя. Лоша ли е? В какво се изразява тя? В побой над съперника? Не е проблем в омразата. Проблема е, че няма ред, няма полиция. Аз съм роден и съм живял цял живот в чорбарски квартал. Имам десетки, стотици ПРИЯТЕЛИ чорбари. Ходя на всяко дерби заедно с тях. Това пречи ли ми да мразя ЦСКА. Не. Не ми пречи. Бия ли се с тези хора, когато се видя? Не. Какво като им мразя отбора. Аз мразя още кьопоолу, шкембе чорба, тъпи мутри, умни политици. Омразата не е лошо чувство. Когато мразиш нещо ти просто го пренебрегваш, обезценяваш и не го ползваш. Аз на мач на ЦСКА срещу друг отбор освен Левски не съм ходил и няма и да отида, защото ............................. точно така, мразя ЦСКА. Приятелите ми чорбари, не ми се сърдят, че имам собствено мнение. Аз също не им се сърдя, че са от ЦСКА. Всеки прави грешки в своя живот. Тази няма да им е нито първата, нито последната.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2013 17:18

saso_big написа:Много хубав разказ за миналото. По-често трябва да има такива.
Това за разказа. Сега за дербитата.

Дербито на Пловдив е толкова малко и незабележимо спрямо дербито на столица, точно толкова, колкото е разлика в броя титли на двата Пловдивски "гранда". Не случайно съм ги сложил в кавички. Познавам доста пловдивчани и на всеки десет, девет са освен за Ботев или Локо и за Левски и ЦСКА. Странно но не съвсем.. Пловдив си е провинциален град с провинциални хора, които имат провинциални маниери. Нормално е да се тупат в гърдите и да се правят на "велики" но тайно да си викат за големите отбори. Погледнете колко PB-та има написани по номерата на коли движещи се в София. Дербито на Пловдив е равно по интерес и интрига на дербито на Варна и е доста по важно и голямо от дербитата на Русе, Плевен или Бургас, но да се сравняват мачовете между Левски и ЦСКА и този между Ботев и Локо е смешно. Доста смешно.

Видях, че се пише и за омразата и колко е лоша тя. Лоша ли е? В какво се изразява тя? В побой над съперника? Не е проблем в омразата. Проблема е, че няма ред, няма полиция. Аз съм роден и съм живял цял живот в чорбарски квартал. Имам десетки, стотици ПРИЯТЕЛИ чорбари. Ходя на всяко дерби заедно с тях. Това пречи ли ми да мразя ЦСКА. Не. Не ми пречи. Бия ли се с тези хора, когато се видя? Не. Какво като им мразя отбора. Аз мразя още кьопоолу, шкембе чорба, тъпи мутри, умни политици. Омразата не е лошо чувство. Когато мразиш нещо ти просто го пренебрегваш, обезценяваш и не го ползваш. Аз на мач на ЦСКА срещу друг отбор освен Левски не съм ходил и няма и да отида, защото ............................. точно така, мразя ЦСКА. Приятелите ми чорбари, не ми се сърдят, че имам собствено мнение. Аз също не им се сърдя, че са от ЦСКА. Всеки прави грешки в своя живот. Тази няма да им е нито първата, нито последната.

И какво точни ни касае мнението ти :?: Объркал си темата , тая не е за вас :lol:

Върни се в “Футбол - България”