Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот BRF » 20 юни 2013 14:30

mistreated написа:
blue avalanche написа:
mistreated написа:
blue avalanche написа:Явно ти имаш нещо да кажеш...Ама с документи.Не с вестникарски изрезки...
Аз просто цитирах колегата...
ПП.Помниш ли Черноморец Поморие и защо не играха в А група? ;)

Не намесвай Поморие, отговори ми на въпроса!

Какво ТРЯБВА да кажа за Левски и Родопа???Аз нямам какво да кажа.Гледам,че и ти нямаш...Или се лъжа???

Директно ти задавам въпроса - "Левски и Родопа имаха ли един и също собственик в лицето на Тодор Батков?"

Сега ще ти поискат доказатерства с документи :lol: !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 юни 2013 14:33

BRF написа:Сега ще ти поискат доказатерства с документи :lol: !

Щот глупостите, които ръсят денонощно са все придружени с документи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2013 15:27

mistreated написа:
Директно ти задавам въпроса - "Левски и Родопа имаха ли един и също собственик в лицето на Тодор Батков?"

Бъркаш ме с:
1.Б,Велчев
2.Н.Филчев
3.Ив.Татарчев
4.Красин Кръстев
5.Всички изброени

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юни 2013 15:28

Лавината нека да е спокоен по документи и м/у ЦСКА и Литекс няма да има нищо общо в близките дни,месеци и години !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2013 15:33

BRF написа:]
Първо,кой съм аз да избирам?Когато хората,които правят тези неща решават какво да правят,аз ще решавам за себе си!Какъв е смисъла да разсъждавам по 200 различни теми,по-голямата част от които се самоизключват :? ?
Второ Ганчев е собственик на Литекс и вероятно ще остави Литекс и ще вземе ЦСКА!Защо да не вземе футболисти от Литекс в ЦСКА,след като иска да направи силен отбор на ЦСКА?Или вече школата и отбора,които той създаде не са негови :lol: !Както ТИ написах и в предния пост,ако и самите футболисти ПОЖЕЛАЯТ,ще дойдат в ЦСКА при батко си Ицо!Чети,чети,чети......
Нещо като при вас между другото,щом ви потрябва футболист от Берое си го взимате,ползвате го малко и ако не ви хареса ви го заменят с друг :shock: :lol:

Първо,кой съм аз да избирам?

Ти си този,който се аргументира с ВЗАИМНОИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ доводи. :oops:
ПП."Батко им Ицо" вече бая време тренира ЦСКА,обаче аз досега не съм чул някой да е ПОЖЕЛАЛ да дойде при "батко си Ицо",а ти?Напротив!ЧЕТОХ,че Г.Миланов НЕ ЖЕЛАЕ да дойде при "батко си Ицо". :shock:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2013 15:36

Pichichi написа:Лавината нека да е спокоен по документи и м/у ЦСКА и Литекс няма да има нищо общо в близките дни,месеци и години !

Аз просто цитирах мнение,състоящо се от 2 взаимно изключващи се тези.Хем Ганчев бил собственик на ЦСКА и Литекс и не можел да продаде на себе си футболисти,хем не бил собственик(защото иначе...нали?)...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2013 16:41

blue avalanche написа:
mistreated написа:

Бъркаш ме с:
1.Б,Велчев
2.Н.Филчев
3.Ив.Татарчев
4.Красин Кръстев
5.Всички изброени

Обаче имаш отговор на въпроса:ЦСКА и Литекс на Гриша Ганчев ли са? :lol:
Ти кой от гореспоменатите си,или си №5 :?

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 20 юни 2013 16:43

Батков е бил толкова собственик на Родопа, колкото е на Септември Симитли в момента. Ако Батков им беше собственик, да знаете, че щеше да ни вземат титлата преди години.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2013 16:45

blue avalanche написа:
BRF написа:]
Първо,кой съм аз да избирам?Когато хората,които правят тези неща решават какво да правят,аз ще решавам за себе си!Какъв е смисъла да разсъждавам по 200 различни теми,по-голямата част от които се самоизключват :? ?
Второ Ганчев е собственик на Литекс и вероятно ще остави Литекс и ще вземе ЦСКА!Защо да не вземе футболисти от Литекс в ЦСКА,след като иска да направи силен отбор на ЦСКА?Или вече школата и отбора,които той създаде не са негови :lol: !Както ТИ написах и в предния пост,ако и самите футболисти ПОЖЕЛАЯТ,ще дойдат в ЦСКА при батко си Ицо!Чети,чети,чети......
Нещо като при вас между другото,щом ви потрябва футболист от Берое си го взимате,ползвате го малко и ако не ви хареса ви го заменят с друг :shock: :lol:

Първо,кой съм аз да избирам?

Ти си този,който се аргументира с ВЗАИМНОИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ доводи. :oops:
ПП."Батко им Ицо" вече бая време тренира ЦСКА,обаче аз досега не съм чул някой да е ПОЖЕЛАЛ да дойде при "батко си Ицо",а ти?Напротив!ЧЕТОХ,че Г.Миланов НЕ ЖЕЛАЕ да дойде при "батко си Ицо". :shock:

Тук не те разбирам,ама важно е ти да се разбипаш!
п.п.Изчакай малко!Знам само,че никой не може да бъде накаран против волята му!Ти иначе как очакваш да чуеш за такова нещо!Някой от футболистите да излезе по някоя телевизия и да го каже ли :lol: !Айде дръж се малко по-сериозно!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2013 16:46

ПортугалецКамикадзе написа:Батков е бил толкова собственик на Родопа, колкото е на Септември Симитли в момента. Ако Батков им беше собственик, да знаете, че щеше да ни вземат титлата преди години.

Дааааа!Те и Литекс щяха да ни пускат предния сезон!Ъхъъъъ

Върни се в “ЦСКА”