Нефтохимик: Няма да дадем лиценза си на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rosko63

Re: Нефтохимик: Няма да дадем лиценза си на ЦСКА

Мнениеот Rosko63 » 19 юни 2013 17:57

Но вие четете ли какво пише изобщо,ЦСКА Е ПРОДАДЕН ,е за какво ни е лиценза на Нефтохимик ?, а обяснете ми това са журналистически измишльотини . :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2013 18:05

Нефтохимик няма да даде лиценза си на ЦСКА,защото ЦСКА не им го е искал!Както каза собственика на отбора г-н Филипов,той е търсил г-н Ганчев за помощ!Ама все пак важно тук не са фактите,а това което им се превижда на кухорогите!Плюите,злобейте на мен лично не ми пречите!И все пак ще е много по -приятно без вас!Поради тази причина има и разделение на форума на подфоруми!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 юни 2013 19:57

Нема таков смех с "Бургзлии в повече"
Ел президенте казва ,че са оттеглил ма водил преговори с Ганчев Гриша, а новити представитили в управата от НФК нефтохимик не дават лиценз :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 20:06

Rosko63 написа:Но вие четете ли какво пише изобщо,ЦСКА Е ПРОДАДЕН ,е за какво ни е лиценза на Нефтохимик ?, а обяснете ми това са журналистически измишльотини . :)

А ти не четеш ли,че ЦСКА щял да бъде чистак-бърсак нов?Без дългове,без чудесии.А,обясни ни как ще стане това?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 20:11

Rosko63 написа:Но вие четете ли какво пише изобщо,ЦСКА Е ПРОДАДЕН ,е за какво ни е лиценза на Нефтохимик ?, а обяснете ми това са журналистически измишльотини . :)

Ако е продаден, то ще има дългове. Кажат ли ти, че вече няма дългове, значи това не е ЦСКА, а някакъв прекръстен друг клуб - дали Литекс, дали Нафтата, Бог знае вече кого ще изберат ...... най-простичко ти го превеждам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 21:02

Bumer написа:Титан отписват т.нар. вътрешнофирмен.

Те ТИТАН много "отписващи",бре...Що не вземат да ми дадат едно стотина хиляди лева,пък после да ги "отпишат"???Ти твойте "дългове" така ли ги отписваш?
Добрите ми самаряни те...Миличките!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 юни 2013 23:23

Вече стана ли ясно, че 632 година е времето, когато ЦСКА е създаден от хан Кубрат и футбола е създаден от тях.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 19 юни 2013 23:29

cska-632 написа:Вече стана ли ясно, че 632 година е времето, когато ЦСКА е създаден от хан Кубрат и футбола е създаден от тях.

Първото име беше ФК ДУЛО и първоначално във футбола Дуловските армейци, ритаха обезглавени глави от говеда. :D
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 19 юни 2013 23:35

Съвсем скоро всички ще разберем какво точно са направили с ЦСКА боклуците и Гришата, но със сигурност това не е продажба, тъй като никой няма намерение да плаща дълговете на клуба.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 юни 2013 23:37

Червени Воини написа:
cska-632 написа:Вече стана ли ясно, че 632 година е времето, когато ЦСКА е създаден от хан Кубрат и футбола е създаден от тях.

Първото име беше ФК ДУЛО и първоначално във футбола Дуловските армейци, ритаха обезглавени глави от говеда. :D

и временно през 655 година клубът спира да съществува, тъй като предшественици на рода Борисов го заличават от търговския регистър, но през 681 година отново е възстановен, но предшествениците на византиеца Томас Лафчис през 1185 година отново им правят сечено.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”