Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 16:02

BoGo написа:Нищо и положението на клуба е много зле... и точно по тая причина всички фенове най-накрая виждаме светлина в тунела, но на такива злобни фенчета като вас, които вместо да си гледат отбора се занимават с ЦСКА... за вас не виждам светлина в тунела.. Гледайте си отбора, радвайте му се и не се занимавайте с нас... Не сме длъжни да ви четем тъпите мнения и плоските шеги...

"Светлината в тунела" да не се окаже от фаровете на насрещния локомотив?

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 16:08

Ами надявам се, че не! Мога ли да бъда сигурен... не мога! Но на нито един фен не му е приятно състоянието на ЦСКА... състояние, за което вина има Титан! Не вярвам на някой от истинските фенове да му е приятно, че има 80 и отгоре дела срещу нас! Затова всички искаме най-накрая тая агония да приключи и Гриша Ганчев е човека, който може да помогне! Дали ще е сполучливо това му начинание... нека първо видим дали ще стане реалност, след това поживеем и ще видим... Не искам да се карам с никой, всеки си има право на избор и аз го уважавам, но както аз уважавам вашия избор, така и вие уважавайте моя, а и на много други хора! Първо бъдете фенове на отборите си и след това мразете съперниците им! ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 16:32

Ама нека ви помогне Гришата бе, няма лошо, ама не пак да се чудите каква поредна далавера да измислите, за да изментите всички и да не си плащате нищо ;) Нали е голям бизнесмен - идва, плаща всичко, маха се от Ловеч окончателно и всичко е точно. Или идва, фалирате, почвате начисто от селата и печелите уважението на цяла България по този начин. С тези цигански номера и шменти-капели, които явно се готвят, печелите единствено и само презрение и съжаление от всички останали фенове. Толкова ли ви е страх от долните дивизии, нали сте ЦСКА, голямата работа, харизмата ?
Изображение

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 19 юни 2013 16:36

Днес чух, че Ицо щял да бъде и треньор, и да изпълнява още 1 длъжност.
Много ще му е трудно и на двете поприща, но дано да се справи!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 16:48

Ти ако си на мястото на Гришата ще изкараш ли тия пари само от едната фенщина, не вярвам! Нормално е да търси вратички... За мен няма проблем да отидем в А окръжна (само не ми казвайте като Ботев, щото и те взеха лиценз)! Ще бъда фен на ЦСКА, докрай! Ама не ми говорете как винаги сме били подкрепяни от правителства, БФС и т.н. Не сме ние този отбор, не сме отбора, на който му намериха спонсор... Ние сме отбора, който си плащаше адски много време наем да играе на собствения си стадион... И ако всичко беше равно, щеше да се намери спонсор и на нас, който да може да изкара тия Х млн, които са нужни!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 16:56

BoGo написа:Ти ако си на мястото на Гришата ще изкараш ли тия пари само от едната фенщина, не вярвам! Нормално е да търси вратички... За мен няма проблем да отидем в А окръжна (само не ми казвайте като Ботев, щото и те взеха лиценз)! Ще бъда фен на ЦСКА, докрай! Ама не ми говорете как винаги сме били подкрепяни от правителства, БФС и т.н. Не сме ние този отбор, не сме отбора, на който му намериха спонсор... Ние сме отбора, който си плащаше адски много време наем да играе на собствения си стадион... И ако всичко беше равно, щеше да се намери спонсор и на нас, който да може да изкара тия Х млн, които са нужни!

Хем щяло да се намери спонсор, хем Гришата нямало да плаща само от едната фенщина :lol: :lol: :lol: Сам се оплете. Ми ей на, намери се, що не плаща ?
Изображение

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 16:58

Сравняваш Гриша Ганчев с Газпром и ВТБ? Смешно е! ;)

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 19 юни 2013 16:59

Аз, не знам ,кой е собственик на ЦСКА ,кой е собственик на Литекс, на кой клуб ще взимате лиценза, но.......знам едно, щом ЦСКА и Литекс ще играят в "А" ПФГ, ще имате 6 лесни точки предимстмво пред другите отбори от групата!! :oops: :oops:
Това е меко казано скандално, но за червената идея "синьото" БФС е готово на всякакви компромиси! ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 17:01

BoGo написа:Сравняваш Гриша Ганчев с Газпром и ВТБ? Смешно е! ;)

Газпром не са влезли в Левски, дето са в пъти по-стабилен финансово отбор от вас, че ще влязат в ЦСКА. :lol: :lol: :lol: Те руснаците че жулят водка е ясно, ма не са чак толкова големи олигофрени.
Изображение

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 19 юни 2013 17:02

kireto2 написа:Аз, не знам ,кой е собственик на ЦСКА ,кой е собственик на Литекс, на кой клуб ще взимате лиценза, но.......знам едно, щом ЦСКА и Литекс ще играят в "А" ПФГ, ще имате 6 лесни точки предимстмво пред другите отбори от групата!! :oops: :oops:
Това е меко казано скандално, но за червената идея "синьото" БФС е готово на всякакви компромиси! ;)

Нещо като Родопа преди години ли?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”