Къде сте драги ФЕНОВЕ??!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Къде сте драги ФЕНОВЕ??!!

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2009 20:28

tprodanov написа:
cska_90 написа:Aбе вижте пак обърнахте нещата на ЦСКА - Левски и някви дребни закачки!Дали ние сме 2000 а вие 2500 или обратно -е все тая -се е позорно! Самия факт че си спомняме дълги години мачовете на които стадионите са били пълни говори достатъчно.Кога Звезда и Партизан или Динамо и Хайдук са играли пред 12 000,че не се сещам!Да и аз не съм ходил до скоро за което съжалявам ,но все пак имаше и причини,но няма значение!А това,че стадионуите били лоши е факт,но и оправданието че заради това не се ходи е доста тъпо.Какво ти пречат условията-отиващ си в сектора седиш прав-подкрепяш си отбора 90 ми ни това-дреме ми на ........ за това че седалките не били най-модерните или че няма тоалетни(което не е вярно де)!
А за това делене между Г и В -ами Деляне и аз доскоро си мислех като тебе ама вече ходя 5 или 6 мач в Г и да ти кажа не си много прав.Има наистина кретени ,но те са доста по-малко от колкото си мислиш!А всеки има право на избор дали да ходи в Г или във В-важното е да сме там-аз имам различно от твоето мнение,ама не това е важното в случая!!Въпроса е че е недопостимо средната посещаемост на Армията да е 2000 човека и то когато отбора върви!!При положение ,че столицата е 2 млн- :o :o

Е тва е мнението. Точно до всяка запетайка!!!

Делянски, футболното хулиганство в България е измислица на властите. Темата е много дълбока и тук нема шанс да ти я разкажа до дъно, но това е един много неприятен факт. Можеш да ходиш спокойно с братчета, сестричета, деца, все тая.

Футболно хулиганство и Бъгария- Данчо и деца-да да !
В Бълагария подобн животно като футболно хулиганство не съществува!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2009 20:31

Абе Деляне -да може и да се виак ама не е същото особено на големите мачове!Много грешна е представата,че в Г са само олигофрени,които само се дрогират и правят проблеми-може и да има такива,но са доста малко!Има много свестни хора които ходят там-проблема за мене ,че има такива които ходят там не за да пеят-а просто защото там е по-евтино!
Изображение

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 06 окт 2009 20:53

Фенството в България е като всичко останало у нас , каквито хора сме такива сме и фенове .
В България истинските фенове са малко ,така че стадионите няма да се напълнят. Оправдания всеки може да си намери.
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 06 окт 2009 22:05

Хаха, тъкмо за това спорихме във форума на Дунав и много хора ме емнаха за позицията ми. Позволявам си copy/paste тука.

БТВ, става дума за билети за ЕКТ по баскебол от 7 до 20 лв.

... като ходят на дискотека, хората не се замислят дали да похарчат 10 лв, а като трябва да отидат на баскетбол се стискат, даже там преживяването да е по-вълнуващо.

Просто така сме научени - че за спорт не се плаща. Това е някакъв остатък от соца, може би, когато спортът е бил държавна политика и хората не са вадили пари от джоба си и така си е останало като нагласа. Докато сиренето винаги си е било с пари и по заведенията винаги са се плащали сметки. Донякъде този манталитет се е доразвил през годините на прехода, когато спортните клубове са служили като перални на пари и легитимация на хора със съмнителен бизнес, на които не им е пукало особено за билетите и е било по-важно да си купят обществен комфорт от колкото се може повече хора, като пускат свободен вход или билетчета за смешни пари. Даже някои раздаваха кебапчета и бири по стадионите.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 окт 2009 19:44

cska_90 написа:Aбе вижте пак обърнахте нещата на ЦСКА - Левски и някви дребни закачки!Дали ние сме 2000 а вие 2500 или обратно -е все тая -се е позорно! Самия факт че си спомняме дълги години мачовете на които стадионите са били пълни говори достатъчно.Кога Звезда и Партизан или Динамо и Хайдук са играли пред 12 000,че не се сещам!Да и аз не съм ходил до скоро за което съжалявам ,но все пак имаше и причини,но няма значение!А това,че стадионуите били лоши е факт,но и оправданието че заради това не се ходи е доста тъпо.Какво ти пречат условията-отиващ си в сектора седиш прав-подкрепяш си отбора 90 ми ни това-дреме ми на ........ за това че седалките не били най-модерните или че няма тоалетни(което не е вярно де)!
А за това делене между Г и В -ами Деляне и аз доскоро си мислех като тебе ама вече ходя 5 или 6 мач в Г и да ти кажа не си много прав.Има наистина кретени ,но те са доста по-малко от колкото си мислиш!А всеки има право на избор дали да ходи в Г или във В-важното е да сме там-аз имам различно от твоето мнение,ама не това е важното в случая!!Въпроса е че е недопостимо средната посещаемост на Армията да е 2000 човека и то когато отбора върви!!При положение ,че столицата е 2 млн- :o :o

Има едно нещо което бъркаш брат ;) Отностно мачовете на Звезда и Партизан си ходят само ДЕЛИJE и Гробарите ! Друг е въпроса,че стадионите са им големи и при всички случаи на обикновени мачове от първенството само един техен сектор пълен е повече от колкото всичките сектори стадионите на Левски и ЦСКА заедно ще съберат на мач със Сливен примерно ! Иначе по дербитата стадионите се пълнят,но не винаги ! За Хайдук и Динамо Загреб важи същото ! За едно обаче си прав - ако ще и на нива да играем,ако се пишеме големи фенове - трябва да сме на нивата ! За по 5-10 лв. на месец кво пречи да се дигнеш до Армията или до Герена,не знам ! Аз съм с абонамента карта,която ми включва 22 мача ,а ми е 25 лв. за целия сезон и като изключим мача с Дебрецен (не бях в София) - друг не съм изпуснал този сезон !
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 окт 2009 11:14

Blue_Lion написа:

Има едно нещо което бъркаш брат ;) Отностно мачовете на Звезда и Партизан си ходят само ДЕЛИJE и Гробарите ! Друг е въпроса,че стадионите са им големи и при всички случаи на обикновени мачове от първенството само един техен сектор пълен е повече от колкото всичките сектори стадионите на Левски и ЦСКА заедно ще съберат на мач със Сливен примерно ! Иначе по дербитата стадионите се пълнят,но не винаги ! За Хайдук и Динамо Загреб важи същото ! За едно обаче си прав - ако ще и на нива да играем,ако се пишеме големи фенове - трябва да сме на нивата ! За по 5-10 лв. на месец кво пречи да се дигнеш до Армията или до Герена,не знам ! Аз съм с абонамента карта,която ми включва 22 мача ,а ми е 25 лв. за целия сезон и като изключим мача с Дебрецен (не бях в София) - друг не съм изпуснал този сезон !

E това имах предвид и аз! Или си обичаш отбора и си ходиш,ако и ще на амфитеатъра в Пловдив да играем, или не се пишеш ВЕЛИК фен.Сори ама на мене оправдания от сорта на седалката е счупена,тоалетната мирише, и тем подобни са ми доста тъпи!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 окт 2009 12:32

Смятай,щом ще ходя на Левски - Звезда :-D Иначе кво да ти кажа - ние сме така ! Сеирджийски манталитет и простотия в 90 % от населението - факт ! И ние сме си виновни за това ;)
Изображение

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 11 окт 2009 13:29

Много интересно... :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 окт 2009 14:46

expensive написа:Много интересно... :roll:

Кое по-точно!!
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 11 окт 2009 21:09

За съжаление цска_90 е много прав. И не е само при вас така - при всички отбори е, но поне Левски и Цска са грандове - поне 15 хиляди на мач да се събираха.. Такъв е манталитета на българските фенове - когато е контролна среща или мач срещу Своге,Монтана -
не е интересно за какво да си харча парите?!
Когато дойде мач с Барселона или Челси - от другия край на света ще дойдат, само и само да видят някой европейски гранд. Днес бяхме добре за контролна среща - поне това, което видях сектор "А" (понеже само той беше отворен) беше почти изцяло напълнен..
Изображение

Върни се в “ЦСКА”