tevez написа:Успех на Генков. За българските стандарти си е добър нападател, дори мога да кажа и отличен.
Точно така!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:Успех на Генков. За българските стандарти си е добър нападател, дори мога да кажа и отличен.
alexveselinov написа:blue avalanche написа:Каквото и да обсъждаме за Генков,вече е футболист на Левски и ще облече свещената синя фланелка!!!Пожелавам му успех и дано ни донесе много радостни мигове!!!
Зико заради Купата на Конфедерациите ли го сложи за аватар
blue avalanche написа:alexveselinov написа:blue avalanche написа:Каквото и да обсъждаме за Генков,вече е футболист на Левски и ще облече свещената синя фланелка!!!Пожелавам му успех и дано ни донесе много радостни мигове!!!
Зико заради Купата на Конфедерациите ли го сложи за аватар
Не!Открай време съм "бразилец".Да не говорим за Зико!!!И винаги съм се гордял,че Левски се опитва да играе по "бразилски".През по-голямата част от историята си.
tevez написа:Прохазка се върнал в бившия си отбор, още една добра новина.
tevez написа:Прохазка се върнал в бившия си отбор, още една добра новина.
futbolqga написа:tevez написа:Прохазка се върнал в бившия си отбор, още една добра новина.
Прохазка заслужава голяма доза уважение според мен. Момчето се оказа изключителен професионалист - научи необходимата му част български за отрицателно време, тренираше здраво, включваше се в мачовете с огромно желание, макар в повечето да не игра там, където му е мястото. Качествата, които показа, може и да са спорни, но определено не получи и голям шанс. Аз се радвам, че е само под наем - ако играта му потръгне може и да го върнем и да се окаже изключително полезен.
siniq_fen написа:tevez написа:Успех на Генков. За българските стандарти си е добър нападател, дори мога да кажа и отличен.
Точно така!
Обичам Левски написа:Пожелавам успех на Цецо Генков с синята фланелка и се надявам да наказва чорбата с голове както го правеше преди в Локомотив.Айде може да чакаме вече двамата защитници
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта