niki87 написа:cska_90 написа:Aбе вижте пак обърнахте нещата на ЦСКА - Левски и някви дребни закачки!Дали ние сме 2000 а вие 2500 или обратно -е все тая -се е позорно! Самия факт че си спомняме дълги години мачовете на които стадионите са били пълни говори достатъчно.Кога Звезда и Партизан или Динамо и Хайдук са играли пред 12 000,че не се сещам!Да и аз не съм ходил до скоро за което съжалявам ,но все пак имаше и причини,но няма значение!А това,че стадионуите били лоши е факт,но и оправданието че заради това не се ходи е доста тъпо.Какво ти пречат условията-отиващ си в сектора седиш прав-подкрепяш си отбора 90 ми ни това-дреме ми на ........ за това че седалките не били най-модерните или че няма тоалетни(което не е вярно де)!
А за това делене между Г и В -ами Деляне и аз доскоро си мислех като тебе ама вече ходя 5 или 6 мач в Г и да ти кажа не си много прав.Има наистина кретени ,но те са доста по-малко от колкото си мислиш!А всеки има право на избор дали да ходи в Г или във В-важното е да сме там-аз имам различно от твоето мнение,ама не това е важното в случая!!Въпроса е че е недопостимо средната посещаемост на Армията да е 2000 човека и то когато отбора върви!!При положение ,че столицата е 2 млн-![]()
Прв си за много неща!За мен лично на мачовете на Левски и ЦСКА трябва да ходят по минимум 10 000зр.и то срещу отбори от типа на СливенЕми аз като преглеждам в-к Старт от едно време(добре че баща ми ги е запазил
)то средната посещаемост на кръг от А група е между 15-20 000!За какво говорим............
И това е било преди 20-25г.А за по-рано изобщо няма да коментирам.
Така е а уж сме били футболна нация-

За нормално бих приел да речем на мачове срещу по слаби отбори 10-12000 , а на дербитата минимум 35 000-а ние за целия сезон едва ли събираме толкова!!