Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Синьо сърце » 19 юни 2013 12:12

"Levskar_90",
работата е там, че никой не оспорва тяхното право на мнение и протест! 7,8, 10 000 човека-лошо няма! Но те кълнат всичко живо, което не е на тяхното! Истината боли. Сами се овъртат в дупката, която бяха приготвили за други. Но са слепи и не виждат. Те си знаят за ибрикчиите и ренагатите. Въпрос на багаж.
Последна промяна от Синьо сърце на 19 юни 2013 12:13, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 12:13

Имам близки, които гласуваха за Болен, заради което сега се срамуват и съжаляват.
Заблуди ги мръсното псе, заблуди ги с мазните си приказчици за патриотизъм, за сигурност и спокойствие, за нормални заплати и пенсии.
Хората, особено в по-малките населени места, където битовата престъпност (основно циганска) е голяма, виждаха в него спасител. В райони със смесено население - също.
Предаде ги и се изплю на всичко и всички. Неудобно ми е да кажа кое е единственото нещо, което доволно преглътна.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 12:16

Laetitia написа:Имам близки, които гласуваха за Болен, заради което сега се срамуват и съжаляват.
Заблуди ги мръсното псе, заблуди ги с мазните си приказчици за патриотизъм, за сигурност и спокойствие, за нормални заплати и пенсии.
Хората, особено в по-малките населени места, където битовата престъпност (основно циганска) е голяма, виждаха в него спасител. В райони със смесено население - също.
Предаде ги и се изплю на всичко и всички. Неудобно ми е да кажа кое е единственото нещо, което доволно преглътна.

На мен не ми е неудобно - Болен преглътна турска семенна течност.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 юни 2013 12:22

vaskonti написа:Понеже viali69 отказа да отговори, може би ти ще го направиш- как точно установи, че протестиращите са привърженици на ГЕРБ и евентуално на някоя извън-парламентарна партия? Колко точно(или поне горе-долу) лозунги и скандирания в полза на ГЕРБ видя или чу?
Защо закона за ДАНС беше поправен с единствената цел Пеевски да може да отговаря на условията да бъде него шеф? Защо на Пеевски му беше даден достъп до секретните данни преди да бъде дори предложен за шеф на ДАНС? Какви са тия дебеловрати добитъци, с които обикаля Волен посред нощите и държи сметка на всеки, изпречил се пред очите му, без значение какъв е? Защо Волен си позволява да блъска полицай, да го строява и да му крещи в лицето? Защо Волен си позволява да блъска наред журналисти, да ги нарича курви и да им троши техниката?
Ти наистина ли смяташ, че Волен е нещо по-различно от 1. Малоумен и/или 2.Клоун?

Не съм гледал протеста снощи, аз го чаках. Полицията реши друго. Видях сега само кадрите с изгонените от шествието хора с плакати срещу ГЕРБ. Видях и онзи ден плаката" Гербери, 2 000 000 българи се гордеят с вас! ". Точка.
Пеевски е грешка, която е ликвидирана. И призната като такава. Защо са направили така - аз не съм запознат.
Колкото до защитата на Врабча, това е нещо, за което няма да говоря.
Дали Волен е клоун или малоумен, ще реши историята.
Други въпроси?
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 12:28

Синьо сърце написа: Пеевски е грешка, която е ликвидирана. И призната като такава. Защо са направили така - аз не съм запознат.
Наистина ли?
Аз мисля, че и дете в детската градина знае отговора на този въпрос.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2013 12:38

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Понеже viali69 отказа да отговори, може би ти ще го направиш- как точно установи, че протестиращите са привърженици на ГЕРБ и евентуално на някоя извън-парламентарна партия? Колко точно(или поне горе-долу) лозунги и скандирания в полза на ГЕРБ видя или чу?
Защо закона за ДАНС беше поправен с единствената цел Пеевски да може да отговаря на условията да бъде него шеф? Защо на Пеевски му беше даден достъп до секретните данни преди да бъде дори предложен за шеф на ДАНС? Какви са тия дебеловрати добитъци, с които обикаля Волен посред нощите и държи сметка на всеки, изпречил се пред очите му, без значение какъв е? Защо Волен си позволява да блъска полицай, да го строява и да му крещи в лицето? Защо Волен си позволява да блъска наред журналисти, да ги нарича курви и да им троши техниката?
Ти наистина ли смяташ, че Волен е нещо по-различно от 1. Малоумен и/или 2.Клоун?

Не съм гледал протеста снощи, аз го чаках. Полицията реши друго. Видях сега само кадрите с изгонените от шествието хора с плакати срещу ГЕРБ. Видях и онзи ден плаката" Гербери, 2 000 000 българи се гордеят с вас! ". Точка.
Пеевски е грешка, която е ликвидирана. И призната като такава. Защо са направили така - аз не съм запознат.
Колкото до защитата на Врабча, това е нещо, за което няма да говоря.
Дали Волен е клоун или малоумен, ще реши историята.
Други въпроси?

Ако някой с плакат на ГЕРБ е бил изгонен, това не те ли опровергава? Не означава ли, че носещият този плакат е бил самодеец и след като протестиращите са го изгонили, това не е ли доказателство, че протеста определено не е партиен?
Пеевски изобщо не беше грешка, а беше наглост. Ако не бяха протестите, тази грешка нито щеше да е ликвидирана, нито пък призната - ФАКТ! Не знаеш защо са допуснали тази "грешка"? Наистина ли не знаеш или просто не искаш да се замислиш по въпроса, макар че и мисъл не е нужна за да се сети човек?
Човек, който си позволява да блъска полицаи, да ходи с добитъци и да раздава правосъдие е точно малоумен комплексиран клоун. Бих те попитал какво би се случило с английски депутат ако си позволи да се държи по подобен начин, ама... като знам какъв ще е отговора, няма да те питам.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 юни 2013 12:51

vaskonti написа:Ако някой с плакат на ГЕРБ е бил изгонен, това не те ли опровергава? Не означава ли, че носещият този плакат е бил самодеец и след като протестиращите са го изгонили, това не е ли доказателство, че протеста определено не е партиен?
Пеевски изобщо не беше грешка, а беше наглост. Ако не бяха протестите, тази грешка нито щеше да е ликвидирана, нито пък призната - ФАКТ! Не знаеш защо са допуснали тази "грешка"? Наистина ли не знаеш или просто не искаш да се замислиш по въпроса, макар че и мисъл не е нужна за да се сети човек?
Човек, който си позволява да блъска полицаи, да ходи с добитъци и да раздава правосъдие е точно малоумен комплексиран клоун. Бих те попитал какво би се случило с английски депутат ако си позволи да се държи по подобен начин, ама... като знам какъв ще е отговора, няма да те питам.

Изгониха хора с плакати СРЕЩУ ГЕРБ, а не на ГЕРБ. Но не ви изнася да говорите за това. Както и да е-бройката протестиращи говори достатъчно красноречиво за всичко! Причината за протестите е ликвидирана. Ааааа, забравих, сега искат оставка на кабинета? Тая работа с гражданските протести-не на нас, моля. Подкрепяйте си ги, но не ни обяснявайте как това е народът! Червени боклуци, Кой не скача е червен, БСП в Сибир...
Не, благодаря!
Пред централата на Атака имаше много интересни плакати вчера. Поучителни. И голи плакати имаше.
Жалко, че не дойдохте да ги видите.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 12:58

Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юни 2013 13:02

Маргарет Тачър е най-големия боклук не знам защо я цитираш, не случайно имаше празненства когато умря.

Синьо сърце умен човек си не подкрепяй предателя Волен Сидеров. Освен това Болен е и ненормалник. По нагъл е даже и от Местан.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2013 13:02

Значи, ако този плакат беше ЗА ГЕРБ, щеше да бъде оставен, така ли? :lol: Интересно защо нямаше нито един плакат ЗА ГЕРБ - все пак това ми беше и все още е въпросът?
В момента единственият, който очевидно политизира протеста и му придава някаква партийна украса, е Волен. Той е този, според когото в момента има бунтове, терористични актове и безредици.
Проблемът не е в това правителство, само по себе си. Основните искания на протеста са за избори на ВНС и нова конституция.
Между другото, ако протестите са толкова рехави и ако са платени от ГЕРБ, то защо Пеевски подаде оставка, защо отмениха избора му за шеф на ДАНС, защо изобщо се брои за грешка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”