Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот Червени Воини » 19 юни 2013 11:50

1982 написа:Някои хора така и не вдяват, че обединения са невъзможни. Пак си пишат наизуст и дозаблуждават останалите.

Никой не ти говори за сливане, а взимане/купуване на лиценз! ;)
Варианта сливане е отпаднал.....не знам,аз лично спрях да вярвам на никоя медия,даже и на гонг които черпят информация от офиц.форум на ЦСКА! ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 19 юни 2013 11:53

убав ден е днес. Сряда, 19 юни. Точно преди 26 години на този ден се роди големият ми син Светослав. Бях още един готин лейтенант. Беше също горещ ден.

И точно днес слагаме чертата на един мъчителен период за най-великия български футболен клуб ЦСКА. Поставяме началото на наложителната революционна промяна.

И като ви казах лейтененат мисля, че е време Полковника да каже това онова. Имам млад колега, агент от Италия, който след като сме определили насоките, вади тефтера и казва : "Хайде сега да направим тортата!". Аз пък му връщам с дежурното: "Хайде, аз не съм от вчера в този бизнес".

И така, бил съм офицер, във футбола съм - нека да направим тортата.

1. Христо Стоичков - Президент.

2. Предстои треньорска смяна. Предположените в медиите имена до момента са безкрайно далече от истината. Знам името на човека с когото се водят разговори, но като бивш офицер, милеещ за армейския клуб мислех да пазя строго военната тайна. Преди минути обаче някои вече го пуснаха с въпросителна. Е добре - Любослав Пенев. Вярвам, че ако той приеме, на първия мач стадионът ще се пръска по шевовете.

3. Зад проекта застават извънредно мощни бизнесмени и компании. Съвсем не са две. Има и прелюбопитни нови имена, доколкото не са публикувани. Тях ще прибавите към един списък, който преди време си позволих да ви оповестя и още тогава да предположа, че Христо ще бъде президент. Нека го кажем така - имаше финансови и други институции, които въпреки собствената си концепция бяха принудени да дадат всичко в Североизточна София. Нека се консолидираме около 7 за броя на помагащите. Ла комедия финита. И тук се налага да бъда коректен към човека, който ми вярва и захранва с автентична информация. Подсказах достатъчно.

4. Накрая ще забравим за полуграмотните управленци. Начело ще застанат образовани и разбиращи от бизнес хора. За спортно-техническата част има кой да отговаря. Край на махленските изяви и неграмотност.

5. ЦСКА София 1923. Точно това ще бъде името. Но не само. Извънредно мощна група от юристи вече е стартирала процедура по статута на стадион "Българска армия" и неговия собственик. Имаме две много сериозни опорни точки. Едната е крепостният акт, с който се дарява земята в местността "Пустинята" (б.а. - днешния стадион "Българска армия") на Атлетик-Слава 23 (АС-23). Втората опорна точка е свързана със съдебно решение, което повелява наследственост на сегашния ЦСКА, отнесена към АС-23.

6. Налице е пълна проектна и инвестиционна готовност за стадион на стойност 30 милиона евро от известна американска компания.

7. Не е задължително Литекс да си загуби лиценза за А група. Има интересни опции.

В общи линии това се съдържа в "блата" на тортата. Така, както вървят нещата май ще се наложи до края на годината да запалим върху нея празнични свещички за 90-ата ни годишнина.

И на моя син Светослав, и на ЦСКА - Честит рожден ден!

Забележка: Налага се на някои места да бъде условен, защото информацията ми няма официален характер. Това съвсем не значи - измишльотина.

Петьо Костадинов- Полковника

Това е истината.
Последна промяна от asdfghj на 19 юни 2013 11:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 11:55

Червени Воини написа:
1982 написа:Някои хора така и не вдяват, че обединения са невъзможни. Пак си пишат наизуст и дозаблуждават останалите.

Никой не ти говори за сливане, а взимане/купуване на лиценз! ;)

Лиценз не се купува, не се продава, той е издаден само на Нефтохимик.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 19 юни 2013 11:56

Някое чорбе ще ми отговори ли , ако всичко ви е наред що няма да ритате в Европа тогава ? :roll:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 юни 2013 11:57

Вярно бе, кога ще е бургаското дерби, в кой кръг? Честито на феновете на Славия София, получиха своето възмездие и сега на преден план се очертава дербито на София да си е както си е било още от създаването на Левски и Славия! Една несправедливост беше поправена.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 11:58

doniobbb написа:Някое чорбе ще ми отговори ли , ако всичко ви е наред що няма да ритате в Европа тогава ? :roll:

Защото Нефтохимик няма право на участие. И догодина, като Нефтохимик 1923 София се класира за ЕКТ, няма да има коефициент, само с този на страната ще играе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 19 юни 2013 12:00

doniobbb написа:Някое чорбе ще ми отговори ли , ако всичко ви е наред що няма да ритате в Европа тогава ? :roll:

Не съм чорбе, от Нафтата съм вече, но ще ти отговоря. ЦСКА ще играе в Европа.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 19 юни 2013 12:01

1982 написа:

Защото Нефтохимик няма право на участие. И догодина, като Нефтохимик 1923 София се класира за ЕКТ, няма да има коефициент, само с този на страната ще играе.

Мерси за откровеният отговор! ;)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 19 юни 2013 12:02

Този път и Гонг се оплетоха сериозно в догатки. Какви са тези приказки за лиценза на Нафтата и по-какъв случай нещата се извъртяха така? В ЦСКА пак всичко е батак отвсякъде и никой не си знае мястото в клуба, да не говорим, че отбора не известен, какво ще се прави. Ясно е, че след погасяването на дълговете Титан ще се махнат, но това е сериозен процес и ще отнеме време. Ицо извежда отбора, като треньор, но само два дни по-късно става президент. Тогава, кой ще е новия наставник? Никой не знае, но време няма е Лига Европа чука на вратата. Дали ще играем не е важно, но най-после поне един да излезе и да каже, как стоят нещата. Засега напредък няма, дори по-лошо, защото заминалите си играчи нямат заместници. Да, дори и с този състав можем да бием първия кръг на УЕФА, но след това сме заникъде. Къде са момчетата от Ловеч, ще идват ли и ако не, къде ни е селекцията? Досега са взети някакъв бек от Миньор и един счупен яко бразилец. Господа управляващи ЦСКА, няма време, дойде момента на решенията, които да се взимат светкавично. Задействайте се, защото иначе ще дишаме праха на конкурентите ни! Единственото положително от последния ден е предложението към Любо Пенев. Съмнявям се да се съгласи, но ако го направи ще бъде велико!Той има доверие на Гришата, а и като Титан ги няма пътят му е открит. Въпроса е дали ще остави националите в момент на подем зада води ЦСКА.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 19 юни 2013 12:08

Пародията е пълна.
Закрива се ФК ЦСКА 1948.Подчертавам с куп задължения.
От тук най-добре е никой клуб да не си плаща задълженията и накрая просто го закриваш и сменяш името.
Друг казус.Взима лиценза на Нефтохимик,но в същото време взима и футболистите на Литекс.Ми браво бе от много места взимат.Предлагам Славия да им даде вратарите,а Локо Сф децата,които гонят топките.Както и да е.И за капак на всичко има опция Л.Пенев да води и националния и ЦСКА 1923 Ловеч-Бургас.Междудругото честита годишнина.Станахте на 90.Ако Любо Пенев стане треньор на новия отбор както и да се казва - незабавно да напусне националния отбор.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”