http://www.sportal.bg/video.php?video_id=17692 При първия гол на Локото имаше само един защитник на Левски в наказателното поле! Просто момчето беше разстреляно.....другите се мотаха някъде наоколо-не виждам с какво е виновен?? При втория гол стената беше само от двама-при удара на Даксон се вижда как единия се извърта и се пази от топката,плюс това удара си беше много силен и точен...може да има известна вина ,ама сега да стоварват всичко върху него.....значи Жоро Метъла досега трябваше да бъде разпънат на кръст,не забравяйте и Петков какви голове допуснаCaptain Stottlemeyer написа:Според мен, най-лесно е да бъде обвиняван Димитров. Да, видя се, че допуска грешки - ами да вземат вратар под наем, мисля, без да съм сигурен, че това е разрешено при извънредни обстоятелства. И Караджов не е блестящ, и той греши, но пред него има добра защита и средна линия, така че в дълги периоди от мачовете може да си чете спокойно вестника. Димитров ли е виновен, че няма кой да научи футболистите на "Левски", как се играе срещу сгъстена отбрана (Локо Сф, Черноморец)? Димитров ли трябва да ги научи да се пазят от изкуствени засади (Черноморец)? Димитров ли е виновен, че средният ръст на отбора е около 170 см, но въпреки това се центрира на поразия (изключение: късите корнери през второто полувреме срещу Локо Пд). Димитров ли е виновен, че физическата подготовка на отбора не е достатъчна за Втора бундеслига (Батков след мача в Будапеща)? Димитров ли е виновен, че Рабех прави 1-2 фатални грешки всеки мач, от които следват 1-2 гола в нашата врата? Димитров ли е виновен, че Георги Христов и Ортега не могат да вкарат от елементарни положения? Към тях щях да добавя и Йовов, но срещу Локо Пд той се раздаде и показа, защо го наричат "бижутера". Мога да продължавам още, но "немам нерви"![]()
![]()
Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- omegga megadeath
- Контакти:
Re: Ръководството на "Левски" си изми ръцете с вратаря Димитров
Ало, морски, гледай си плажа и не се бъркай. Точно Гонзо си го отнася сега, че защитава отбора и една дума не е казал против него, колкото до г-н manoll, искам само да Ви попитам на дума ли Ви плащат или на мнение? Защо истинският ни тренер на вратарите бе изгонен в Славия? С какво братът на Боби Михайлов се е доказал като кадър?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
tprodanov написа:Добре бе, мамка му, за кой път вече питам - някой знае ли задълженията, правомощията и власта на Гонзо та се плюе толкова по една жива легенда на клуба, донесла ни толкова радост??
Не мога да ти кажа какви парвомощия има , но по всичко личи че има някаква власт, застъпва се за некадърния треньор (което е една от многото му грешки), но остави тези неща на страна, нека да коментираме изказването:
"Ръководството на "Левски" си изми ръцете с вратаря Димитров"
За мен е пълна гавра да топиш момче на 19 години за првоала на един отбор, особено след като няма игрова практика и очакват да вади всичко , а това не говори цветущо за човека, който го е казал.(Незнам дали Гонзо го е казал или някой друг, но не му прави чест, определено.)
САМО ЛЕВСКИ!
И аз не знам дали има правомощия, ама е виновен??? Ебем ти логиката....
Абе защо плюете момчето ?А какво ще кажете за треньора на вратарите?Na kaкво ги учи ?Така е много лесно г-н спортен директор Гонзо.
tprodanov написа:И аз не знам дали има правомощия, ама е виновен??? Ебем ти логиката....
Всеки изпълнителен директор има правомощия , какви са те , зависи от шефа на клуба.
От всички медийни коментари , които аз съм чел,по всичко личи , че се явява нещо като шеф на Достанич и го подкрепя и да прави неадкватни изказвания, как 19 годишно момче е провалило отбора (незнам , дали го е казал той , но който и да го е казал !!) е виновен,защото това че е една легенда и е направил много за нас, не го оправдава, да Гонзо ми е един от любимците на всички времена и да , колкото и неуспешен да е сезона , винеги ще ми е такъв, но това не означава че трябва да остава на тази позиция , като явно не се справя с нея, но не е той главния проблем...
САМО ЛЕВСКИ!
Re: На вниманието на нападателите на Левски
Може да ги е пропуснал ама нашите напедателчета и дузпи не могат да си хаправят та да ги изпуснат.
tprodanov написа:И аз не знам дали има правомощия, ама е виновен??? Ебем ти логиката....
"Левски" има ли си официален ПР, или тази функция се изпълнява от Батков и Гонзо?Защото, ако Гонзо няма никакви права, тогава чий го дърви на пейката и пред медиите, защото не е и ПР, поне не официално?
А и един сапун, след известно време интензивна употреба, остава само люспа и го изхвърлят

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- teksas_red
- Контакти:
Re: На вниманието на нападателите на Левски
Само един играч в България,може да вкара такъв гол!!!-----> БИЖУТЕРА

tprodanov написа:Аз не мога да разбера, откъде идват ей така от нищото някакви хора, изпълзяват само когато в Левски има проблеми и ни пробутват теориите си против Гонзо и винаги услужливо забравят да споменат Батков?
Абе ти кога ще проумееш, че Гонзо е тъпанар, който не е чел и една книга в живота си, и който няма никакви връзки извън България. Боримиров и Сираков, в сравнение с Гонзо са къде къде по-подходящи варианти за поста спортен директор. Според теб, нарочно пропускаме Батков, ГРЕШИШ! Цялата работа тръгва от него, ако не беше Ганьо твоя любимец и бивш любимец на феновете на Левски нямаше даже и резерва да бъде в клуба. Какво ми го защитаваш Гонзо?! Той изказа вече три-четири теории за ситуацията в Левски. Поне да не се беше опетлал толкова! Ама нормално - Гонзо е с врага Батков, следователно ...
Гонзо е предател.