Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
В клипа на Канал 3 на няколко места се чува КЗЛ. Жалки сте. цскарски продажници!
КНДР написа:dunavfc написа:КНДР ти си един доказан,форумен дебил,който си мисли,че като подценява,моите години се показва в ролята си на някакъв мъж.Малко по-голям съм от спомената година,ама от кога годините са порок ?
И ако обичаш не използвай повече доносническите си маниери и не ме предлагай на никого за БАН,защото не е мъжкарско...Никога не съм си позволил да докладвам някого или да пиша на модератор за това,че видиш ли някой ме псувал,не го прави и ти !
Нямаш опит още, не си видял нищо от живота. Мога да ти кажа и че аз през 1989-та промените се бях заблудил, че живота ни може, да стане още по-добър, но дълбоко съм се заблуждавал. Когато поживееш, грешиш и осъзнаеш грешките си, може да водиш пълноценни дискусии. Бъди по-уважителен към по-големите и към родителите си. Това е съвет и последния ми пост към теб. Успех и късмет в живота.
Уважение към теб,не мога да имам,а само презрение и омраза...Имаш късмет,че наистина съм все още едно хлапе и не се бях родил,малко по-ранно,иначе за такива като теб,щеше да има румънски сценарии

- фифи перото
dunavfc
е провокатор и СТРАХЛИВЕЦ!
Той е за разпродажбата на България и провежда тиквенската политика, която е продължение на политиката на тройната коалиция и на бкп
Само те -комунистите ИЗПОЛЗВАТ деца
Той е за разпродажбата на България и провежда тиквенската политика, която е продължение на политиката на тройната коалиция и на бкп

Последна промяна от фифи перото на 18 юни 2013 22:20, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Eminem написа:В клипа на Канал 3 на няколко места се чува КЗЛ. Жалки сте. цскарски продажници!
Къде го чу,и аз гледам Канал 3 ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
фифи перото написа:dunavfc
+1
Как ГЕРБ отряза Пеевски преди 4 години
На пук на партенките в последните дни от неясни източници как Бойко подкрепял Пеевски ето една статия по случая http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=378914
Депутатите от "ГЕРБ", "Синята коалиция", "Атака" и "Ред, законност и справедливост" се обединиха срещу кандидатурата на ДПС за член в парламентарната комисията за борба с корупцията. 23 депутати от "Коалиция за България" гласуваха за предложения от движението Делян Пеевски, 1 - против него, а 2 се въздържаха. Очаквано всички избраници от ДПС го подкрепиха. Цяла сутрин депутатите гласуваха структурата и съставът на парламентарните комисии.
По предложение на „Синята коалиция" членовете на комисията за борба с корупцията бяха подложени поименно на гласуване, а не анблок. Димо Гяуров аргументира идеята с това, че не трябва да има съмнение за евентуална зависимости на членовете предвид достъпът до информация, с който ще разполагат. Въпреки че от ДПС се противопоставиха като коментираха, че всъщност всеки депутат има право на достъп до класифицирана информация, до поименно гласува все пак се стигна.
Така депутатите от ГЕРБ, "Синята коалиция", "Атака" и "Ред, законност и справедливост" се обединиха и отхвърлиха кандидатурата на Делян Пеевски за член на комисията за борба с корупцията.
По време на кабинета "Станишев" Делян Пеевски беше отстранен от поста зам.-министър на извънредните ситуации по подозрение в корупция и че е поискал от името на ДПС ръководството на "Булгартабак" да отчислява месечни вноски за движението. По-късно обаче Станишев възстанови Пеевски на поста, без да обясни причините за това.
По време на гласуването Лютви Местан от ДПС заяви, че заради политическата пристрастност се потъпкват правата на депутатите. Компетентните органи единствено могат да кажат кой е виновен и кой - не, каза още депутатът от движението. Прие се председателят на комисията да бъде избиран на ротационен принцип, като се започне от най-малката партия в парламента без участието на ГЕРБ.
"Ред, законност и справедливост" излъчиха Яне Янев, чиято кандидатура беше приета. До момента парламентът одобри структурата и съставът на 13 комисии, остава да бъдат разгледани още 4.
От ДПС отказаха да предложат друг свой колега за член на комисията за борба с корупцията. Според Лютви Местан случилото се в залата е заявка за диктатура на мнозинството, защото то си позволявало да мисли вместо тях.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Re: Как ГЕРБ отряза Пеевски преди 4 години
Боко и ГРОБ никога повече не трябва, да се допускат до властта, ако не искаме да станем Васална държава на Турция и САЩ и да се обезличим като народ.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
lisynger написа:Eminem написа:В клипа на Канал 3 на няколко места се чува КЗЛ. Жалки сте. цскарски продажници!
Къде го чу,и аз гледам Канал 3 ?
http://kanal3.bg/?v=12462
Точно след 37 мин. се чува два пъти. А сигурно и още такива викове е имало.
БОХАХХАХАХ, Николай, ти си болен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
stn написа:На пук на партенките в последните дни от неясни източници как Бойко подкрепял Пеевски ето една статия по случая http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=378914Депутатите от "ГЕРБ", "Синята коалиция", "Атака" и "Ред, законност и справедливост" се обединиха срещу кандидатурата на ДПС за член в парламентарната комисията за борба с корупцията. 23 депутати от "Коалиция за България" гласуваха за предложения от движението Делян Пеевски, 1 - против него, а 2 се въздържаха. Очаквано всички избраници от ДПС го подкрепиха. Цяла сутрин депутатите гласуваха структурата и съставът на парламентарните комисии.
По предложение на „Синята коалиция" членовете на комисията за борба с корупцията бяха подложени поименно на гласуване, а не анблок. Димо Гяуров аргументира идеята с това, че не трябва да има съмнение за евентуална зависимости на членовете предвид достъпът до информация, с който ще разполагат. Въпреки че от ДПС се противопоставиха като коментираха, че всъщност всеки депутат има право на достъп до класифицирана информация, до поименно гласува все пак се стигна.
Така депутатите от ГЕРБ, "Синята коалиция", "Атака" и "Ред, законност и справедливост" се обединиха и отхвърлиха кандидатурата на Делян Пеевски за член на комисията за борба с корупцията.
По време на кабинета "Станишев" Делян Пеевски беше отстранен от поста зам.-министър на извънредните ситуации по подозрение в корупция и че е поискал от името на ДПС ръководството на "Булгартабак" да отчислява месечни вноски за движението. По-късно обаче Станишев възстанови Пеевски на поста, без да обясни причините за това.
По време на гласуването Лютви Местан от ДПС заяви, че заради политическата пристрастност се потъпкват правата на депутатите. Компетентните органи единствено могат да кажат кой е виновен и кой - не, каза още депутатът от движението. Прие се председателят на комисията да бъде избиран на ротационен принцип, като се започне от най-малката партия в парламента без участието на ГЕРБ.
"Ред, законност и справедливост" излъчиха Яне Янев, чиято кандидатура беше приета. До момента парламентът одобри структурата и съставът на 13 комисии, остава да бъдат разгледани още 4.
От ДПС отказаха да предложат друг свой колега за член на комисията за борба с корупцията. Според Лютви Местан случилото се в залата е заявка за диктатура на мнозинството, защото то си позволявало да мисли вместо тях.

Последна промяна от Модератор ЛокоПД на 18 юни 2013 22:40, променено общо 1 път.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg