Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Божеството е напълно право за човешкият материал в България и хора като теб,w84,КНДР и други боклуци са доказателство за това 

- фифи перото
dunavfc написа:Божеството е напълно право за човешкият материал в България и хора като теб,w84,КНДР и други боклуци са доказателство за това
Ела ми го кажи лично, но не ти стиска, форумен сивушко.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Re: Емил Кошлуков: ТВ7 лъже и манипулира
CTAHKO написа:Темата е за манипулациите на ТВ 7,ама дъртите комуняги отново почнаха с носталгия и известна нотка завист да си припомнят старите времена и изместиха темата![]()
![]()
Станко, добре че беше ти да им отвориш очите с тази тема.

Едва ли има някой, който да не знае, че ТВ7 са манипулатори, както и много други.
Относно Кошлука - няма се учудя, ако са го накарали да напише подобно нещо, за да може после да твърдят във Волен стил "Вижте, в нашата медия, свободата на словото е на първо място"

...
фифи перото написа:dunavfc написа:Божеството е напълно право за човешкият материал в България и хора като теб,w84,КНДР и други боклуци са доказателство за това
Ей,това ми е любимото,заплаха в някой форум

- фифи перото
dunavfc написа:фифи перото написа:dunavfc написа:Божеството е напълно право за човешкият материал в България и хора като теб,w84,КНДР и други боклуци са доказателство за това
Ей,това ми е любимото,заплаха в някой форум
Болните хора ,като теб, се нуждаят от спокойствие.

А страхливите, пак , като теб, от герб.

Хайде пътувай в кристалният кораб.
Страхливец!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Плодът на ГМО-ТО пак се пръкнал, сиренето Дунавия. Заксваската ти е ялова на теб...
Къде са протестиращите бе, че не ги виждам нещо...

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Изслушват в парламента фолкпевицата Преслава, летяла с Авиоотряд 28!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2071518
Истината скоро ще излезе наяве! А вече разбирам, защо русИнеца е толкова притеснен. И той искал да свири на кожените микрофони, ама не му дали да се качи при батко си Буда...
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2071518
Истината скоро ще излезе наяве! А вече разбирам, защо русИнеца е толкова притеснен. И той искал да свири на кожените микрофони, ама не му дали да се качи при батко си Буда...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Плодът на ГМО-ТО пак се пръкнал, сиренето Дунавия. Заксваската ти е ялова на теб...Къде са протестиращите бе, че не ги виждам нещо...
Ах,колко ти е смешно а ? Ах,как ще се смея,аз след 1 седмица,аз тогава ще ти платя

dunavfc написа:Божеството е напълно право за човешкият материал в България и хора като теб,w84,КНДР и други боклуци са доказателство за това
Боклук единствено може да бъде капиталистът. Ти не си никакъв, защото още имаш мляко около устата пуберче. На някой тест за интелигентност ще изкараш резултат колкото на един африкански шебек.
Фифи Перото е напълно прав за тебе.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Що не се вдигнеш да ходиш да си живеете с Божеството в Банкя и да не излизате от там,това за човешкия материал е обида към майка ти и баща ти и всички стари хора,но ти явно нямаш акъл да мислиш малко по-пространно.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА