И каква вина има едно 19 годишно момче, което има тежката задача да вади мачовете на отбор, който има претенци да е шампион?!!?!?!?!?
Петков го няма и ни пълнат кошницата, но това се виждаше и от преди , Петков ни вадеше мачовете, Цецо не е слаб,просто още не е достигнал нивото не Петков, а няма ли го него , виждаме разултатите, естествено , най-малкият проблем е липсата на Петков, това което те говорят са уникални глупости.
Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ръководството на "Левски" си изми ръцете с вратаря Димитров
Тук май повече пишат чо.рбари, а?
Вратарчето не само, че е виновно, ами е много виновно
Да яде шамари и да запомни кога и как се става вратар на "Левски". Не може срещу предпоследния в класирането да пуснеш 2 нелепи гола... По-слаб не е бил нито Иванков, нито Ники Михайлов...
Горното не значи, че БаткOFF и Гонзо са супер и са много умни

Вратарчето не само, че е виновно, ами е много виновно

Горното не значи, че БаткOFF и Гонзо са супер и са много умни

Ам, аз да попитам.. някой случайно да е погледнал кой е тренер на вратарите и всъщност има ли той нужните умения...
Не за друго, но просто едно е да тренираш завършен вратар като Гошо, друго е младо момче, което тепърва има много да учи и трябва да бъде трениран качествено за да показва добри игри... Точно тук си проличава става ли тренерчето или не 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Bobby1177 написа:Тук май повече пишат чо.рбари, а?
Вратарчето не само, че е виновно, ами е много виновно![]()
![]()
Да яде шамари и да запомни кога и как се става вратар на "Левски". Не може срещу предпоследния в класирането да пуснеш 2 нелепи гола... По-слаб не е бил нито Иванков, нито Ники Михайлов...
Горното не значи, че БаткOFF и Гонзо са супер и са много умни![]()
![]()
Мда, прав си. Но според мен трябва да наредим нещата в обратен ред. Първо Батков, и след това да видим надолу кое как е, щото ми се струва, че не ни е ясна картината.
абе хора какво искате? Че Цецо Димитров пусна гол от 40 м - да не би аз да съм виновен? Или Батков трябваше отнякъде да долети и да избие със шпагат? Толкова си може момчето - все пак трети вратар е, другите са контузени и до зимата не може да се привличат други играчи - така че да се молим защитата да държи фронта и това е
стига сте търсили нови поводи да ругаете - сезонът така и така е изгубен. Станахме шампиони, нямаше селекция, най-добрите от миналия сезон - Тасевски, Гонзо, Гаджев и Миланов са контузени (сега и вратарите), така че какво искате?
До зимата не могат да се купуват играчи, така че Достанич трябва да остане, да си направи подготовка, да си направи селекция, и лятото да се мисли. Кой може иначе да прецени дали става или не става за треньор? Идва в отбор без нормална физическа подготовка - издъхват след 60-та мин, няма селекция, половината са контузени, на вратаря му вкарват от центъра, публиката се озверила срещу собственика, съответно и срещу него - много лесен му правим живота, няма що
както казах, сезонът е загубен - успокойте се - ще дойде следващия. подкрепяйте отбора и насърчавайте тези, които се раздават, и правилните ходове на ръководството, колкото и да са малко
стига сте търсили нови поводи да ругаете - сезонът така и така е изгубен. Станахме шампиони, нямаше селекция, най-добрите от миналия сезон - Тасевски, Гонзо, Гаджев и Миланов са контузени (сега и вратарите), така че какво искате?
До зимата не могат да се купуват играчи, така че Достанич трябва да остане, да си направи подготовка, да си направи селекция, и лятото да се мисли. Кой може иначе да прецени дали става или не става за треньор? Идва в отбор без нормална физическа подготовка - издъхват след 60-та мин, няма селекция, половината са контузени, на вратаря му вкарват от центъра, публиката се озверила срещу собственика, съответно и срещу него - много лесен му правим живота, няма що
както казах, сезонът е загубен - успокойте се - ще дойде следващия. подкрепяйте отбора и насърчавайте тези, които се раздават, и правилните ходове на ръководството, колкото и да са малко
добре си е вратарчето какво му е, вие свикнахте от Петков да ви вади през мач и сега веднага сте недоволни.
то е много просто трудно ще му намерите заместник и дотогава все ще ви се струва,че другите са некадърници.
то е много просто трудно ще му намерите заместник и дотогава все ще ви се струва,че другите са некадърници.
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
redfen написа:добре си е вратарчето какво му е, вие свикнахте от Петков да ви вади през мач и сега веднага сте недоволни.
Не, просто вратарската школа на Левски винаги е била единствената в България. И винаги е имала добър продукт. Както е и сега. Аз лично не очаквам и не ми се струва ненормално третия ни вратар да се дъни. А всъщност, той ни е четвърти или пети, щото продадохме Ники Михайлов, и Димитър Димитров, а не ги заменихме с нищо. Иначе Гошо и Божо са прекрасни вратари, нищо, че Гошо не е наш кадър.
- Captain Stottlemeyer
Според мен, най-лесно е да бъде обвиняван Димитров. Да, видя се, че допуска грешки - ами да вземат вратар под наем, мисля, без да съм сигурен, че това е разрешено при извънредни обстоятелства. И Караджов не е блестящ, и той греши, но пред него има добра защита и средна линия, така че в дълги периоди от мачовете може да си чете спокойно вестника. Димитров ли е виновен, че няма кой да научи футболистите на "Левски", как се играе срещу сгъстена отбрана (Локо Сф, Черноморец)? Димитров ли трябва да ги научи да се пазят от изкуствени засади (Черноморец)? Димитров ли е виновен, че средният ръст на отбора е около 170 см, но въпреки това се центрира на поразия (изключение: късите корнери през второто полувреме срещу Локо Пд). Димитров ли е виновен, че физическата подготовка на отбора не е достатъчна за Втора бундеслига (Батков след мача в Будапеща)? Димитров ли е виновен, че Рабех прави 1-2 фатални грешки всеки мач, от които следват 1-2 гола в нашата врата? Димитров ли е виновен, че Георги Христов и Ортега не могат да вкарат от елементарни положения? Към тях щях да добавя и Йовов, но срещу Локо Пд той се раздаде и показа, защо го наричат "бижутера". Мога да продължавам още, но "немам нерви"

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Това показва за сетен път, че там простотията и безхаберието властват. Гонзо до онзи ден игра с тях и сега набързо ги плюе. С ГОЛЕМИ БУКВИ ГО ПИША ДА СЕ РАЗБЕРЕ: ОТ НЕГО РЪКОВОДИТЕЛ СТАВА САМО НА ТРАМВАЙ, ЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ РЕЛСИТЕ ПОЧТИ.
ИНАЧЕ И ДА СЛАГА БУТОНКИТЕ НЯМА СМИСЪЛ, ТОЙ МОРАЛНО НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ МОМЧЕТА ТАМ, ОСОБЕННО МЛАДИТЕ.
Знаем я старата поговорка; Дай на глупака власт и му гледай сиира! Доказва се!
Езък за младото момче, че сигорно сега му пали под краката, искат да го свършат само и само да оправдаят своята безконечна простотия!
ИНАЧЕ И ДА СЛАГА БУТОНКИТЕ НЯМА СМИСЪЛ, ТОЙ МОРАЛНО НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ МОМЧЕТА ТАМ, ОСОБЕННО МЛАДИТЕ.
Знаем я старата поговорка; Дай на глупака власт и му гледай сиира! Доказва се!
Езък за младото момче, че сигорно сега му пали под краката, искат да го свършат само и само да оправдаят своята безконечна простотия!

Добре бе, мамка му, за кой път вече питам - някой знае ли задълженията, правомощията и власта на Гонзо та се плюе толкова по една жива легенда на клуба, донесла ни толкова радост??