Купа на Конфедерациите 2013:Таити - Нигерия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на Конфедерациите 2013:Таити - Нигерия
За разлика от повечето коментари направни тук,аз мисля че големия победител е Тайти.Това са момчета като нас тук които обичат футбола до степен да забравят всичките си проблеми ,но да подкрепят любимия отбор.Тези хора изживяват своята мечта.Те няма да стана Меси или Роналдо,няма да станат дори като боклуците по нашите терени,но ще бъдат герои в своята родина.А не е ли най-важното любовта към играта и да даваш всичко за нея.6:1 а те са щастливи .Това е победа
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
След Евро 2002 много хора включително журналисти надигаха вой:
- Защо да се класираме, като берем само срам и ни бият като тъпани.
Сега пък мрънкат, че от тогава не сме се класирали.
От Фифа не мерят с еднакъв аршин. За световно първенство победителят от Океания играе бараж, който почти винаги губи, но за тази купа няма проблеми - играе директно.
- Защо да се класираме, като берем само срам и ни бият като тъпани.
Сега пък мрънкат, че от тогава не сме се класирали.
От Фифа не мерят с еднакъв аршин. За световно първенство победителят от Океания играе бараж, който почти винаги губи, но за тази купа няма проблеми - играе директно.
...
-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
Футболистите на Нигерия играха без хъс и бяха сигурни, че на 100 процента ще победят.
В друг мач това ще им изиграе лоша шега.
В друг мач това ще им изиграе лоша шега.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
cacho написа:За разлика от повечето коментари направни тук,аз мисля че големия победител е Тайти.Това са момчета като нас тук които обичат футбола до степен да забравят всичките си проблеми ,но да подкрепят любимия отбор.Тези хора изживяват своята мечта.Те няма да стана Меси или Роналдо,няма да станат дори като боклуците по нашите терени,но ще бъдат герои в своята родина.А не е ли най-важното любовта към играта и да даваш всичко за нея.6:1 а те са щастливи .Това е победа
Така, когато Германия би Сан Марино с 13:0, техния президент каза: "Това е исторически ден за нашия футбол! Досега с повече от 12 гола не ни бяха били!"
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:cacho написа:За разлика от повечето коментари направни тук,аз мисля че големия победител е Тайти.Това са момчета като нас тук които обичат футбола до степен да забравят всичките си проблеми ,но да подкрепят любимия отбор.Тези хора изживяват своята мечта.Те няма да стана Меси или Роналдо,няма да станат дори като боклуците по нашите терени,но ще бъдат герои в своята родина.А не е ли най-важното любовта към играта и да даваш всичко за нея.6:1 а те са щастливи .Това е победа
Така, когато Германия би Сан Марино с 13:0, техния президент каза: "Това е исторически ден за нашия футбол! Досега с повече от 12 гола не ни бяха били!"
Браво чичо Митко.
...
eelche написа:Абсолютно безсмислен мач и турнир!
Празни трибуни,никаква интрига,2-3 качествени мача тип "контрола",а за награда псевдокупа
То в началото не беше лоше идея. Блатер искаше първо да направи Световното на две години, после, като видя, че стават много мачове, да направи нещо като малко Световно, без квалификации, на основите на резултатите от континенталните първенства, ама накрая съвсем се изкилеферчи идеята... А не е лошо да има Световни първенства по-често в някакъв по-скромен формат, хем няма да чакаш 4 години, хем няма да има толкова велики футболисти, които никога не са ставали световни шампиони. Ама трябва още много да се домисли.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Foreigner написа:Браво чичо Митко.
Благодаря, благодаря, ма в случая комплиментите са за друг!
tevez написа:Не знам какво да очаквам от мачовете Испания - Таити и Уругвай - Таити. Просто ще бъде много грозно...
Бас ловя,че Испания няма да им вкарат повече от 5 гола,големите отбори не им трябват огромни победи за самочувствие изключение правят само немците.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:tevez написа:Не знам какво да очаквам от мачовете Испания - Таити и Уругвай - Таити. Просто ще бъде много грозно...
Бас ловя,че Испания няма да им вкарат повече от 5 гола,големите отбори не им трябват огромни победи за самочувствие изключение правят само немците.
Очаквай голмайсторът на турнира да е от Испания, Уругвай или Нигерия.
То и на Испанците им трябваше минимална победа 98 срещу нас за да имат някакъв шанс, а те взеха, че ни разгромиха...
...
lisynger написа:tevez написа:Не знам какво да очаквам от мачовете Испания - Таити и Уругвай - Таити. Просто ще бъде много грозно...
По-добре не се хващай на басове