Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: TV 7 Цензурира протеста
НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ГЛЕДА И ДА НЕ ИМ СЕ ПРАВИ РЕЙТИНГ НА ТИЯ СМЕШНИЦИ.ТО БИВА НЕКОРЕКТНОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА.КАНАЛ 3 ЗАСЕГА СА НАЙ-ОБЕКТИВНИ СПРЯМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА.
1986,2010,2013
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Re: Изявлениe на др.Станишев!!
Караджов написа:Другарят Станишев ще изнесе пред медиите и българското общество: цифри ,факти ,финансови разчети и отчети и т.н от времето на управлението на Герб!!! Това той обеща ясно и категорично да стане до няколко дни!!!
Ти нас за хамави ли ни смяташ, бе куко? Народа не е прост, бе "другари" боклуци! Скрийте се в дупките си!!! Боли ме шнапса за ГЕРБ! И на тях ще им дойде времето, но сега говорим за червените кхмери и рязаните карабини!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
СМЕ, а оттам и БТВ, ги купи Тайм Уорнър онзи ден.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
grasiani написа:Е ,гледайте си БосфорТВ и купената от герб Нова там ще си получите това което искате в двойна доза.
Ти наистина си голям глупак!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
BEROE 88 написа:НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ГЛЕДА И ДА НЕ ИМ СЕ ПРАВИ РЕЙТИНГ НА ТИЯ СМЕШНИЦИ.ТО БИВА НЕКОРЕКТНОСТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА.КАНАЛ 3 ЗАСЕГА СА НАЙ-ОБЕКТИВНИ СПРЯМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА.
+ 1 000
[offtopic]Не знам какъв смисъл има да се влиза в подобни теми.Виждате ги колко са зле,не им обръщайте внимание и това е.Не си заслужава да си пилиш нервите с комунистически инвалиди!Казвам го от личен опит
.[/offtopic]

Re: Бойко Борисов е Срам за България!!!
Пропищяха дясно че дясно,тия хора не си знаят какво ги устройва,кога дясно правителство ще им даде нещо,сега ще видите вие като дойде другаря Костов,другарката Кунева, оня плъх Димитров,народа ще му се завие свят от десни мерки, кримиприватизации, обясняване как трябва да се вдигне тока неизбежно,постна пица,връщане парите на майките на 240 лева понеже няма пари,пенсиониране на 70 години или докато умреш,замразяване на пенсиите и вдигане в края на мандата с 2-3 процента.Лозунга на десните го знам,Пари Няма.Никакво повишение на детски надбавки,даже нарочно забавяне на парите които се изплащат за да ходят майките като луди по банкоматите и нарочно да им се подиграват от всякакви социални служби и министерства,работа за мизерни пари,това е то дясното в България,увеличаване на мин.работна заплата с 10-20 лева за 4 години за да спазваме финансова дисциплина,ама че някой умирал от глад или се пали аз съм десен какво ме интересува мен тая работа да не съм длъжен да мисля за него е това са те принципите на десните хора.иЗОБЩО десни по цял свят не обичат социални мерки и гледат да ги избягват.Не ви ли стигнаха 4 години дясно че чак дрънкаше.САМО ЧЕ ТОВА ДЯСНО ако иска да върви по тоя път, ги очаква на зима да им счупят главите с тигани и бастуни.
Караджов написа:Другарят Станишев ще изнесе пред медиите и българското общество: цифри ,факти ,финансови разчети и отчети и т.н от времето на управлението на Герб!!! Това той обеща ясно и категорично да стане до няколко дни!!!
За топлофикация и Р.Овч да очакваме ли нещо?
Емил Кошлуков: ТВ7 лъже и манипулира

Емил Кошлуков разтърси най-популярната социална мрежа с поста си! Журналистът, който води собствено предаване в ТВ7 и като продуцент направи някои от най-успешните им предавания, каза това, което всички зрители си мислят! Поне едно от знаковите имена в медията си позволиха да изкрещят: „Царят е гол!”.
От личния си профил във Фейсбук телевизионерът заяви, че ТВ7 не е отразила коректно и етично протестите, от ефира й се бълват лъжи относно тях и в крайна сметка трябва да се извинят на зрителите. Липсата на професионализъм в телевизията е отразена в хилядите коментари на хората по улиците и в социалната мрежа. Интернет направи света и политиката все по-малко манипулативни.
Положението изглежда още по абсурдно, когато в една малка държава десетки хиляди протестират, а определена медия говори за „рехави групи”, „марионетки и платени от бившата власт” и само понякога се излъчват разтроени граждани на пределна възраст, които ругаят тези, които искат да доведат държавата в пропастта, защото не искали правителството на БСП и ДПС.
Кошлуков се зарича да удържи на мнението си, докато е на екран и водещ на предаването си. Той може би предполага,че след подобно публично твърдение може и да не е сред лицата на телевизията, която имаше амбициите да е втората най-гледана в национален ефир. На отговорните лица в телевизията пък остава да помислят добре кой ще иска да ги гледа, когато приключат „най-мащабната продукция” и най-рейтинговия сериал, произведен в Турция.
Статуса на Емил Кошлуков във Фейбук:
Мисля, че трябва да кажа позицията си по станалото през последните дни: Смятам, че Тв7 не отрази професионално и обективно началото на протестите. Смятам, че в ефира на телевизията бяха направени неетични и неверни коментари по повод на събитията и участниците в тях. Смятам, че Тв7 дължи извинение на своите зрители за всичко това. Аз лично ще отстоявам това свое мнение във ,, Факторът”, докато съм водещ на екрана
[offtopic]http://mgzin.bg/%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB-%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%82%D0%B27-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B5-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0/[/offtopic]
Най-накрая някой,работещ в тази телевизия,да назове нещата с истинските имена

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване