Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Re: На вниманието на нападателите на Левски

Мнениеот Lime » 06 окт 2009 17:11

ЕМИЛ написа:
zkn написа:А той не пропусна ли 3 дузпи в един мач преди известно време?

Да пропусна.

http://www.youtube.com/watch?v=UNg1L5LNIkg

И въпреки всичко е "много голям" , той БОКА и преди и сега ги носи на гърба си. Тука нашите ги е страх да я ритнат във вратата, а тоя не му пука и бележи, затова и изтърва 3 дузпи, защото му стиска да ги бие, въпреки че е изтървал преди това.
А тука практикуваме играта нападател да играе постоянно с гръб към вратата и като му я дадат се спъва или я рита едвам-двам в аут или във вратаря! ;)
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

butragenio

Re: Ръководството на "Левски" си изми ръцете с вратаря Димитров

Мнениеот butragenio » 06 окт 2009 17:12

Това младо момче вратарчето няма никаква вина... За вс. е виновен БАТКОВ. Той изгони МЪРИ и НАСКО. ТОЙ ДОВЕДЕ ВИЛИ ГЛАВАТА. Той се насра с Боримиров (който е супер сравнение с изп. дир. Гонзо)!!! КАКВО Е ВИНОВНО ВРАТАРЧЕТО? ПИТАМ?
Седем метра е вратата, седем гола на ЧОРБАТА!

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 06 окт 2009 17:14

tprodanov написа:Аз не мога да разбера, откъде идват ей така от нищото някакви хора, изпълзяват само когато в Левски има проблеми и ни пробутват теориите си против Гонзо и винаги услужливо забравят да споменат Батков?

Ти пък какво толкова защитаваш гонзо?След мача с локо пловдив го каза.Гонзо като ръководител се проваля,както стоичков,като трениор и на мен ми е любимец,като футболист,но не става за този пост просто за него достанич е преди ЛЕВСКИ иначе нямаше да се дошусне това падение.Батков ку...о вън от ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Таралеж в гащите за футболните босове

Мнениеот unist_gp » 06 окт 2009 17:15

Carpy написа:
unist_gp написа:
Carpy написа:И колко пари може да се откраднат от общински клуб? Общината като ти гласува 1 млн бюджет за година какво ще откраднеш? Тези пари едва ще стигнат за издръжка.

ами може, като дадеш на някоя приятелска фирма да направи асфалта около стадиона (и не го оправи), или като дадеш на твои хора да направят будки и магазинчета около стадиона, или пък да чистят около стадиона... и т.н. и т.н.

Защо бъркаш стадионите с футболните клубове? Бюджета на един общински футболен клуб е само за издръжка на футболния клуб. Никакви стадиони, асфалти и такива неща.

Ами стадионите са си така или иначе общински (с изкл. на няколко отбора).... след като е футболните клубове са такива и кръгът е затворен :mrgreen: много ми е странно как стават трансферите от общинските клубове, парите в общинска банка ли отиват?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 окт 2009 17:15

След като е слаб вратар,защо треньора го пуска?!Все едно нямате други вратари...Грешката е в треньора,и е тъпо да си измива ръцете за собствените си грешки!
Последна промяна от Alternative на 06 окт 2009 17:18, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 17:15

Ами много радост ми е донесъл и я помня. Тия дето си плюят легендите са в отсрещния сектор. А единствената причина за всичко е Батков. Нещо неясно?

Потребителски аватар
Ratnik
Контакти:

Мнениеот Ratnik » 06 окт 2009 17:20

tprodanov написа:Аз не мога да разбера, откъде идват ей така от нищото някакви хора, изпълзяват само когато в Левски има проблеми и ни пробутват теориите си против Гонзо и винаги услужливо забравят да споменат Батков?

То когато няма проблеми е лесно да коментираш, обаче ако тая пасмина не се измете от "Левски"(Батков, Баждеков, Достанич и т.н.), нищо добро не чака клуба. А Гонзо с мълчанието и подкрепата си за сръбския боклук помага само на Батков!
С Достанич- борба за 8-мо място е максимума :x
Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 17:22

Виж, аз съм убеден, че в тоя форум никой не знае на Гонзо правомощията и задължения. Изобщо не знам дали Ратко зависи от Гонзо. Изобщо не знам каква власт има Гонзо, а на адвокатО не вервам. Батков - ВЪН. Останалото не ни е проблем. Нито Гонзо, нито Баждеков.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 06 окт 2009 17:22

малката перука направи каде по голяма гре6ка с Вердер и после на Ливерпул го набутаха,а вие сега тормозите това мом4е .не е правилно на него да се прехварля вината.първенството е равностойно и резултатите са нормални.по добре истински да падате,отколкото да ви купуват ма4овете...това е пътя към Европа и дано най после някой стане футболист от този клуб и да го гледаме по диема :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 окт 2009 17:30

Не знам защо Баждеков се намесва в цялата тази история... Той е един от малкото, които си вършат работата много добре...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”