Ново скандално назначение от правителството !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Ново скандално назначение от правителството !!!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2013 17:38

Синьо сърце написа:Нищо не мисля, в другата тема имаше спор за това, виж снимки и аероклип на протеста. Нещо не вървят нещата, освен в София, донякъде...

И това теб те радва ли ? Искаш да ни управляват комунисти и фесове ли ? И недей веднага с това "Ама не искам Бойко и ГЕРБ !". И аз не ги искам, повярвай ми. И масата от протестиращите също.
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 юни 2013 17:43

Viktor4o_Rs написа:
Синьо сърце написа:Нищо не мисля, в другата тема имаше спор за това, виж снимки и аероклип на протеста. Нещо не вървят нещата, освен в София, донякъде...

И това теб те радва ли ? Искаш да ни управляват комунисти и фесове ли ? И недей веднага с това "Ама не искам Бойко и ГЕРБ !". И аз не ги искам, повярвай ми. И масата от протестиращите също.

Защо да се повтарям? Ясно съм казал, създаде ли се нова и чиста десница, съм първи под знамената ѝ!
Но дотогава опит за реабилитация на ГЕРБ няма да подкрепя. Орешарски да стабилизира страната и я прекара през зимата, пък дотогава другото трябва вече да е станало факт. Ако не-жалко!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 юни 2013 17:58

Синьо сърце написа:
Viktor4o_Rs написа:

Защо да се повтарям? Ясно съм казал, създаде ли се нова и чиста десница, съм първи под знамената ѝ!
Но дотогава опит за реабилитация на ГЕРБ няма да подкрепя. Орешарски да стабилизира страната и я прекара през зимата, пък дотогава другото трябва вече да е станало факт. Ако не-жалко!

какво значи да я прекара през зимата? Излиза, че който оцелее,а?Аман бе човек, 24г. чакаме все за зеленкото да се хванем. :|
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 юни 2013 18:04

Не знам, всички тук сме само футболни фенове и пишман политици. Хубавото е, че всеки иска нещо по-добро за страната и за себе си. Лошото-че всеки го вижда по различен начин. А кой е прав, не се знае!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”