Край на свободния он-лайн бетинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Поредно безобразие - край на онлайн залаганията за българи!

Мнениеот Sole » 18 юни 2013 16:48

Трябва да се забранят залаганията в цял свят на каквито и да спортни състезания!
/Тогава да видим как Сашо Диков ще си обяснява резултатите от мачовете :mrgreen: /

Потребителски аватар
Кировец II

Re: Поредно безобразие - край на онлайн залаганията за българи!

Мнениеот Кировец II » 18 юни 2013 16:54

Няма по-хубава новина за лузърите, дето си мислят, че със залози ще си оправят живота. :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

angelos1982
Контакти:

Re: Край на свободния он-лайн бетинг

Мнениеот angelos1982 » 18 юни 2013 17:10

mistreated написа:В настройките за влизане в интернет има опция за ползване на прокси.
За мозила пътят е Инструменти/Настройки/Разширени/Мрежа/Настройване

Слагате отметката на "ръчно настройване на прокси" и там поставят домейна на проксито. В гугъл потърсете, има достатъчно на брой свободни проксита. Просто копирате и слагате там.

браво,много точно и ясно обяснение,елементарно е ;)
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Bumer

Мнениеот Bumer » 18 юни 2013 17:20

dindan написа:А мен вече ме спряха,а имам там малко пари,тъкмо мислех да видя какво може да се заложи днес и бет-а блокиран,според мен трябваше да ни предупредят да си изтеглим парите
аз съм с браузър Опера,дайте малко помощ как да си пусна проксито

Излез от филма, никой не са спряли и никой няма да спират. Говорих с три различни доставчика на Интернет от София по въпроса и всички бяха единодушни: до никой не е достигало такова разпореждане и няма как изобщо това нещо да се случи, защото е в нарушение на куп разпоредби, ще доведе до драстично покачване на цената на интернет за всички потребители и си е на практика прилагане на АСТА. Момчетата ми казаха под сурдинка това, което и аз си мисля - просто искат с тоя поръчков закон да накарат самите букмейкъри да блокират БГ играчите. Но това силно се съмнявам да стане, щото тия букита, на които въобще им дреме, отдавна блокираха родните играчи, а на останалите им е през оная работа за някакъв поръчков закон в нарушение на куп евро-разпоредби.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 18 юни 2013 17:20

angelos1982 написа:
mistreated написа:В настройките за влизане в интернет има опция за ползване на прокси.
За мозила пътят е Инструменти/Настройки/Разширени/Мрежа/Настройване

Слагате отметката на "ръчно настройване на прокси" и там поставят домейна на проксито. В гугъл потърсете, има достатъчно на брой свободни проксита. Просто копирате и слагате там.

браво,много точно и ясно обяснение,елементарно е ;)

Ам не е чак толкова просто,зарежда ми сайта около 5 мин. и после не ми излиза да се логна
ако решиш да залагаш наживо невярвам успееш
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Bumer

Мнениеот Bumer » 18 юни 2013 17:22

А за клоуните в тая тема, които бръщолевят глупости за това как само Черепа плащал данъци, ще им кажа само да се запознаят с разпоредбите на Европейската Комисия и специално частта за двойното данъчно облагане. И да знаят, че почти всички големи букита плащат данъци на територията на ЕС.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2013 17:23

dunavfc написа:Днес победи В.Божков ;) Някой не се е ли запитвал,защо няма друга фирма в България за залагания,освен Еврофутбол ;)
Този закон е тъп и безсмислен,който го е въвел е пълен наивник и олигофрен...

Значи ти си по-голям наивник и още по-голям олигофрен, защотот този, който го въведе е пожарникарския ти идол, където те буди с шланга всяка вечер, облян в пот... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 юни 2013 17:29

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 18 юни 2013 17:34

Bumer написа:
dindan написа:А мен вече ме спряха,а имам там малко пари,тъкмо мислех да видя какво може да се заложи днес и бет-а блокиран,според мен трябваше да ни предупредят да си изтеглим парите
аз съм с браузър Опера,дайте малко помощ как да си пусна проксито

Излез от филма, никой не са спряли и никой няма да спират. Говорих с три различни доставчика на Интернет от София по въпроса и всички бяха единодушни: до никой не е достигало такова разпореждане и няма как изобщо това нещо да се случи, защото е в нарушение на куп разпоредби, ще доведе до драстично покачване на цената на интернет за всички потребители и си е на практика прилагане на АСТА. Момчетата ми казаха под сурдинка това, което и аз си мисля - просто искат с тоя поръчков закон да накарат самите букмейкъри да блокират БГ играчите. Но това силно се съмнявам да стане, щото тия букита, на които въобще им дреме, отдавна блокираха родните играчи, а на останалите им е през оная работа за някакъв поръчков закон в нарушение на куп евро-разпоредби.

е няма филм,няма театър,аз съм от Русе и немога да вляза и не само в бета- а в много други сайтове,в някои влизам,но не са на български,а щом става въпрос за пари предпочитам да си не български сайта
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 18 юни 2013 17:40

При мен блокираха бет365,но съм и с VPN мрежа така че не ми дреме!!!

Върни се в “Игри и забавления”