Край на свободния он-лайн бетинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Поредно безобразие - край на онлайн залаганията за българи!

Мнениеот Empty » 18 юни 2013 15:02

ANDI7 написа:добра е за малоумници каквито са и подлогите на черепа но нищо няма да спечелят

Не само, че нищо няма да спечелят, а и тези букита ще си отрежат спонсорствата към сайтове и много хора ще загубят парии

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 18 юни 2013 15:05

данъчно облагане е нарушение на изискванията на ЕК и решенията на съда

Наско
Контакти:

Мнениеот Наско » 18 юни 2013 15:05

Днес нека кажем ТВЪРДО "НЕ" НА ДИКТАТУРАТА НА ПЛАМЕН ОЛИГАРХСКИ, КОЙТО ИМА ТЯСНА ВРЪЗКА МАФИОТА ВАСИЛ БОЖКОВ И ОБИЧА ДА РАЗВАЛЯ СЕДЯНКИ НА УЧИТЕЛИТЕ!ТОЛЕРАНСА СВЪРШИ! ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!

П.О.П.П.
С.С.П.П.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 18 юни 2013 15:13

Empty написа:
ANDI7 написа:добра е за малоумници каквито са и подлогите на черепа но нищо няма да спечелят

Не само, че нищо няма да спечелят, а и тези букита ще си отрежат спонсорствата към сайтове и много хора ще загубят парии

Сайтовете не спонсорират. Всеки регистрирал се през сайта "Х" в сайт за залагния получава процент от загубите на този регистрирал се през сайта.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 18 юни 2013 15:16

stn написа:
Empty написа:

Сайтовете не спонсорират. Всеки регистрирал се през сайта "Х" в сайт за залагния получава процент от загубите на този регистрирал се през сайта.

Преди време съм участвал в игри и от такива си черпя информация за залагане.Там има награди под формата на парични ваучери за залагане в 365...или други сайтове.Лично аз съм харчил такива, така че не обеснявай....Това, което си написал е съвсем друго.Сигурно ще може да се влиза от прокси сървари, но мога ли да попитам защо не предупредиха по- явно, защото има хора, които залагат хиляди и трябва да се пуснат за теглене?. :roll:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 18 юни 2013 16:07

Поредният пример за лакомията на властта. Чули че из интернет се въртят големи пари от залагане и дай и ние да отмъкнем нещо от тях. Съвсем нормално е букмейкърите да покажат среден пръст на малоумниците сътворили подобен глупав закон и да не им плащат никакъв лиценз, още повече, че даже и да искат да платят лиценз, още не са се подготвили да издават лицензи. Предполагам, че сме им много дребни и незначителни, иначе ще ни спукат задниците в международните съдилища за нелоялна конкуренция. Защото Европа не може да търпи подобни простотии -
Държавата България: "Забранявам ти да упражняваш дейност на територията на страната без да ти дадем лиценз"
Букмейкъра: "Ами дайте ми лиценз"
Държавата България: "Ъ-ъ-ъ-ъ"
Въпроса е от тук нататък какво се случва. Има разлика да се забрани дейността на територията на България и букмейкъра да ми забрани да залагам защото съм Българин. Има начини да влизаш в сайтовете и да ги заблуждаваш, че не влизаш от България, а забранят ли на Българи да влизат тогава трябва да се види дали това не е дискриминация, спрямо която в Европа също са много чувствителни.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Край на свободния он-лайн бетинг

Мнениеот Thsmith » 18 юни 2013 16:08

ПортугалецКамикадзе написа:To и аз не съм специалист в тая област, ама по принцип проксито май е сайт, чрез който влизаш в други сайтове с ip, което не е твое.
http://hidemyass.com/proxy-list/

просто си свали браузера Тор и всичко ще ти става автоматично. Без да се занимаваш изобщо с проксита и тн.

--
Иначе на мен и този сайт който споменахте efbet.bg и в тези в които залагам ми се отварят съвсем спокойно. По нормалния начин, без проксита и други браузери... При мен не са блокирани ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 18 юни 2013 16:21

Тенкю за инфото-
преди малко си изтеглих
почти всичките
пари.

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 18 юни 2013 16:27

И аз в 365 си влизам без проблем.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 18 юни 2013 16:47

А мен вече ме спряха,а имам там малко пари,тъкмо мислех да видя какво може да се заложи днес и бет-а блокиран,според мен трябваше да ни предупредят да си изтеглим парите
аз съм с браузър Опера,дайте малко помощ как да си пусна проксито
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Игри и забавления”