Групите с обща позиция за Коко Динев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Групите с обща позиция за Коко Динев

Мнениеот hetfield » 18 юни 2013 11:20

Защо трябва да ми я връщат?Имаше облог загубих го тогава,не виждам защо трябва да се връщаме назад!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 юни 2013 12:52

Тралала написа:Аз искам да попитам един човек тук. Ще имаш ли доблестта и мъжеството да върнеш бутилката Джак Даниълс на човека с никнейм HETFIELD!

Изтриеш ли ми този коментар, ще е ясно що за мъж си!

Без да съм наясно за какво става въпрос :lol: Извини се бе, извини се бе, извини се!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Тралала

Мнениеот Тралала » 18 юни 2013 13:31

hetfield написа:Защо трябва да ми я връщат?Имаше облог загубих го тогава,не виждам защо трябва да се връщаме назад!

Облогът не беше ли за това, че Константин Динев не е собственик на Локомотив Пловдив?

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 18 юни 2013 14:19

Облогът беше за това дали ще се намери нов собственик мисля до нова година.Марешки пое издръжката на клуба съответно аз изгубих.Смятам да не дискутирам повече това,надявам се и Вие.И за протокола в момента пия бира с мода и ако решим довечера и на Джак ще продължим.Със здраве и успех

Върни се в “Локо Пловдив”