Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Сблъсъци пред централата на партия "Атака"

Мнениеот RedeviL » 18 юни 2013 13:38

dunavfc написа:Ако ГЕРБ бяха назначили за шеф на Данс,Митьо Очите или Маргините и после обаче го отменят,ти щеше ли да им простиш ? Особено ти,който си толкова озлобен и ограничен ? За пушенето не трябва да се водят,никакви дискусии,дори и в кафенето на Позитано 20,народа се произнесе !

Примерът ти е леко нелеп! Пеевски може да е противоречива личност със съмнителна репутация, но никога не е бил осъден наркобос! За сметка на това ГЕРБ имаха 3.5 години време да управляват, за да разберем каква върхушка представлява кликата на Борисов и Цветанов! Правителството на Орешарски, дори още не е встъпило изцяло във власт и вече му се иска оставката.. Според теб това нормално ли е?

dunavfc написа:За пушенето не трябва да се водят,никакви дискусии,дори и в кафенето на Позитано 20,народа се произнесе !

И кога се е произнесъл народа, че не ми стана ясно! Аз също съм против отмяната на забраната, но не смяташ ли, че е малко нагло да говориш от името на народа?
Последна промяна от RedeviL на 18 юни 2013 13:40, променено общо 1 път.

minchev_1951
Контакти:

Свободата ще бъде!

Мнениеот minchev_1951 » 18 юни 2013 13:39

Изображение

Великият Бийтълс Сър Пол Маккартни днес навършва 71 години. Неслучайно е признат за композитор на всички времена, а музиката му вече е символ за промяна на няколко поколения. През вече далечната 1990 г. с неговата LET IT BE започна промяната и демокрацията в България. Тя звучеше от радиото и телевизионния екран, по площади и митинги и беше надежда, че Свободата ще бъде. Днес България отново е по площадите и улиците, защото въпреки мутрите, политическата мафия, олигарсите и корпорациите - Свободата ще бъде.

http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=ebd9ec95

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2013 13:39

Как да притискаш кабинет който под натиск на обществото се отказва да направи министър един престъпник (Дюнигейт) и после тихичко го назначава за съветник на премиера.Сега също така тихичко иска да върнат в парламента Пеевски.Това правителство трябваше да е надпартийно и съставено от експерти.Но се оказа,че както при старата тройна коалиция то пак е раздадено на порции които партиите усвояват.За това народа излезна на протест срещу управлението на БСП,ДПС и Атака!Пеевски свали кабинета на Орешарски,но той просто преля чашата на търпението.Целия кабинет е пълен с такива кърлежи като него.А областните управи?Как ще обясните на хората,че за областен на Благоевград е назначен човек който няма и един ден трудов стаж?Та Муса е работил само като депутат.А сега вече управлява цяла област.Единствената му заслуга да е на този пост е,че е от ДПС!Като толкова ги искате терзи кърлежи лижете им задника,аз им искам оставката!Правителството е пътник.Обратното броене вече започна!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 13:39

Laetitia написа:
dunavfc написа:Наистина нямам време да прочета цялата статия,сигурен съм,че е много поучителна и интересна,в крайна сметка,колко милиарда е откраднал Костов ?
"Копи-пейст" на писанията на някой антикомунист. :mrgreen:

Някъде,четох че Костов откраднал към 27 милиарда в периода 1997 - 2001,затова е цялата злоба към него...Все пак е най-богатият човек на балканите :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 юни 2013 13:41

БСП си е дясна партия. А пък крилата в нея са бизнесгрупировки.
Много се оляхме май едни и същи да се убеждаваме в едно и също! ;) Дотягаме на хората, това е спортен форум, все пак! Мен обаче ме притеснява, че с оставка или без, пак излъганите ще останат...хората. Без значение от политическите им пристрастия. Нещо много на сценарий почна да намирисва цялата история. Ще видим какво ще стане.
Дано е добро за България. Инак не ми се мисли...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юни 2013 13:42

Само ти прочетох "един престъпник в Дюнигейт" и спрях дотам! Съдът кога се е произнесъл с присъдата, че съм пропуснал.. Ако така се хвърлят обвинения, то тогава Борисов, Цветанов, Флоров и ко. отдавна трябваше да си правят компания в Софийския затвор, а не четвъртият тихомълком да си получава заплатките..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 13:43

alexveselinov написа:
Чакай,малко бе,имаше ли протести пред офисите на БСП,ДПС и ГЕРБ ? Имаше ? Имаше ли побоища,чупене и вандалнщини ? Не,нямаше..Защо само при АТАКА става това ? Какъв е той,че ще ми затваря улицата бе ? А се оказа,че дори и е нямал разрешение,но ние сме толкова тъпа и проста държава,че кой го боли за това...
Това,което направи предната вечер,заслужаваше публичен линч,този протест е най-малкото,което получи !!!
Този човек излезе със своите мутри и започна да раздава правосъдие сред протестиращите и журналисти,не мога,повтарям,подчертавам НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И АТАКА !!! Алекс или си отвори очите и погледни истината или ще живееш в безкрайна и коварна слепота !

Когато те напада пияна,дрогирана и добре подплатена тълпа нормално е да се защитиш! Това ли им е гражданския протест?Да ходят и да хвърлят камъни и бутилки по централата на АТАКА?
Е,бати гражданите!
Това са групички провокатори!До моя блок има централа на ГЕРБ и в четвъртък вечерта имаше доста голяма група възрастни мъже и млади момчета.Много се съмнявам че това беше случайно.

Не си сериозен бе човек !? Кажи ми,че просто се гъбаркаш с мен ? Ти и твоят вожд,тотално спазвате принципа "Крадеца,вика дръжте краде..."
Ти погледна ли хората,около Волен ? Не приличат на нацепени батки и мутри нали ? Приличат ли ти на симпатизанти ? Вчера пред офисите на АТАКА имаше хиляди в началото,как пък всички са пияни,дрогирани и платени ? Какъв е смисъла на ГЕРБ да плащат на някой да дразни АТАКА,след като АТАКА е мъртва партия,която не застрашава никого ? Правителството пада,ББ ще се занимава с партия тия РЗС и Лидер,като АТАКА ? Мисли,малко бе човек,недей се облъчва от Алфа ТВ.

Потребителски аватар
Отбора на народа

Re: Свободата ще бъде!

Мнениеот Отбора на народа » 18 юни 2013 13:43

Ще бъде когато такива индивиди, като тоя от аватара ми, бъдат тикнати в затвора ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 18 юни 2013 13:44

Laetitia написа:
dunavfc написа:Наистина нямам време да прочета цялата статия,сигурен съм,че е много поучителна и интересна,в крайна сметка,колко милиарда е откраднал Костов ?
"Копи-пейст" на писанията на някой антикомунист. :mrgreen:

Кажи ми къде ви е дясната алтернатива на ГЕРБ,както вървят нещата скоро ще има избори.Или пак ще ги оставите да оберат десните избиратели.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 юни 2013 13:49

RedeviL написа:
dunavfc написа:Ако ГЕРБ бяха назначили за шеф на Данс,Митьо Очите или Маргините и после обаче го отменят,ти щеше ли да им простиш ? Особено ти,който си толкова озлобен и ограничен ? За пушенето не трябва да се водят,никакви дискусии,дори и в кафенето на Позитано 20,народа се произнесе !

Примерът ти е леко нелеп! Пеевски може да е противоречива личност със съмнителна репутация, но никога не е бил осъден наркобос! За сметка на това ГЕРБ имаха 3.5 години време да управляват, за да разберем каква върхушка представлява кликата на Борисов и Цветанов! Правителството на Орешарски, дори още не е встъпило изцяло във власт и вече му се иска оставката.. Според теб това нормално ли е?

dunavfc написа:За пушенето не трябва да се водят,никакви дискусии,дори и в кафенето на Позитано 20,народа се произнесе !

И кога се е произнесъл народа, че не ми стана ясно! Аз също съм против отмяната на забраната, но не смяташ ли, че е малко нагло да говориш от името на народа?

Еми,понеже тука редовно се прехвърлят снимки на ББ с Пашата и други знайни и незнайни типове от подземният свят и според вас тия снимки на 100 % доказват разни неща.Аз гледам сега в момента една много хубава снимка,как Д.Пеевски се разхожда на плажа с Илия Павлов и не ме упреквай,че в мен започват да изникват някакви,такива странни мисли,относно това...Да не е осъден,въпреки,че беше уволнен заради силни съмнения в корупция,но да ти кажа,много съмнителни типове в България не са осъждани,а със сигурност може да се каже,че са хора от подземният свят ;)
Виждам тука започна да използваш думи като Върхушка,Клика...къде ли съм ги чувал и от кого ли :roll:
А къде се е произнесъл народа е много лесно да провериш в Гугъл от проведените социологическите проучвани ;)
Не мога да ти цитирам всички линкове,защото има някакво ограничение,но ей това мен ме интересува най-много http://news.ibox.bg/news/id_310320440
Според теб,трябва ли пак да дадем 30 млн. и да проведем референдум по въпроса,че хора като теб да не мислят,че е нагло да се произнасям от тяхно име.
Аз пък съм против насилието на Гей парадите,ама пука ли му на някого за мнението ми ?

Върни се в “Архив”