ГЕРБ нямали нищо против Пеевски, искали само да управляват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ГЕРБ нямали нищо против Пеевски, искали само да управляват

Мнениеот mistreated » 18 юни 2013 12:02

onceMORT написа:Зам. министъра, с интересното мнение за Левски и Ботев, подкрепяш ли го? Ако се изкаже отново в духа на доклада си, това официална политика на българското правителство ли е? Отговорът на този въпрос е наистина страшен, ако се замислиш.

Честно да ти кажа, пропуснал съм за какво става въпрос.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юни 2013 12:05

onceMORT написа:
RedeviL написа:
onceMORT написа:
RedeviL написа:Извинявам се, ако съм те обидил с нещо! Просто си изразявам мнението! ;)

RedeviL написа:И кво викате? "Дайте да махнем първо червените пък после ще се разправяме с ГЕРБ".. Така ли? Я не на мен тия фишеци, гербески подлоги такива!! :mrgreen:

Ти кажи дали си обидил. Не е нормално да има такива обръщения, да не говорим че изповядвам съвсем различна идеология от тази на ГЕРБ.

С думите си, а може би и с действията си, подкрепяш точно техния сценарий! Какво друго да си помисля?

Не техният сценарий, с думите и протестите си пазя България от турцизирането и. От даването на сигурността на държавата на човек без никакъв практически опит. От зам. министри с откровено протурско мнение за националните ни герои.

До искането за оставка на правителството се въздържах да кажа, че протестите протичат по сценария на ГЕРБ, но след това...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 12:07

mistreated написа:
onceMORT написа:Зам. министъра, с интересното мнение за Левски и Ботев, подкрепяш ли го? Ако се изкаже отново в духа на доклада си, това официална политика на българското правителство ли е? Отговорът на този въпрос е наистина страшен, ако се замислиш.

Честно да ти кажа, пропуснал съм за какво става въпрос.

http://www.razkritia.com/234232/kak-e-v ... arushitel/
Намери си сам доклада и има го на доста места в нета. Това не трябва да е официалната политика на български зам. министър, това е моето мнение и ако се изкаже отново в този дух, не протест, а въоръжен протест трябва да има.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 12:10

RedeviL написа:
onceMORT написа:
Не техният сценарий, с думите и протестите си пазя България от турцизирането и. От даването на сигурността на държавата на човек без никакъв практически опит. От зам. министри с откровено протурско мнение за националните ни герои.

До искането за оставка на правителството се въздържах да кажа, че протестите протичат по сценария на ГЕРБ, но след това...

Мукадес Налбант е твоят човек за зам. министър ли? Тя заслужава да харчи данъците ти? Да решава какво да се изучава в училищата? Може за теб да е така, за мен това не важи.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 юни 2013 12:11

onceMORT написа:Забравяте някои от основните идеи на демокрацията - правото на собствено мнение, никой не е казал че всеки трябва да е съгласен с вас, ните че вашето мнение е най-правилното на този свят. Всеки има право на протест за нещо, с което не е съгласен.

Това и аз го казах доста пъти, така е!
Това, което е странното в случая, е, че този кабинет никога не е имал доверието на тези протестиращи-болшинството от ГЕРБ, както и традиционно десни избиратели. Както и такива, останали без представителство в тоз парламент. И без грешките( които са факт), кабинетът щеше да бъде атакуван по дифолт от тях. Тези грешки обаче не са аргумент за оставка, и то на 20-ия ден! Реален аргумент за оставка липсва, а водещ такъв е неприязънта на протестиращите към БСП и ДПС. Изборните резултати обаче са факт и трябва да се приемат.
Съгласен съм с тезата, че протестът е полезен за правителството, и то доста! Който и да е на власт в България, трябва да му се напомня непрекъснато, че е слуга на хората, а не те на него! И че всъщност тези, които днес протестират, защото не го харесват, му правят услуга! Защото не работи ли както трябва, утре на улицата няма да са само твърдото ядро на противниците му, а ще излязат и другите. И тогава вече спасение няма!
Грешките са факт, жълтият картон също. Кой как ще го тълкува-негов проблем! Този кабинет така или инак е подкрепен от 1 500 000 човека, които гледат на него с надежда да стабилизира фронта и прекара страната през зимата. А не да кадрува на ДАНС и областните управители. Предадат ли тези хора, да си бият камшика и да не се вясват в политиката повече! Това е положението, кратко и ясно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 12:22

Синьо сърце написа:
onceMORT написа:Забравяте някои от основните идеи на демокрацията - правото на собствено мнение, никой не е казал че всеки трябва да е съгласен с вас, ните че вашето мнение е най-правилното на този свят. Всеки има право на протест за нещо, с което не е съгласен.

Това и аз го казах доста пъти, така е!
Това, което е странното в случая, е, че този кабинет никога не е имал доверието на тези протестиращи-болшинството от ГЕРБ, както и традиционно десни избиратели. Както и такива, останали без представителство в тоз парламент. И без грешките( които са факт), кабинетът щеше да бъде атакуван по дифолт от тях. Тези грешки обаче не са аргумент за оставка, и то на 20-ия ден! Реален аргумент за оставка липсва, а водещ такъв е неприязънта на протестиращите към БСП и ДПС. Изборните резултати обаче са факт и трябва да се приемат.
Съгласен съм с тезата, че протестът е полезен за правителството, и то доста! Който и да е на власт в България, трябва да му се напомня непрекъснато, че е слуга на хората, а не те на него! И че всъщност тези, които днес протестират, защото не го харесват, му правят услуга! Защото не работи ли както трябва, утре на улицата няма да са само твърдото ядро на противниците му, а ще излязат и другите. И тогава вече спасение няма!
Грешките са факт, жълтият картон също. Кой как ще го тълкува-негов проблем! Този кабинет така или инак е подкрепен от 1 500 000 човека, които гледат на него с надежда да стабилизира фронта и прекара страната през зимата. А не да кадрува на ДАНС и областните управители. Предадат ли тези хора, да си бият камшика и да не се вясват в политиката повече! Това е положението, кратко и ясно!

От 5-6 дена спорим с теб, но това е нещо с което съм съгласен. Не ми пука нито за ББ, нито за Костов, нито за Станишев, нито за който и да е от управляващите до сега, точна така като и на тях не им пука за мен. Тези м.нети искат да управляват няколко десетки милиарда, като ни управляват и да се измъкнат със своята част от тях. Аз искам да извлека най-полезното от тях за мен. Не да ме правят на глупак с подобни идиотски решения.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 юни 2013 13:24

И според мен болшинството от хората по улиците са десни избиратели.В момента за добро или за лошо ГЕРБ е най в дясно големите партии.Освен това има и други партии които са център или дясно и при едни избори които не са манипулирани както бяха тези ( от Дилян Пеевски и неговата телевизия),могат да влезнат и ДСБ,и Кунева и НФСБ.Така че избори си трябват,а тези протести са в отговор на това че хората казват : Ние сме наясно че БСП и ДПС направиха преврат,като се започне от скалъпените протести през февруари на лумпенизирани платени викачи,и се стигне до деня за размисъл и изолацията на от другите партии към ГЕРБ.....да не забравя съглашателството с АТАКА.Та за това сега хиляди ,млади,образовани хора са по улиците.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 18 юни 2013 16:13

Пловдивчанина написа:ЯсноЧ Толкова ограничени момченца, като феновете на сдружение Ботев2010 няма!!! На цяла България са ясни очевадните истини относно бащиците им Цв. Василев, Пеевски и Доган, Цяла България е излязла по улиците да ги свали за да ни опази от кражбите и безобразията, които вършат, само фенчетата на сдружението са заровили като щрауси глави в пясъка и си знаят тяхната.
Има много истина в това, че т.н. фенове на сдружението са от околните на гр. Пловдив села и паланки.

Скапаните жълтури, подлите папагали, смешните селяни, те са виновни за всичко!!! Пич ти просто не си в час и говориш пълниш глупости. Познаваш 10 знайни лица ботевисти и говориш глупости. Чак си вярваш. Успокой се малко вече и я давай малко по лабаво, че земеш да скъсаш някой вратен минискус дето казва бат ти Бекама. Ей такива като теб социални екперименти с предрешен негативен край, като започнете да се правите на големите граждани и лошо да му стане на човек. На майка му родители от с.Чоба и с.Оризаре, запознали се на събора в с.Тюркмен. На татко му и там долу-горе същата - единия от с.Динк, другия от с.Войсил и навремето се запознали в ябълковата градина преди Първомай. И вече дълбоко убеден че е Пловдивчанин и то кореняк.

Ти остроумнико на ясно ли си колко достойни хора живеят по селата и колко чест и морал има при тях за разлика от такива гражданчета като теб? Че тия селяни с къртовския си труд са хранили и бабите и дядовците ви, които навремето са клатили крачета из градовете, за да се пръкнете Вие г-н Гражданино? Че тези хора почнаха да се претопяват и виждаш кво става с държавата?!

Нарицателното "селянин" дълбоко в себе си крие много смисъл. Разтълкуването на тази дума не води до човечеца със селко местожителство, който по честен и мъчителен начин изкарва хляба за семейството си, а до изруда - дерибей в града, който е свикнал вечно някой да му го дава на тепсия!!!

И щом ти г-н Гражданин на един вековен и пропит с велика история град като Пловдив оспяваш от всичко възможно да покажеш, колко много мразиш,ненавиждаш,презираш и какво ли още не хора на същия този град, то ти същия доказваш, че с право можеш да се наречеш "СЕЛЯНИН".

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 18 юни 2013 16:17

Много се извинявам на всички във форума за отклоняването от темата!!!

Правителството много бързо се изчерпа и се вижда че неговата агоние е безсмислено да се наблюдава повече. Това правителство беше неудоброне от народния вот и беше изкуствено направено от 3 коренно различни партии, всяка от която се има за повече от другите. Резултатите са налице. ОСТАВКА!!! Велико народно събрание, нова конституция и дай Боже вече България за българите!!!!!

Ако ли не - към някой от терминалите и Господ да ни е напомощ!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 18 юни 2013 17:38

canary написа:Много се извинявам на всички във форума за отклоняването от темата!!!

Правителството много бързо се изчерпа и се вижда че неговата агоние е безсмислено да се наблюдава повече. Това правителство беше неудоброне от народния вот и беше изкуствено направено от 3 коренно различни партии, всяка от която се има за повече от другите. Резултатите са налице. ОСТАВКА!!! Велико народно събрание, нова конституция и дай Боже вече България за българите!!!!!

Ако ли не - към някой от терминалите и Господ да ни е напомощ!!!!!!!!!!!

Ще стане, ама ако спрем да им гласуваме на тъпите и манипулирани избори. Сигурно, ако никой не отиде да гласува те пак ще изкарат някакви проценти... Толкова са смешни, че няма на къде. 250 смешника и техните любими милионерчета... Това е държавата България.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Върни се в “Свободна зона”