Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот MCMXIII » 17 юни 2013 17:14

Леле как си ги пиша НюкЯсъл :oops:
Ливърпул- Бил от CARCASS с тяхна тениска, последнта им ШЛ и феновете им. Та те така :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 юни 2013 17:35

Още ли го дъвчете тоя спор.Дори на Мегън му стана ясно, че ВЛ е по-силно от ПД и са покри :mrgreen: :mrgreen:
ВЛ е божествено първенство, а Боби Борисов - неговия пророк :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 17 юни 2013 17:50

smoothc написа:
Нищо чудно след някоя година ВЛ да е и извън тройката.

Аргументите!?
Защо говорите наизуст,без дори първо да определите обективните фактори,които са повече от красноречиви,че Висшага лига още дълги години ще бъде номер едно,а какво остава за топ 3.
Няма нито един индикатор,който дори 1% да генерира такава вероятност,а ти прогнозираш че до няколко години ще е извън топ 3..просто недоумявам как е възможно да се излагате по такъв елементарен начин,а иначе претенциите че разбираме футбола са огромни ;)

Испания вече изпревари Англия в коефициентите на УЕФА.И Германия е много близо до Англия.И последните 2 години имат повече коефициент от Англия.И ако Италия си върнат силните години Англия ще е извън тройката.От къде сте сигурни ,че Стоук ще победи Райо силно се съмнявам.Валенсия без да си дава много зор ги победи Стоук почти нищо не показа и в двата мача.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 юни 2013 18:25

rhaegar написа:
Groucho написа:
rhaegar написа:Сдобил се е в мачове всеки срещу всеки. Това че Милан се класира за ШЛ, а Фио за ЛЕ, какво показва за състоянието на Киево? Особено в сравнение с Фулъм, Щутгарт и Билбао? Най-вероятно, че и двата отбора са спечелили срещу Киево, съответно Киево е по-слаб отбор от тях и до там. Но не можеш да кажеш как стои Киево, спрямо изброените от мен отбори.

Именно, няма реална статистика, по която да се сравнява обективно силата на средняците и опашкарите в отделните първенства. Въпрос на мнение. За теб са в Англия, за друг - в Испания, за трети - в Германия.

Ами това си беше моята теза, още от началото на темата. Че Барса и Реал са по-силни от водещите английски отбори, но "пълнежът" на ВЛ е доста по-качествен от този в Примера. И съответно конкуренцията в Англия е по-висока.

Тука като доказателство за по-добрия "пълнеж" може да бъде извадката,че на всяко световно или европейско първенство в последните няколко години най-много играчи има от Висшата лига.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 юни 2013 00:43

Щом откроявате Барса и Реал, кои остават в понятието "средна класа" или "пълнеж"? Валенсия? Севиля? Атлетико Мадрид? Еспаньол?... Помните ли как свършиха испано-английските финали в ЛЕ последните няколко години? 4:0 и 2:1 в полза на испанската средна класа... Същата средна класа, която елиминира безпроблемно английските си съперници в ЛЕ.
Просто факти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2013 01:32

Около 16 пъти изброих какво смятам за "пълнеж", не знам защо трябва да повтарям-отборите от десето място надолу. И горе-долу още толкова пъти обясних, защо според мен разните класации на УЕФА и мачовете в Европа не са точен критерий за конкурентонстта на съответното първенство, ама карай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 юни 2013 05:21

Незабавно да се вземе пример от БФС-то и да се намалят групите! Вън на пълнежа ;)

П.П. Ти знаеш ли, че съм виждал през моя съзнателен живот БАЙЕРН 10-и. Па они че изпаднат бре :oops:

Хубав ден на всички!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2013 09:33

Защо вън? Именно тези отбори придават колорит на ВЛ в опита си да се борят с по-богатите. Това че в Примера излизат с три защитни линии срещу Барса/Реал/Атлетико и гледаме "пробий бетона", не значи че навсякъде е така. Това че Байерн е бил десети е еднократно явление и не се знае дали скоро ще го видиш в съзнателния си живот.

Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 18 юни 2013 10:12

rhaegar написа:Защо вън? Именно тези отбори придават колорит на ВЛ в опита си да се борят с по-богатите. Това че в Примера излизат с три защитни линии срещу Барса/Реал/Атлетико и гледаме "пробий бетона", не значи че навсякъде е така. Това че Байерн е бил десети е еднократно явление и не се знае дали скоро ще го видиш в съзнателния си живот.

В Примера не винаги е била така само преди няколко сезона Реал и Барселона губеха по 3,4,5 гола разлика.Но за жалост доста се свали нивото на доста отбори.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2013 10:20

matador написа:
rhaegar написа:Защо вън? Именно тези отбори придават колорит на ВЛ в опита си да се борят с по-богатите. Това че в Примера излизат с три защитни линии срещу Барса/Реал/Атлетико и гледаме "пробий бетона", не значи че навсякъде е така. Това че Байерн е бил десети е еднократно явление и не се знае дали скоро ще го видиш в съзнателния си живот.

В Примера не винаги е била така само преди няколко сезона Реал и Барселона губеха по 3,4,5 гола разлика.Но за жалост доста се свали нивото на доста отбори.

Ами така е, като си гласуват несправедливо разпределение на парите и Барса и Реал взимат повече от всички останали, взети заедно.

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”