Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот smoothc » 17 юни 2013 16:44

Какво статистиката и историята ясно сочат? Покажи.

П.П. Нека дойде някой отбор на финал, пък ще видим колко е лесно. Случвало се е. После няка си се пообърнаха нещата. То и Гърция станах европййки шампион. Това лесно ли е? Колко пъти ще се повтори

П.П.П. Въпросът не е ли, кое е по силното първенство?

Аз да ти покажа!? Пич,проявяваш голяма наглост,но това си е изцяло за твоя сметка ;)
Има си специализирани сайтове,където всеки може да се информира!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 юни 2013 16:45

MCMXIII написа:
niki87 написа:
Футболът беше на гости на "Уембли"

ФИЛ МАКНЪЛТИ,
Би Би Си

Химнът на Евро '96 "Футболът се завръща у дома" бе един от сувенирите, които Германия отнесе от Англия със себе си в онова паметно лято, както и самият трофей. Същото се случи сега, в нощта, в която Байерн, Робен и Юп Хайнкес постигнаха своята реабилитация. Отборът излекува раните от загубите от Интер и Челси. Баварският гигант, наричан някога ФК Холивуд, спечели петата си европейска титла и се изравни с Ливърпул на третото място.
Великолепният мач беше не само шедьовър, но показа и лицето на Бундеслигата пред света, както и промяната в баланса на силите в големите европейски първенства. Футболът не се завърна у дома в събота вечерта, той ни дойде на гости, защото ако е жив някъде в този момент, това е в Германия. След победите на Байерн и Борусия над Барселона и Реал на полуфиналите двата отбора се оказаха достойни за финалния мач, който бе схватка от първата до последната минута.
Ако победата бе катарзис за Байерн, представянето на Борусия и нейното достойнство допълниха общото впечатление, че Бундеслигата демонстрира своята сила в дома на Висшата лига. Конкуренцията в Премиършип може и да е по-голяма, но двата германски отбора предложиха повече от най-доброто, което английското първенство може да покаже. Мачът им е повод за размисъл за новия мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, който няма опит в евротурнирите, както и за неговите колеги Мануел Пелегрини и Жозе Моуриньо, на които предстои да поемат постовете в Манчестър Сити и Челси. Байерн и Борусия, както и техните фенове, залели "Уембли" в червено и жълто, изнесоха запомнящ се спектакъл. Герои в него бяха и загубилите. Да, хилядите германци, които препълниха пространството около и на "Уембли", отнесоха футбола със себе си у дома.

В стил Играта: Това го казва англичанин от Англия :!: Четете внимателно ;) Няма такъв смях :) :) :) :)

Основното за нашия спор 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 юни 2013 16:48

smoothc написа:
Какво статистиката и историята ясно сочат? Покажи.

П.П. Нека дойде някой отбор на финал, пък ще видим колко е лесно. Случвало се е. После нека си се пообърнаха нещата. То и Гърция станах европйски шампион. Това лесно ли е? Колко пъти ще се повтори

П.П.П. Въпросът не е ли, кое е по силното първенство?

Аз да ти покажа!? Пич,проявяваш голяма наглост,но това си е изцяло за твоя сметка ;)
Има си специализирани сайтове,където всеки може да се информира!

За какво да се информирам? За заплатите на играчите ли? Или кой коя чукал?
Тук трима ви казваме, че в момента ПД е над ВЛ, вие ми говорите за... нещо си :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 юни 2013 16:50

Абе не знам. Ние пък трима ви казваме обратното....... :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 юни 2013 16:53

[center]Реднап: В Англия не знаем как да играем футбол, само ритаме без мисъл[/center]

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап разкритикува остро английските национални отбори като сподели, че те „не знаят как да играят футбол“.

Мъжкият отбор на „трите лъва“ бе сериозно разкритикуван за представянето си срещу Бразилия и Ирландия, а пък младежкият национален отбор отпадна безславно от Европейското първенство в Израел, след като загуби всичките си три мача с голова разлика 1:5 и без да отбележи гол от игра.

Затова Реднап призова за големи промени в националните гарнитури, за да може английският футбол да се подобри.

„Вълнувам се за английския отбор на всички нива и съм ужасно разочарован, когато виждам, че се представяме толкова зле срещу други страни, когато имаме такива страхотни индивидуалности“, написа Реднап за „Сън“.

„Но големият проблем, който всички ние срещаме е, че английският футбол трябва да се промени. И трябва да дойде от най-високото ниво на играта.“

„Това означава мениджърът Рой Ходжсън да се синхронизира с треньори на всяко ниво да работят в една и съща посока. Ние не знаем как да играем футбол. Само ритаме топката по терена и това не ни довежда доникъде.“

„Децата не са тренирани по един и същ начин – правилният начин – от малка възраст. Като резултатът имаме мъжки отбор, който се представя много под нивото.“

Според Реднап това се дължи не на липса на талантливи футболисти. „Вижте така нареченото 'Златно поколение' на Стивън Джерард, Франк Лампард, Джон Тери, Уейн Рууни, Ашли Коул и така нататък.“

„Човек за човек нямаше страна на земята, която може да се сравни с това на хартия. Но заедно те никога не го показаха, защото просто блъскахме топката напред и се надявахме на най-доброто.“

„В международния футбол не можеш просто да риташ и да се надяваш, защото така подаряваш топката. Всичко е въпрос на притежание, отнемане на топката, контролиране на мача. Нуждаем се от треньори, които вярват в този идеал“, допълни Реднап.
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 юни 2013 16:53

Sardukar написа:Нали знаеш, че ще те цитирам :mrgreen:

OK :lol: :lol: :lol: :lol:

MCMXIII написа:Ъхъ. Бем ти и мач, бем ти све!

И аз правя планове да ходя на концерта. Все пак, жалко е, че се засича с мача за Суперкупата.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 юни 2013 16:54

За какво да се информирам? За заплатите на играчите ли? Или кой коя чукал?
Тук трима ви казваме, че в момента ПД е над ВЛ, вие ми говорите за... нещо си

Твой избор е за какво ще се информираш,така че...
Но поне гледай да е нещо по-стойностно,че когато коментираш с някого,поне да не изглеждаш като пълен лаик ;)
Последна промяна от smoothc на 17 юни 2013 16:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 юни 2013 16:55

rhaegar написа:
MCMXIII написа:
niki87 написа:
Футболът беше на гости на "Уембли"

ФИЛ МАКНЪЛТИ,
Би Би Си

Химнът на Евро '96 "Футболът се завръща у дома" бе един от сувенирите, които Германия отнесе от Англия със себе си в онова паметно лято, както и самият трофей. Същото се случи сега, в нощта, в която Байерн, Робен и Юп Хайнкес постигнаха своята реабилитация. Отборът излекува раните от загубите от Интер и Челси. Баварският гигант, наричан някога ФК Холивуд, спечели петата си европейска титла и се изравни с Ливърпул на третото място.
Великолепният мач беше не само шедьовър, но показа и лицето на Бундеслигата пред света, както и промяната в баланса на силите в големите европейски първенства. Футболът не се завърна у дома в събота вечерта, той ни дойде на гости, защото ако е жив някъде в този момент, това е в Германия. След победите на Байерн и Борусия над Барселона и Реал на полуфиналите двата отбора се оказаха достойни за финалния мач, който бе схватка от първата до последната минута.
Ако победата бе катарзис за Байерн, представянето на Борусия и нейното достойнство допълниха общото впечатление, че Бундеслигата демонстрира своята сила в дома на Висшата лига. Конкуренцията в Премиършип може и да е по-голяма, но двата германски отбора предложиха повече от най-доброто, което английското първенство може да покаже. Мачът им е повод за размисъл за новия мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, който няма опит в евротурнирите, както и за неговите колеги Мануел Пелегрини и Жозе Моуриньо, на които предстои да поемат постовете в Манчестър Сити и Челси. Байерн и Борусия, както и техните фенове, залели "Уембли" в червено и жълто, изнесоха запомнящ се спектакъл. Герои в него бяха и загубилите. Да, хилядите германци, които препълниха пространството около и на "Уембли", отнесоха футбола със себе си у дома.

В стил Играта: Това го казва англичанин от Англия :!: Четете внимателно ;) Няма такъв смях :) :) :) :)

Основното за нашия спор 8-)

Е да де, може да е по- голяма, ама може и да не е ;)

В Германия е по- голяма. Тия пустиняци от Дортмунд и Щутгарт не се даваха до последно. Скандално и трудно :!:
П.П. Убаво е да има конкуренция. За финал: ВЛ е по- конкурентна от ПД, но ПД е по- силна от ВЛ. В момента е добре видимо.

П.П.П. На мен ВЛ ми е по- интересна от испанското. Допадат ми Нюкясъл, Астън Вила и Ливърпул.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 юни 2013 16:59

само НюкАсъл не си уцелил...... Иначе, другите и на мен са ми любими колкото Байерн М, даже Ливърпул повече :mrgreen:

ПП Анлийските отбори да го духат в Европа, ако ЧЕЛСИ всеки сезон взима някоя евро купа :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 юни 2013 17:02

MCMXIII написа:
П.П.П. На мен ВЛ ми е по- интересна от испанското. Допадат ми Нюкясъл, Астън Вила и Ливърпул.

Край... до тука беше :|

Върни се в “Футбол - Свят”