Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Волен Сидеров и малкото привърженици на Атака се изложиха

Мнениеот Daniel Levski » 16 юни 2013 23:41

Синьо сърце написа:
praistoria написа:Не ти ли хрумва, че щом 95 % от хората наричат Волен предател при положение, че гледате едни и същи новини, споделяте еднакъв социален статус и предполагаемо близки ценностни системи, може би ти си в грешка и Волен наистина е пълен боклук? Вместо да настояваш някой да му "бара бахура" вземи прочети някоя от статиите му от зората на демокрацията- ще се хванеш за главата, убеден съм ( има и такива в защита на Доган, мисля че статията се казваше: "Няма по-голям фашизъм от комунистическия" ) ;) .

95 %, ама от феновете на ГЕРБ! Бахура е логичен отговор на заглавието! Нямам претенции на безгрешен, но чакам някой да се аргументира! Онзи ден го предложих и казах, че ако има аргументи, ще ида на протеста! А в този форум има доста хора, които знаят, че държа на думата си! Е?

Гледай Канал3 там са аргументите. Волен в затвора

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: 50 лв. не се равняват на нашето достойнство

Мнениеот KategorieC » 16 юни 2013 23:41

1242 написа:Няма как да ти дам аз информация тук. Мен лично 3ма човека ми предложиха... Правете се на света вода ненапита. Но трябва да е ясно, че и Герб , и БСП и всички партии, които са били някога в парламента са едно и също. И да се протестира срещу Орешарски, който е на власт от 2 седмици и доста глупово. Дано се задавите с тия 50 лева.

Сезира ли полицията? Ако не си утре директно в СГП (Софийска Градска Прокуратура). Аз пак съм изтървал келепира. :lol:
Аман от малоумници и техните словестни бълвочи, под формата на теми!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 16 юни 2013 23:42

аз имам достойнство за 50 лева поне да са 100 лв :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 16 юни 2013 23:43

Аз не искам БСП и ДПС да са на власт, айде МАРШ!
КОЙТО ЗАЩИТАВА БСП и ДПС Е ЕНИЧАР и ТУРСКО МЕКЕРЕ!
БСП ни навлече, тия турци да вилнеят из МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
Всяка друга е нищо в сравнение с ханъмата МУКАДДЕС НАЛБАНТ, дето е заместник-министър и иска да махне ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОТ УЧЕБНИЦИТЕ НИ!
ТО НЕ БИЛО САМО ТУРСКИ В УЧИЛИЩАТА - ТРЯБВАЛО И АПОСТОЛА ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ НАШИТЕ УЧЕБНИЦИ!
КОЙТО ПОДДЪРЖА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ТГУРСКО МЕКЕРЕ или ЕНИЧАР!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 23:43

Я ти обяснявам, че ако за три дни съм Зел 150 лв. за мен + 150 лв. за детето, щеше да е Убаво. Ама ти рупаш ли рупаш и не разбираш.
Пък и съм сигурен, че лъжеш. В най- добрият случай, не си лъжец, а теб са те излъгали.
Обясни на нас всички, как за по- малко от 10 часа се плаща на над 12 Иляди човека.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 16 юни 2013 23:43

Синьо сърце написа:
praistoria написа:Не ти ли хрумва, че щом 95 % от хората наричат Волен предател при положение, че гледате едни и същи новини, споделяте еднакъв социален статус и предполагаемо близки ценностни системи, може би ти си в грешка и Волен наистина е пълен боклук? Вместо да настояваш някой да му "бара бахура" вземи прочети някоя от статиите му от зората на демокрацията- ще се хванеш за главата, убеден съм ( има и такива в защита на Доган, мисля че статията се казваше: "Няма по-голям фашизъм от комунистическия" ) ;) .

95 %, ама от феновете на ГЕРБ! Бахура е логичен отговор на заглавието! Нямам претенции на безгрешен, но чакам някой да се аргументира! Онзи ден го предложих и казах, че ако има аргументи, ще ида на протеста! А в този форум има доста хора, които знаят, че държа на думата си! Е?

Тия тук ли са феновете на герб.... ХУБАВО ГИ ОГЛЕДАЙ.. Искрено се надявам да си осъзнаеш грешката и да се видиш и намериш своето място в протеста..
http://www.livenews.bg/Treti-den-na-pro ... iya_g_5971

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 23:44

Алекс Веселинов,ако все още симпатизираш на тази партия,просто ще бъда в шок !

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 юни 2013 23:45

МОДЕРАТОРИТЕ, под всякаква критика сте пичове! Без изключения! Всяка глупост, на изписан от ДПБ олигофрен, оставяте да бъде публикувана! Форумът вече заприличва на бунище и сбирка на олигофрени.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: 50 лв. не се равняват на нашето достойноство

Мнениеот veni__85 » 16 юни 2013 23:45

viali69 написа:На всеки разумен човек е ясно, че тези протести са инспирирани от ГЕРБ.
Макар и да се прикриват зад гражданското общество, ГЕРБ не могат да скрият, че именно техни привърженици движат и организират протестите.
Факт е, че пред партийната централа на ГЕРБ никой не протестира, въпреки че именно ГЕРБ управлаваха България през последните 4 години, а БСП и ДПС я управляват от 10 дни.
Да свалим Орешарски ?.... ОК !
Кой идва след него ? Бойко Методиев Борисов !!! :evil:
Да върнем Боко Тиквата и Цвъки на власт ! Това ли е целта на тези протести ?!

Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 23:45

Laetitia написа:
Синьо сърце написа: И смисълът на този плакат е.....
Да покаже, че в България, ако нямаш чувство за хумор, няма да издържиш на просташко-комунистическата (тавтология?) реалност...

Аз още в зеления паспорт имах подписи: Гласувал. И винаги в синьо. Защо изчезна дясното? Кой го разби? Защо ми предлагат някакви смешни палячовци като дясно? Кой е виновен? Къде е СДС? Къде е Костов?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”