Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

South_Tribune
Контакти:

Re: Волен Сидеров и малкото привърженици на Атака се изложиха

Мнениеот South_Tribune » 16 юни 2013 23:31

Какъв автогол си вкара с тези думи , не е истина. Утре очаквам пред турската му партия да има 10 000 да ги видим тия 15-20 наркомана, дали ще хвърлят камъни срещу български народ. На всичките които им плаща , за да хвърлят камъни и да тръгват срещу българския народ , им пожелавам за лекарства и за свещи да ги дадът тия пари.
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 16 юни 2013 23:32

dunavfc написа:Боже господи бе !!! Гледате ли какво се случва :shock: :shock: :shock: :shock: Аз съм в тотален шок,нямам ума и дума...
Тия хора са най-мутренската политическа организация,която е съществувала някога !

Ти сега ли го разбра?
Как иначе щяха да си осигурят подкрепата му в парламента?
УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ Е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ?

1242
Контакти:

Re: 50 лв. не се равняват на нашето достойнство

Мнениеот 1242 » 16 юни 2013 23:33

джони написа:Изображение
Делян Добрев
Изображение
Лиляна Павлова
Изображение
Асен Василев

все "спонтанно" недоволни и организирали се граждани

И тия със бръснатите глави не са им там да ги охраняват срещу народната любов :lol: И те не са взели по 50 лева :lol: Е прави сте те може да са взели и по повече от 50 кинта

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 23:33

1242 написа:Няма как да ти дам аз информация тук. Мен лично 3ма човека ми предложиха... Правете се на света вода ненапита. Но трябва да е ясно, че и Герб , и БСП и всички партии, които са били някога в парламента са едно и също. И да се протестира срещу Орешарски, който е на власт от 2 седмици и доста глупово. Дано се задавите с тия 50 лева.

Аз лично съм изпущил 150 лв. за мен + 150 лв. за детето :) Значи стачкувам безплатно :shock: Непростимо е :) :) :) :)
Нали и за деца под 6 години ще дават надница, че според теб съм назад и нЕма си го простим!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 16 юни 2013 23:34

Синьо сърце написа:
Daniel Levski написа:Трябва да спорим културно, не се подвеждайте по неграмотните хора, особено от малкото останали от атака.

Чакай сега, провокираш ги със заглавието и темата, и чакаш галене?
Айде стартирай културен спор, аз ще те подкрепя! Дай да пробваме...Сериозно говоря!

Не ти ли хрумва, че щом 95 % от хората наричат Волен предател при положение, че гледате едни и същи новини, споделяте еднакъв социален статус и предполагаемо близки ценностни системи, може би ти си в грешка и Волен наистина е пълен боклук? Вместо да настояваш някой да му "бара бахура" вземи прочети някоя от статиите му от зората на демокрацията- ще се хванеш за главата, убеден съм ( има и такива в защита на Доган, мисля че статията се казваше: "Няма по-голям фашизъм от комунистическия" ) ;) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 юни 2013 23:35

С избора на Пеевски за шеф на ДАНС това правителство падна!Вече никой не го иска!Въпрос на време е Орешарски да подаде оставка и колкото по-бързо стане това,толкова по-добре за страната ни.За самите избори всичко е ясно:Мислете преди да гласувате,после да не се каете.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 16 юни 2013 23:36

Синьо сърце написа:
Daniel Levski написа:Трябва да спорим културно, не се подвеждайте по неграмотните хора, особено от малкото останали от атака.

Чакай сега, провокираш ги със заглавието и темата, и чакаш галене?
Айде стартирай културен спор, аз ще те подкрепя! Дай да пробваме...Сериозно говоря!

ГЛЕДАШ ЛИ , БЕ ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 16 юни 2013 23:36

Този е политически труп,вече.Трябва да му се начупят,всичките централи.Много е смел с мутрите си.Лумпен. :shock:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 23:36

ivaka написа:
dunavfc написа:Боже господи бе !!! Гледате ли какво се случва :shock: :shock: :shock: :shock: Аз съм в тотален шок,нямам ума и дума...
Тия хора са най-мутренската политическа организация,която е съществувала някога !

Ти сега ли го разбра?
Как иначе щяха да си осигурят подкрепата му в парламента?
УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ Е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ?

Той е ясен отдавана,но това излиза извън всякакви граници :shock: :shock: :shock: Това е България бе хора,не сме Гвинея,това народен представител с претенции да бъде във властта !!!!

Cronos
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Cronos » 16 юни 2013 23:37

CTAHKO написа:
Фирма, принадлежаща официално на жена му, е една от само няколкото (3 или 4 бяха, мисля, но не съм сигурен), които единствени са получили от държавата лиценз за износ на ток в чужбина. Жена му не е енергетик, тя е... журналистка, която дълги години отговаряше за страницата с... телевизионната програма в 24 часа. Запитайте се как така изведнъж получаваш правото (ексклузивно - само ти и още 2-3 избрани) да смучеш милиони комисионна с такава квалификация - и ти го поверява държавата! - и си отговорете сами. Включително и на въпроса кой е Георги Кадиев.

Не искам да защитавам Кадиев, никак не ми е симпатичен.Но това са пълни глупости.Единственото вярно е, че има фирма за търговия с електрическа енергия.Останалото е плод на фантазията на хора, които не знаят за този бизнес нищо.Нито кои са играчите в него, а те далеч не са само 3-4.И между другото - някои от тях са много по-големи акули от тая мърша, спокойно биха могли да си го купят заедно с жена му и фирмата му, ако това отговаря на интересите им.

Върни се в “Архив”