Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:30

Не мога да разбера,какво провокира този въпрос към мен ? Аз вчера изразих силни съмнения,че това беше направено нарочно,по незнайна за мен причина,СТАНКО ми е свидетел ;)

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 22:31

Синьо сърце написа:Може и така да е, не знам. Но как в другите страни хората правят коалиции и бачкат, вършат работа за страната и хората? Само тука ли, бах маа му, все не става? Тоя Местан е рядко умен човек, не ги ли виждат тези неща? ГЕРБ се провали с грохот, сега тия като рухнат-Синьо сърце ли ще ходи да управлява, да г. еба? Или Дунав и уркото?
Тия нали за това са учили и имат претенции да правят? Аз съм учил за електроинженер и горе-долу това правя. Мога да ти продам антена за цифрова тв и да ти кажа как да я врътнеш, че си има пиниз. Или уред за пестене на ток, ама ще ти обясня как и къде да го вържеш, че да махнеш15% от сметката. И това е пиниз. А тия кво са учили и кво правят?

Глупости, колега. Там е проблема, че в нашата държава никой не върши това, за което е учил, т.е. това за което е компетентен. Прости борчета станаха капиталисти, разни шивачи на униформи, актьори, спортисти, художници и други станаха политици, и т.н. и т.н. и т.н.

В култ се издига ганьовщината и неграмотността. Физкултурник ръководи националната сигурност, пожарникар - държавата. Министри се вземат от кръстовищата.

Работа ни трябва, РА-БО-ТА. Аз това искам от държавата, условия за РАБОТА и СИГУРНОСТ. Другото ние младите (демек тия под 50 дето не мислят още за пенсия) ще си го наредим, едни ще се осерат щото нямат потенциала, други ще успеят - естествен подбор. Но на никой не му стиска да го направи.

И да, уркото има идеи как да станат нещата. Проблема на уркото обаче е, че ако стане на неговата, и всеки един мързелив административен клатикурец и прост ганьовец бъде изритан с шутове в гъза, откачен от държавната хранилка, със спрени социални помощи, детски и т.н.... уркото ще остане в историята като най-голямото зло, по-черен и от Костов, раждало се някога на Балканския полуостров... точно затова и на никой не му стиска да ги направи тия КРАЙНО необходими работи. По-сладко е тука тоя да уредим, там оня да бутнем, и да не режем никой от държавната хранилка, че идват избори... ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 16 юни 2013 22:31

dunavfc написа:Не съм член и никога не бих членувал в която и да е друга партия. Мисля, след 20 год. да направя собствена партия,да събера каймака на обществото и да ви оправя,ама засега съм просто зрител :mrgreen: :mrgreen:

Липсата на скромност, примесена с чувство за хумор прераства в комплекс за многоценност. :)

daniel875
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот daniel875 » 16 юни 2013 22:31

Не знам на каква възраст са пишещите във форума като цяло, но искам да напомня, че по социалистическо имаше изучаване на турски език. Който го отрече, значи или е забравил, или просто му е удобно да отрича.
Днес има един проблем, който не е маловажен. Съществува партия, която преди я нямаше, но в крайна сметка по - добре ли щеше да бъде, ако бяхме останали без правителство още време. Като се сетя какъв "служебен" кабинет имаше...
Последна промяна от daniel875 на 16 юни 2013 22:33, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Волен Сидеров сгащен от група младежи, не се извини

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 юни 2013 22:32

гарфилд написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Сидеров в момента го играе коректив и нищо друго. Но и само като коректив явно е доста крив за останалите турци и комунисти в парламента, които всъщност подкрепяте и всички вие, мислейки си че Сидеров ви е виновен. Да иначе е виновен че не допусна престъпното мутренско управление до властта. За което ще съм му благодарен в близките 4 години, ако разбира се комунистите от ГЕРБ не си върнат властта чрез кръв дори. Нещо, на което наистина са способни.

Нещо немога да схвана идеологията ти,която съм подчертал.Как може да подкрепям турци и комунисти в Парламента,а Волен дето им даде кворум,да ми е виновен? :roll: Ако ги подкрепях,щях да съм щастлив,независимо кой им дава кворум,да мине кабинета им.
Относно недопускането на ГЕРБ на власт.Не мисля,че Волен е виновен за това.Други го мислят това и го искат,но аз съм за НФСБ и се радвам,че протурски настроените ББ и ЦЦ,не са на власт.ОБАЧЕ ДА ДАДЕШ КВОРУМ НА ЛЮТВИ МЕСТАН И МЕНТОРА МУ ЕРДОГАН,Е ВСЕ ЕДНО ДА ОФИЦИАЛИЗИРАШ НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО.То вече започна,Мукадес,да се изучава турски,областни управители на Пловдив и Благоевград,скоро ще искат жените ни да ходят с фереджета и дружно да ни сменят имената.Това ни го доведе,оня ПРЕДАТЕЛ И ОЛИГОФРЕН БОЛЕН СИДЕРОГЛУ,ЗАТОВА БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ,НИТО У ТЯХ,НИТО НАВЪН.[offtopic]Ма*ицата му и предател. :([/offtopic]

Чак пък идеологията ми...нищо непознато и сложно не съм казал :roll:
Сидеров имаше избор- да даде ВЛАСТ на старото явно и нескрито протурско управление на Герб или опозицията му с етнически турци, родени, учили и живеещи в България. Те са просто алчни, които искат парченце от баницата. Те НЯМАТ съвместни цели и идеи с турската политика и правителство (което между другото вече се сваля с кръв. Същата съвместна политика с наш Бойко.) Вече виждаш разликата между едното турско и другото, нали така?! Друг момент е че нашите турци са следени под лупа за всяка стъпка, докато бог Бойко слугува на Турция без да му се гъкне. А вече понатрупа опит и с протести и можеш да бъдеш убеден, че при евентуален следващ негов мандат, той няма да се остави да бъде предсрочно свален. "Нашенските" турци са доста по-безобидни, при един истински(не политизиран)народен гняв, ще се катурнат веднага. Това по мое мнение е и идеята на Сидеров. Алтернативата- сигурни 4 години мутренска полицейщина, НЕ МЕРСИ!
А между другото през тези 4 години щеше и да се направи необходимата поправчица за обществения ред и протести, уверявам те в това :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:32

И какъв е проблемът в това ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 юни 2013 22:33

viali69 написа:
dunavfc написа:Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?

Разбира се, че са организирани от ГЕРБ !
99% от участниците в тях са привърженици на ГЕРБ и сега полудяват от яд, че не са на власт Боко Тиквата и Цвъцко с 6-те апартамента.
Много смешно и неестествено е да протестираш срещу правителство, което не е управлявало и две седмици, а преди това да си мълчал 4 години, въпреки очевидните безобразия на предишните управляващи.

Специално за теб, ще го постна и тук. И най вече абзацът с удебелен шрифт:

bubka написа:Много хубава статия, отнасяща се до мотивацията на хората излезли да протестират, която кореспондира на 100% и с моето мнение. Ето това е истината за нещата за поне 90% от протестиращите през последните дни и никой няма правото да пренебрегва мнението на тези хора и да им приписва неверни твърдения, че са там защото еди коя си политическа партия стояла зад протестите.

Не, г-н Пеевски

„Смятам, че това не е реакцията на обикновените хора, а на уплашените, които се страхуват, че цялата истина за всичко, което са правили, ще излезе наяве.... Всички тези протести са провокирани и организирани от тези лица, ясно ги видяхте, да не ги посочвам поименно, които се притесняват от това назначение.” Делян Пеевски в интервю за в.”Преса”

Не, г-н Пеевски, ние не сме уплашените. Нито се страхуваме от Вас. Вижте снимките от протестите- тези усмивки на уплашени хора ли са?

Не, г-н Пеевски, нас никой не ни е организирал, освен Вие самият. Новината за Вашия избор начело на ДАНС накара хиляди хора да кажат спонтанно „Е, това вече е прекалено”.

Да г-н Пеевски, ние сме обикновените хора. Които не разполагат с влиятелна майка и силни политически приятели, а разчитат само на собствените си сили, за да продължат да живеят в държава, управлявана от такива като Вас.

И да, г-н Пеевски, можете да ни изброите поименно, защото всички ние сме обявили с истинските си имена, че не сме съгласни с Вашия избор и отиваме да протестираме. Заснели сме лицата си в хиляди фотографии, разпространявани свободно в публичното пространство (освен във вашите медии, разбира се). Затова сега няма кого да „профилактирате”. И не можете просто да извадите един „Янко”, чрез когото да контролирате протестите.

Не, г-н Пеевски, не ни познавате. Вие не познавате хора, които правят нещо не заради партийната повеля и не за пари. Вие не разбирате как сметките за ток не можаха да изкарат на улицата толкова хора, колкото Вашето назначение. Не само Вие не разбирате – мнозина Ваши колеги–политици коментираха, че хората не се интересуват от подслушванията, от скандалните разговори в Банкя, от задкулисните сделки, защото са бедни и гладни. Но както стана ясно, това не е вярно. Защото, г-н Пеевски, ние знаем, че когато държавата е заложник на сенчести политически и бизнес интереси, хората са бедни и гладни. Сметките за ток са просто следствие от липсата на държавност, законност и морал. Затова протестираме, г-н Пеевски, и ще продължим да го правим, докато схванете посланието.

И не, г-н Пеевски, това не е протест само лично срещу Вас. Вие сте символ на всичко, което нормалните, образовани, работещи хора не приемат. Вие сте една грозна метафора на нечистоплътното срастване между бизнеса, политиката и медиите, което задушава всеки опит за нормалност и развитие вече повече от двайсет години. Вашата шеметна политико-бизнес-медийна кариера е за сметка на всички нас, които сега се наричаме „изгубеното поколение на прехода”. Които, гледайки Вас и другите подобни, почти изгубихме надежда, че с труд, усилия и почтеност човек може да има нормален живот.

Почти, г-н Пеевски. Защото вече е ясно колко сме много и колко сме заедно. Млади и стари, деца и родители, учени, работещи, журналисти, лекари, учители, пенсионери – всички ние искаме да живеем в нормална държава. В която изборите имат значение, в която гражданите имат значение. А това значи – без Вас.

И ако чакате да се откажем или да се отчаяме –

Не, г-н Пеевски, няма да стане.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:34

Само,че аз наистина го мисля това ;)

nick1965
Контакти:

Мнениеот nick1965 » 16 юни 2013 22:34

urkoto написа:Принципно съм съгласен, Роско Чехъла беше избран нелегитимно с кьорфишеци и фалшификации... НО!!! в момента президента е нужен - добър, лош, на България и трябва в момента президент.

А ти ,как разбра,че е избран нелигитимно ....с кьорфишеци и фалшификаций??? Ще излезеш някакъв политически експерт ,а?? !!! Тъпанар...неук!!Намери си работа, малко да се разсееш и не взимаш отношение по национални въпроси!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 юни 2013 22:35

dunavfc написа:И кво ? Завиждаш ли ?

Не.Казвам истината за теб.Ти си комунист по потекло.С неясно самосъзнание и любов към мъжки ласки.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”