Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Foreigner » 16 юни 2013 22:22

dunavfc написа:Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !

Съветвал съм те и в други теми - Отвори си очите!
Представи си само за момент, че рухне правителството след 1-2седмици и кво прави БСП според теб? Нали трябва да има някой от партията, който да изтипосат най-отпред, че току-виж не влезли в парламента.
Приказките за Орешарски ги слушам повече от години. Тайни "социалисти" напред-назад го хвалеха колко бил кадърен. От "отсрещния" лагер споменаваха как единственото смислено в Бсп е Орешарски и т.н. Отдавна го подготвяха за това, което престои. Нали не мислиш, че март месец му хрумна на Станишев за него?
Сега ще ти кажа и нещо друго, което според теб е конспирация, но то си е за теб - защо мислиш, че Бойко не беше част от тройната коалиция 2005-09, при условие че беше най-харесваната личност от предното правителство 2001-05?
Агент Гоце да се е появявал последно време? Не му се говори или си има говорител?
Ха сега добър ден, едно последно изречение - Нали при провал някой трябва да поеме щафетата! А щом ти го хвалиш, значи от БСП са успели.
...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 юни 2013 22:22

dunavfc написа:
smoothc написа:
от dunavfc на 16 Юни 2013 19:42
Синьо Сърце,запомни ми думата до края на месеца,правителството си отива

Абсурд,пълен абсурд!

Защото ?

Защото те оправят турците редовно.Твой познат ми го каза. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Живко6461
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Живко6461 » 16 юни 2013 22:23

dunavfc написа:
Живко6461 написа:
dunavfc написа:...
Не съм запознат с миналото му,не ме и касае в момента,защото това което той направи,няма да го стори,нито един управляващ ;)...

Нима се поддаваш толкова лесно на манипулиране!!! С няколко реплики и едно гласуване "въздържал се" господин Кадиев успя да те накара да "преклониш шапка"! А какви ли са аргументите за да имаш изказаното по-късно мнение за Стефан Данаилов?

Не си разбрал,причината да остана с позитивни впечатления от Кадиев е това,че днес се включи абсолютно сам в протестите в София. Представям си какво е чул и преживял през тия 2 часа,докато е бил там,това си иска топки....

Доста позитивни впечатления, предизвикали преклонение! Героизъм или кариеризъм излъчва появата му на протестите? Освен това не е единствения политик опитал се да трупа актив чрез включване в редиците на протестиращите.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:23

@Urku

Нещата са завързани,Ники Михайлов ( не бъркам,нарочно е ) няма да има избор при мен. Или прави,каквото трябва или държавата се намесва и ни изхвърлят за 5 год. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 22:24

urkoto написа:

Абе те комунетата може и наистина да са готови, ама проблема им е, че в момента ДПС са ги хванали за ташаците и няма мърдане. Затова и съм склонен да ги оправдая ДОНЯКЪДЕ комунетата, макар че както вече споменах неведнъж, кредитът ми на доверие е тотално изчерпан. Да почват да ни показват вече тия велики техни идеи, че докато ги обяснят на народа, току-виж паднали от власт :roll:

Може и така да е, не знам. Но как в другите страни хората правят коалиции и бачкат, вършат работа за страната и хората? Само тука ли, бах маа му, все не става? Тоя Местан е рядко умен човек, не ги ли виждат тези неща? ГЕРБ се провали с грохот, сега тия като рухнат-Синьо сърце ли ще ходи да управлява, да г. еба? Или Дунав и уркото?
Тия нали за това са учили и имат претенции да правят? Аз съм учил за електроинженер и горе-долу това правя. Мога да ти продам антена за цифрова тв и да ти кажа как да я врътнеш, че си има пиниз. Или уред за пестене на ток, ама ще ти обясня как и къде да го вържеш, че да махнеш15% от сметката. И това е пиниз. А тия кво са учили и кво правят?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 22:24

viali69 написа:
dunavfc написа:Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?

Разбира се, че са организирани от ГЕРБ !
99% от участниците в тях са привърженици на ГЕРБ и сега полудяват от яд, че не са на власт Боко Тиквата и Цвъцко с 6-те апартамента.
Много смешно и неестествено е да протестираш срещу правителство, което не е управлявало и две седмици, а преди това да си мълчал 4 години, въпреки очевидните безобразия на предишните управляващи.

Що лъжеш бе? Аз съм фен на герб ли бре? Гадно е да се лъже. Долно е, циганско е, комунистическо е бре...

ИЗВИНИСЕБЕ!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:25

Foreigner написа:
dunavfc написа:Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !

Съветвал съм те и в други теми - Отвори си очите!
Представи си само за момент, че рухне правителството след 1-2седмици и кво прави БСП според теб? Нали трябва да има някой от партията, който да изтипосат най-отпред, че току-виж не влезли в парламента.
Приказките за Орешарски ги слушам повече от години. Тайни "социалисти" напред-назад го хвалеха колко бил кадърен. От "отсрещния" лагер споменаваха как единственото смислено в Бсп е Орешарски и т.н. Отдавна го подготвяха за това, което престои. Нали не мислиш, че март месец му хрумна на Станишев за него?
Сега ще ти кажа и нещо друго, което според теб е конспирация, но то си е за теб - защо мислиш, че Бойко не беше част от тройната коалиция 2005-09, при условие че беше най-харесваната личност от предното правителство 2001-05?
Агент Гоце да се е появявал последно време? Не му се говори или си има говорител?
Ха сега добър ден, едно последно изречение - Нали при провал някой трябва да поеме щафетата! А щом ти го хвалиш, значи от БСП са успели.

Ей човек да не направи едно позитивно мнение за човек,към който по принцип нямам никакво отношение...Не ме интересува какви са му интересите,мотивите и миналото,единственото което коментирам в тая тема е постъпката му днес !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:26

фифи перото написа:
dunavfc написа:
smoothc написа:
от dunavfc на 16 Юни 2013 19:42
Синьо Сърце,запомни ми думата до края на месеца,правителството си отива

Абсурд,пълен абсурд!

Защото ?

Защото те оправят турците редовно.Твой познат ми го каза. :lol:

И кво ? Завиждаш ли ?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юни 2013 22:27

Преди да ти отговоря,само ми позволи да те попитам следното:Толкова ли са глупави управляващите,че да си вкарват такъв автогол, с назначаването на Пеевски?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:29

viali69 написа:
dunavfc написа:Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?

Разбира се, че са организирани от ГЕРБ !
99% от участниците в тях са привърженици на ГЕРБ и сега полудяват от яд, че не са на власт Боко Тиквата и Цвъцко с 6-те апартамента.
Много смешно и неестествено е да протестираш срещу правителство, което не е управлявало и две седмици, а преди това да си мълчал 4 години, въпреки очевидните безобразия на предишните управляващи.

Жалко,че не си гледал протестите по телевизията,щеше да видиш толкова много хора,които мразят еднакво и БСП и ГЕРБ ;)
Тая теза със това,че не били управлявали,някъде другаде...Първо,че този филм го гледахме в периода 2005-2009,второ,че за 20 дена,тези хора направиха 5 неща,които са повече от скандални !

Върни се в “Архив”