Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Аз злоба и агресия имам,когато усетя,че се манипулира нещо и не се подхожда обективно.Имам силно заострено чувство за справедливост и достойнство и когато се застъпят неправилно тия неща,вдигам кръвно
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
dunavfc написа:Като изключим София,други градове в които има по-силно присъствие са Пловдив и Варна,другите са доста на по заден план.
Според мен,правителството днес паднаОчаквам до края на седмицата,оставката на Орешарски
Протестите няма как да да спрат....
BLUE CHAMPIONS написа:Сидеров в момента го играе коректив и нищо друго. Но и само като коректив явно е доста крив за останалите турци и комунисти в парламента, които всъщност подкрепяте и всички вие, мислейки си че Сидеров ви е виновен. Да иначе е виновен че не допусна престъпното мутренско управление до властта. За което ще съм му благодарен в близките 4 години, ако разбира се комунистите от ГЕРБ не си върнат властта чрез кръв дори. Нещо, на което наистина са способни.
dunavfc написа:Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !
dunavfc написа:Явно е настъпил момента за радикални промени в конституцията ни,въпреки,че аз лично по тая тема съм гол и бос...
nikita 333 написа:гарфилд написа:black&white написа:Сидер ефенди, заповядай довечера в 18:00 часа пред Министерския съвет![]()
Ела бе,Сидероглу.Ела бе,башибозук смачкан.Ела и се извини на хората.Така по-малко ще те ''дарят'' с народната ''обич''.В противен случай,хем ще ти ''засвидетелстват'' своята обич и признателност,хем ще те изнасилят публично,предател гнусен.
П.П.Изнасилването всъщност,няма да има нищо общо с извинението.Сигурно това,ще е най-приятната част за Волен Паша.
Абе за какъв чеп да ти се извинява пък тобно на тебе?Ти гласува за него..или...???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост