Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот White Snake » 16 юни 2013 20:46

bnborisov написа:
White Snake написа:
bnborisov написа:ся и ако ми кажеш кво общо има Цв. Василев с ДПС :mrgreen: А ти за срам не ми разправяй щото парите ви идват от Пещерска гроздова и помисли те от кой икономически кръг са????
Бизнеса на Цв.Василев тръгва по времето на СДС, бележи ръст при царя и тройната коалиция, а по времето на Боко закупи Булгартабак и Виваком. От коя партия е а? А с вашите спонсори от русия са в чудесни бизнес отношения. така че тея си ги разправяйте с циганетата...като си бъркате по дупките

http://www.eurochicago.com/wp-content/u ... %D0%BF.jpg

Неградски,по-тихичко !Яд ли те е,че собственика ви не можа да стане шеф на ДАНС ? :mrgreen: Какво имал общо Караибрахим с ДПС ли ? Този въпрос може да си го зададе само някой,с коефициент на интелигентност 75.
Ето какво ще стане.До една седмица цялата депесарско-комунистическа сган,заедно с ибрика Сидеров,ще бъдат изринати.Следва нова конституция,ново Велико народно събрание,ново правителство.След това изтегляне на държавните пари от КТБ,ликвидиране на медийния монопол на Цветан,Делян, Доган,на енергийния монопол също.Догодина по това време,ще развъждаш щрауси в турбобазата в КУматЯвУ.Аре завивай нанякъде.

смешник :mrgreen:

Аз ли съм смешника ? Тази декларация помниш ли я ? Нямали нищо общо с ДПС :mrgreen:
Гонг публикува декларацията на феновете без корекции и съкращения.

До Г-жа Ирена Кръстева

Г-жа Кръстева,

Настояваме в оставащите дни до края на 2008 година да изразите категорично намеренията си относно закупуване на акциите на ПФК Ботев Пловдив 1912. Ако имате и най- малкото колебание за тази футболна авантюра, молим Ви, откажете се! Десет години акциите на клуба са собственост на човек, за когото марката Ботев Пловдив не означава нищо, а футболът е една досада. Нямаме нужда от продължение на тази агония, но с ново лице.

Ако все пак считате, че успоредно на вашите бизнес интереси ще бъдете и добър стопанин на нашия любим отбор сте добре дошла. Стадион Христо Ботев е великолепно място за всеки, който иска да прави ФУТБОЛ, а уникалната публика на Ботев гарант за добър имидж.

Весела жълто-черна Коледа!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=64858
"Добър стопанин на на нашия велик отбор" хахаха.Това все едно е писано от крепостни селяни
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 20:47

Грациани, Дунав е единственият гербер( не употребявам другата дума), дето може да се говори с него! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:48

doktora25 написа:
dunavfc написа:Грасиани,не усещаш ли,че в момента заставаш против интересите на народа ? Не осъзнаваш ли,че се излагаш ? Цяла България е против това правителство,ти тука ни занимаваш с ГЕРБ !? Хората и ГЕРБ не искат,какво искаш повече не мога да разбера ?

Като се организира един контрапротест в подкрепа на правителството, на който повече хора се съберат друга плоча ще обърнеш. И още един въпрос при положение че "цяла България" не иска нито БСП и ДПС, нито ГЕРБ какво според теб ще се случи на едни нови избори на есен?

Абе пич,какви контрапротести,какви 5 лв. нямаш ли усещане за нещата в страната ? Ти наистина ли вярваш,че мнозинството от хората не подкрепят тези протести ?
Ами пробвай да направиш контрапротест да видим,колко хора ще събереш...
Ако пък приема хипотезата ти и излезете 50 хил. души навън,ще се съглася с теб и ще се извиня за думите си.
Хората не искат нито БСП,нито ГЕРБ,това обаче не означава,че трябва да ограничава хората да изразяват гражданските си права ;)
Явно е настъпил момента за радикални промени в конституцията ни,въпреки,че аз лично по тая тема съм гол и бос...

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот labrador2 » 16 юни 2013 20:50

Марешки - президент ! Айде мангали от 1936 или и вие не знаете колко и 6 :) Това ли искате...и трибуна искате, ама няма...хи хи хи:) Вие сте най долното и продажно циганско племе на кой ли не се слагахте във власта, ама вече никой не ви ще :) навсякъде където се появите ехти мощното "Цигани", замислете се защо ?
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:50

Аа аз на подобни дискусии не съм свикнал :mrgreen: При мен трябва да има жупел и пепел,иначе се чувствам неловко в ситуация в която някой ми прави комплименти ;) Нищо де,ден,два и пак ще се върнем на старата песен :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2013 20:51

doktora25 написа:Като се организира един контрапротест в подкрепа на правителството, на който повече хора се съберат друга плоча ще обърнеш.

Айде организирай го де, какво се пънеш по форумите, айде, утре искам 20 000 да събереш в центъра на София в подкрепа на турците и комунистите.

Аз освен стоте платени циганина в Раднево, дето дори не знаеха името на този, който уж бяха дошли да подкрепят, друг протест ЗА, не видях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:53

Доктора просто му е мъчно,че не се случи това,което чакаше от доста време ;)
За да успокоя доктора,ще му кажа,че ГЕРБ няма да дойде на власт и ББ няма да е отново премиер ;)
В момента се случват доста по радикални и революционни неща от това да сменим един с друг ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот GOLEADOR » 16 юни 2013 20:54

Поне кажи кое от казаното е глупост.А ролята на Атака къде отиде?Поне да бяха подкрепили ВМРО и заедно с тях да се опитат да спрат новия областен на Благоевград да влезе във владение.Всички българи (включително и местното БСП) в Благоевград са против този некадърник.Та тоя човечец освен като депутат няма и един ден трудов стаж.Там е само защото е от ДПС и Доган реже баницата!Ето против това са всички българи!За другите е ясно,че това не ги интересува.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 20:55

dunavfc написа:Правиш си грешни изводи за моето впечатление ;) Изобщо не претендирам,че Кадиев е чиста личност,аз коментирам само и единствено това,че имаше куражът да се яви в епицентъра на протестите и да поеме цялата негативна енергия на хората ;) Искам Сергей вън от политиката,ама изобщо нямам претенции,кой ще го наследи ;)

Така ли :? и това с какво променя фактите :? Той не гласува ли "ЗА" назначението на Пеевски,довели до сегашните протести :? Какво морално право има този да се явява пред протестиращите и да плюе по колегите си :?: Този е виновен,безскруполен и с изцапани ръце,точно толкова,колкото и всички други бесепари и депесари :!: Доколкото знам има само един глас от БСП гласувал с "въздържал се" и това не е той.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 20:55

dunavfc написа:
grasiani написа:
dunavfc написа:Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !

Колега я чакай да те захапя и аз малко, ама по друга тема ,много рехав протеста в Русе що така,аз забравих че вие там се управлявате от герб и сте си доволни по принцип,само едни протести си спомням както трябва, само че те бяха преди 1989 година за обгазяването на града,тогава някои градове които сега се пъчат какви страшни протести правят, само могат да си мечтаят за гражданското общество тогава в Русе, дефакто демокрацията и протестите срещу комунизма тръгнаха от Русе, колкото им да и се иска на софиянци да се изкарат големи демократи,сега е много лесно да се правиш на голям бабаит,сега тия почти всички които много знаят ако живееха тогава в онова време щяха да са се скрили като мишки и гък нямаше да кажат.

Да доста рехави протести в Русе,не повече от 100-на човека,зимата беше доста по сериозно ;) Аз към кмета нямам някакви сериозни критики,но към представителя на ГЕРБ в Русе огромни ! Компрометиран човек със съмнително минало и автобиография,такива хора откъснаха доста от подкрепата на хората към ГЕРБ.
Иначе си прав за историческите протести в Русе ;) Всички помнят протестите на гражданите и най-вече на майките против обгазяването на градът ни.Много хора казват,че тук са започнали протестите,които са довели в крайна сметка до края на комунизмът,не мога да го потвърдя,защото тогава съм бил още в тестисите на баща си,но предполагам има нещо вярно ;)

Е ,аз си спомням макар и в юношеска възраст,а даже и съм бил в града по време на обгазяване,хората ходеха с кърпички на лицето страшна смрад на хлор очите почваха да сълзят и задух,много хора бяха уволнявани от работа и привиквани в милицията за това че са протестирали това го знам от мои близки.А и един от създателите на СДС е от Русе.
Любомир Собаджиев е български дисидент и политик, председател на движението „Гражданска инициатива“, участник в Кръглата маса през 1990 година, сред 11-те основатели на СДС.
Завършва Техникума по корабоплаване в Русе. Арестуван и осъждан 2 пъти за дейност против държавата преди 1989 година. През 1993 година се отказва от активна политическа дейност, най-вече заради заболяването си - алатерална амиострофична склероза, която го парализира на инвалидна количка.

Върни се в “Архив”