Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 20:17

dunavfc написа:Не съм запознат с миналото му,не ме и касае в момента,защото това което той направи,няма да го стори,нито един управляващ ;)

Как да не те касае бе :? Зимата не скачаше ли срещу цените на тока :? Как е да си зам-министър на Орешарски и в същия момент фирма на жена ти да печели лиценз за износ на ток ;)И ти този ще ми го хвалиш...безценно 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот джони » 16 юни 2013 20:18

Sofia_1914 написа:
джони написа:къде беше тоя Плевналиев ,когато задържаха 400 000 бюлетини,защо се беше скрил като мишка,защо не даде извънреден брифинг?и още един въпрос,как господин Плевналиев избра министрите на служебния кабинет,имаше ли тогава прозрачност? затова подкрепям ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!

Папгали, срам се за България. Дадохте си задните части на ДПС за да се мазните на Цецо Василев.

Цецо Василев никога не е казвал за кой да гласуват феновете,за разлика от вас,на които седмица преди изборите ви казаха да гласувате за Герб,за разлика от Марешки,които каза,че очаква подобаващо "отношение",за разлика от Берое ,които казаха,че купата им била на буда

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 20:19

Той може ли да подава оставка по Конституция?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 20:20

джони написа:Цецо Василев никога не е казвал за кой да гласуват феновете,за разлика от вас,на които седмица преди изборите ви казаха да гласувате за Герб,за разлика от Марешки,които каза,че очаква подобаващо "отношение",за разлика от Берое ,които казаха,че купата им била на буда

Незабавно Цецо Василев да бъде канонизиран за светец!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:21

Единственото,което ме интересува в момента е отношението на този човек към днешните протести,пък в миналото,ако ще да е бил сериен убиец...Ако ще и Адолф Хитлер да беше,позицията,ако е праивилна,винаги ще спечели моето уважение ;)

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 16 юни 2013 20:22

Според мен разиграват доброто и лошото ченге и целят да ни водят за носа. Нямам никакво доверие на нито един "червен" политик, да не говорим за някоя от водещите фигури, каквато е въпросната особа.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 20:22

dunavfc написа:Единственото,което ме интересува в момента е отношението на този човек към днешните протести,пък в миналото,ако ще да е бил сериен убиец...Ако ще и Адолф Хитлер да беше,позицията,ако е праивилна,винаги ще спечели моето уважение ;)

Приказките или действията са по-важни за теб 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Кашчей » 16 юни 2013 20:23

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Не съм запознат с миналото му,не ме и касае в момента,защото това което той направи,няма да го стори,нито един управляващ ;)

Как да не те касае бе :? Зимата не скачаше ли срещу цените на тока :? Как е да си зам-министър на Орешарски и в същия момент фирма на жена ти да печели лиценз за износ на ток ;)И ти този ще ми го хвалиш...безценно 8-)

И цените на тока на вътрешния пазар се влияят от износа на ток ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 16 юни 2013 20:25

MCMXIII написа:
джони написа:Цецо Василев никога не е казвал за кой да гласуват феновете,за разлика от вас,на които седмица преди изборите ви казаха да гласувате за Герб,за разлика от Марешки,които каза,че очаква подобаващо "отношение",за разлика от Берое ,които казаха,че купата им била на буда

Незабавно Цецо Василев да бъде канонизиран за светец!

мисля че бай венци заслужава повече и на външен вид го докарва

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2013 20:28

Преди малко гледах по Канал 3 на площада Тодор Славков. Каза, че е гласувал за БСП, но и той не е съгласен с назначаването на тоя "кретен" Пеевски. И аз смятам, че Роси трябва да остане, защото няма да има кой да състави служебно правителство, а това значи анархия. Долу ръцете от Роси!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yqCo5PkQb4U[/youtube]

:mrgreen:
Последна промяна от Red Warrior на 16 юни 2013 20:29, променено общо 3 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”